Május 25, 2013, 13:29:06 pm CEST

Szerző Téma: Póker Aréna  (Megtekintve 19701 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Salvio

Re:Póker Aréna
« Válasz #195 Dátum: április 25, 2013, 13:09:56 pm CEST »
Kb. fél órája még valami karbantartás volt, most azonban már semmi problémám nem volt a belépéssel. :ok:

Elérhető TiB

• Haladó naplós
  • Profi fogadó
« Válasz #196 Dátum: április 26, 2013, 11:26:29 am CEST »
Ez a Zoom Poker nagyon bejön, laza-agresszív játékkal lehet darálni az AK-ra várók között. Több handem lesz az ellenekről akkor a pofátlan blöffök is ülni fognak szerintem :)

Salvio, vagy bárki más nem próbálta az iPokeres nyúlást, a Speed Holdemet? Azt látom, hogy 6os asztal van csak. Kb milyen a mezőny nl4-en és nl10-en? Bónuszpörgetésre tökéletesnek tűnik ez a típus.

Nem elérhető Salvio

« Válasz #197 Dátum: április 26, 2013, 11:54:11 am CEST »
Ez a Zoom Poker nagyon bejön, laza-agresszív játékkal lehet darálni az AK-ra várók között. Több handem lesz az ellenekről akkor a pofátlan blöffök is ülni fognak szerintem :)

Salvio, vagy bárki más nem próbálta az iPokeres nyúlást, a Speed Holdemet? Azt látom, hogy 6os asztal van csak. Kb milyen a mezőny nl4-en és nl10-en? Bónuszpörgetésre tökéletesnek tűnik ez a típus.

Én nem próbáltam még, nem is nagyon szoktam freerollon kívül mással próbálkozni(néha egy-egy verseny, ha van valami jó promóció)

Elérhető TiB

• Haladó naplós
  • Profi fogadó
« Válasz #198 Dátum: április 29, 2013, 14:12:39 pm CEST »
Egy leosztás, amiről érdekelne a véleményetek. Zoom póker, sokat nem tudunk az ellenekről.

Lapjaim: Jc Jh

TiB raises $0.08 - első beszéltem, utánam mindenki dob a kisvakig
Kisvak: calls $0.07
Nagyvak: folds

Flop: 6h Kd Jd

Kisvak: bets $0.08
TiB: raises $0.16 to $0.24
Kisvak: calls $0.16

Turn: Ah

Kisvak: bets $0.12
TiB: raises $0.38 to $0.50
Kisvak: calls $0.38

River: Ac

Kisvak: bets $0.26
TiB: calls $0.26

Na szóval érdekel ki hogy gondolja, milyen lap lesz az ellenél, ki nyeri a potot? Illetve ti hogy játszottátok volna le?

A preflop emelésem az átlagos, aztán jött a donkolás a flopon. Az esetleges színhúzók miatt ráemeltem egy háromszorost, nem volt értelme csapdázni. Aztán jött az ász a turnön, és az elég kicsi nyitás tőle. Az emelésméretezés ellenére ez azért mutatja, hogy valamije van, és simán játszhat arra, hogy én toljam be a stackem neki. Itt ezen a ponton közel négyszerest emeltem, amit egyébként már nem az ő emeléséhez méreteztem, hanem a pothoz, kétharmados emelés. A turnre jött az ász, újabb pici nyitás tőle, és itt már teljesen abban voltam, hogy a stackemre utazik, és esetleg egy KK-t tart a kezében. Csak megadtam, amivel vagy értéket vesztettem, vagy minimalizáltam a bukót. Mert ugye nem tudjuk mi a vége :)

Nem elérhető jax

• Profi fogadó
« Válasz #199 Dátum: április 29, 2013, 14:22:16 pm CEST »
Egy leosztás, amiről érdekelne a véleményetek. Zoom póker, sokat nem tudunk az ellenekről.

Lapjaim: Jc Jh

TiB raises $0.08 - első beszéltem, utánam mindenki dob a kisvakig
Kisvak: calls $0.07
Nagyvak: folds

Flop: 6h Kd Jd

Kisvak: bets $0.08
TiB: raises $0.16 to $0.24
Kisvak: calls $0.16

Turn: Ah

Kisvak: bets $0.12
TiB: raises $0.38 to $0.50
Kisvak: calls $0.38

River: Ac

Kisvak: bets $0.26
TiB: calls $0.26

Na szóval érdekel ki hogy gondolja, milyen lap lesz az ellenél, ki nyeri a potot? Illetve ti hogy játszottátok volna le?

A preflop emelésem az átlagos, aztán jött a donkolás a flopon. Az esetleges színhúzók miatt ráemeltem egy háromszorost, nem volt értelme csapdázni. Aztán jött az ász a turnön, és az elég kicsi nyitás tőle. Az emelésméretezés ellenére ez azért mutatja, hogy valamije van, és simán játszhat arra, hogy én toljam be a stackem neki. Itt ezen a ponton közel négyszerest emeltem, amit egyébként már nem az ő emeléséhez méreteztem, hanem a pothoz, kétharmados emelés. A turnre jött az ász, újabb pici nyitás tőle, és itt már teljesen abban voltam, hogy a stackemre utazik, és esetleg egy KK-t tart a kezében. Csak megadtam, amivel vagy értéket vesztettem, vagy minimalizáltam a bukót. Mert ugye nem tudjuk mi a vége :)

AJ vagy AK volt nála szerintem

Nem elérhető Lord

• Profi fogadó
« Válasz #200 Dátum: április 29, 2013, 14:32:17 pm CEST »
Érdekes leosztás. Nem ismerem a termet, az ellenről sincs infó, így ezek alapján elég nehéz.
Az én gondolatmenetem a következő: ha nem totál homály az ellenfél, és kicsit is figyelt rád, akkor tudhatja, hogy reg vagy - gondolom én -, és ezek alapján korai pozícióból csakis erős kézzel emelsz. Ezek alapján szerintem téged egy AK, AQ, AA,KK,QQ,JJ,TT-re rakhat téged, és ennek tudatában ad meg SB-ként. A flop utáni félpot alapján szerintem eltalálta a királyát, és lett egy K párja erős kísérővel - szerintem A -, amivel az emelésedet "kötelező" adnia. A turn csak alátámasztja az előbbit, szerintem itt lett meg a két párja, hiába izmoztál az előbb, és jelezted, hogy erős kezed van, ő tovább folytatja a hívást, igaz, nem túl nagy annak mértéke, gondolom, hogy ne ijesszen el, a riverre leérkező fullja után meg szintén egy olyat próbált hívni, ami számodra "must call". Szóval szerintem összességében egy AK volt nála, legalábbis nálam ez a legesélyesebb, aztán persze lehet, hogy egy gyengén megjátszott blöff volt, de ezt kizárnám. Szóval nálam marad az AK.
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." - M.S.

Elérhető TiB

• Haladó naplós
  • Profi fogadó
« Válasz #201 Dátum: április 30, 2013, 06:44:20 am CEST »
AK volt nála, Lord a levezetésed tökéletes volt :) jax is eltalálta. :ok:

Elérhető TiB

• Haladó naplós
  • Profi fogadó
« Válasz #202 Dátum: Május 10, 2013, 09:45:32 am CEST »
Worldrecord: One million hands in December

Pillanatkép a grindelésről: http://img137.imageshack.us/img137/4463/50table.jpg
Végeredmény: http://i620.photobucket.com/albums/tt284/chiren80/OneMil.jpg

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #203 Dátum: Május 21, 2013, 10:35:54 am CEST »
Pókeresektől kérdezném, hogy mit jelent a "joint favourite hand"?

Tehát, mit jelent a következő mondat? "It is not a joint second or joint third favourite hand"

Sportfogadas.org

Bet365 Póker:
« Válasz #203 Dátum: Május 21, 2013, 10:35:54 am CEST »