bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gondoltam megérdeklődőm chaten. Egy kollégánk hamarosan segítségére lesz. A várható várakozási idő: 0 óra 0 perc 3 másodperc. Jó 6 percig várakoztam.

Győzelem! Nagy nehezen kibökte, hogy december 1-ig igényelhetjük a bónuszt. De előbb másolgatta a részvételi feltételeket, hogy ha kifizetést kérek, akkor elveszik  a bónusz... Írni kellett neki, hogy nem ezt kérdeztem :D   



Amúgy miért adtak meg ennyi alternatív címet? :D Nem lett volna úgy sokkal egyszerűbb, hogy ha a nav leblokkolná a sportgiochit pl, akkor előveszik az allsport címet. :D Csak úgy érdekel. :)

Idézetet írta: BvB_09 Dátum augusztus 15, 2014, 11:27:51
Gondoltam megérdeklődőm chaten. Egy kollégánk hamarosan segítségére lesz. A várható várakozási idő: 0 óra 0 perc 3 másodperc. Jó 6 percig várakoztam.

Győzelem! Nagy nehezen kibökte, hogy december 1-ig igényelhetjük a bónuszt. De előbb másolgatta a részvételi feltételeket, hogy ha kifizetést kérek, akkor elveszik  a bónusz... Írni kellett neki, hogy nem ezt kérdeztem :D

Igen, ez szokásuk, hogy állandóan őrült módjára másolgatják be a szövegeiket, mint valami robotok. Elég idegesítő tud lenni, amikor kérdezel tőlük valamit és bemásolnak valami szöveget, ami a kérdéshez egyáltalán nem tartozik.  :D

Idézetet írta: georgeboyd Dátum augusztus 14, 2014, 14:58:43
Nekem a 365sb.com megy a legfaszábban.

Ezt hogy érted? Milyen eltérés tapasztaltál a többihez képest?

Idézetet írta: benedek185 Dátum augusztus 15, 2014, 10:34:38
Igen, ezt elnéztem. 90 nap van a megforgatásra, de ha befizettél, akkor csak 7 napod van a kódot megadni továbbra is. :)
Azt írtam, hogy befizetéstől számítva. Viszont az egész ajánlat tényleg dec. 1-ig érvényes.
Vagy még mindig kutyulok valamit? :D


Szerintem bármikor megadhatod a kódot december egyig, addig akármennyi befizetésed lehet, de csak a kód megadása előtti 7 napot fogják figyelembe venni.
Mivel először saját pénzzel kell fogadni egyszer a bónusz felhasználásához (bár a bónusz látszólag egyből hozzáadódik az egyenlegedhez), így hiába is ürítenéd ki előtte a számládat, nem fogsz tudni egyből a bónusszal játszani.

Egyébként érdemes lenne az alternatív bet365 elérhetőségekkel spórolni és nem megkönnyíteni a NAV dolgát, hogy egy üzenetbe összegyűjtjük valamennyit.  :)
Ha ezeket is blokkolják, jól jöhet, ha egyből van tartalék.

Van meg a bet365nek egy halom domainje, múltkor megkaptam egy listát véletlenül.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum augusztus 15, 2014, 21:42:24
Van meg a bet365nek egy halom domainje, múltkor megkaptam egy listát véletlenül.

Nem aggódom, mert ha mindet blokkolják, akkor is elérem őket majd valahogy, de ez már lélektani hadviselés is, amihez lehet előre betárazni egy kis muníciót!  :)
Ha én csinálnám végig a majdnem egy hónapos procedúrát, ami egyetlen oldal blokkolásáig elvezet, majd a blokkolás napján látnám, hogy egyből fent van a következő elérhetőség, akkor az nem hatna pozitívan a munkamorálomra.

"Amit raktak délig, leomlott estére,
Amit estig raktak, leomlott reggelre."

Persze ha a bet365 esetében nem fenyeget, hogy az irodára kell majd várnunk egy új domain miatt, akkor nincs gond.

Ennél a kódos bónuszos dolognál érvényes úgy, hogy kiutalok 60k-t skrillre bet365-ről, majd vissza, aztán érvényesítem a bónuszt, és lesz 15.000 forintom pluszban? (fogadási feltételek együtt persze)


#3429 augusztus 23, 2014, 14:38:14, Giancarlo
EDIT: itt egy kérdés volt, amire megkaptam a választ. :)


Sziasztok!

Elnézést kérek ha már sokan kérdezték, 1hete olvastam a témában sokat,akkor konkrétan ezzel a témával nem találkoztam,most meg melóból írok, nincs időm átrágni mindent...:(

Szóval a blokkolás óta az új elérhetőségeken keresztül már fizetettek be? És ki? Semmi probléma nincs? Valamint okostelós alkalmazást egyáltalán nem érintette nálam a "blokkolás", más is így van ezzel?

Köszi a válaszokat (u.i.: melyik új címről ajánljátok a befizetést\kifizetést, ill esetleg mobilról? )

Én fizettem ki/be skrillről és kártyáról is, semmi probléma ;)

Üdv srácok!

A ma esti Manchester city - Liverpool meccsen a 3000 es "ingyen fogadásra" nincs valakinek valami ötlete hogy lehetne ugy megjátszani hogy mindenképp plusszos legyen? Én arra gondoltam hogy meccs elött megrakom a city-t ázsiaiban +0,5 el 10495 ből, élőben meg a poolt simán 3005 el és akkor ügye úgy néz ki, hogy

city ah +0,5 : 1,24*10495=13013,8 huf
pool 2 : 4,33*3005=13011,65 huf

Ami azt jelenti, hogy ha a city jön akkor ugye + 2518 huf
ha meg a pool nyer akkor sincs nagy gáz mert akkor meg -488,35 huf

Szetintetek ezt megéri így megpakolni? Ha esetleg valakinek van jobb ötlete nagyon szívesen fogadnám!

Előre is köszi a válaszokat!


Feltételekben leírják, hogy tilos így játszani, inkább más irodán keresztül próbáld meg plusszosra hozni. Bár még nem láttam olyat, hogy vkit ezért megvágnak, de jobb elővigyázatosnak lenni.

Én egyébként félidő 3.5 gól alá raktam meccs előtt, élőben meg majd vmi finom 3-4es oddsot nézek, ha megtetszik vmi. ;)

mérkőzés előtt over 0,5 gól,élőben meg döntetlen.