bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ne fogadj underre. Ilyen egyszerű. Én nem is fogadok, mert bármikor beeshet 1perc alatt 3tripla és akkor szoszi van.. Plusz ott van az utolsó perc, ha szoros a meccs a faultos büntetőkkel meg a kényszer triplákkal 1perc alatt 15pont is simán beeshet.. Pláne pl NBAben.

És? Sokszor meg 2 percig nem dobnak pontot sem, mindkét oldalnak van előnye és hátránya is... a baj az ,hogy a bet365 fasz rendszere miatt néha a teljesen jó fogadás is elmegy.

Idézetet írta: adamv.qwertz Dátum november 24, 2015, 13:18:18
Semmi logika nincs benne. Igy az overesek mákolnak, az underesektől meg nyertes fogadásokat vesznek el, iroda meg gondolom ugyanott van... sokszor az NCAA 2.fi underem 10-15 ponttal határ alatt lett volna, de a hosszabbítás miatt elbuktam, eszméletlenül idegesítő.

Pont annyi logika van benne mintha nem számítana bele. Szinte minden irodánál beleszámít az OT de szerintem ez minden sportágban így van, európai fociban is számít és ott még azt se tudod, hogy 1perc vagy 6 perc lesz. Ezen kár idegeskedni...


Europai fociban a 90+ pár perc az hozzátartozik a meccshez, a 2x15 pedig nem számít bele. Ta total under/overre fogadsz akkor oké számítson bele, de ha te konkrétan a 4. negyedre teszel egy under 45-öt, és 30 pont lesz, de a végeredmény 85-85, akkor ne már hogy valakinek magyarázni kelljen, hogy ez miért kibaszás, és miért nem így kéne lennie...

De ha tudod hogy beleszámít akkor mi a francért fogadsz erre? Én pont ezért fogadok overt, mert az OT is beleszámít. Ha meg tudod hogy így van minek görcsölsz rajta??

Ezek milyen kérdések?
Azért fogadok rá, mert még így is profitálok vele, szeretek underre fogadni NCAA meccsen, de ennek ellenére nem tartom korrektnek azt, hogy én ügyesen kilogikázom, hogy valahány pont alatt lesz, de mivel bejön egy elég kis esélyű dolog függetlenül a dobott pontok mennyiségétől (függően az elosztásától), ezért az én -egyébként nyertes- fogadásom vesztettnek értékelik. És ha ezt el is fogadom, akkor is idegesítő amikor ez történik :)

Ez a szabály, ráadásul évek óta így van, nem most lett hirtelen megváltoztatva. Ezt te is tudod, de továbbra sem értem miért vagy ezen fennakadva??  Vagy elfogadod hogy így van(nyilván megtetted) és belekalkulálod hogy néha a fasz rossz oldalán leszel vagy fogadsz másra. És ezt most nem bántásból mondom..

Csak ez kb olyan hogy én most kiakadnék a kínai kézis mercy szabály miatt.. Tudjuk (már) hogy 15különbségnél vége a meccsnek. Aki ezt elfogadja fogad a meccsekre, akinek nem jön be, az meg majd fogad a női blre.

Kár ezen rágódni, mivel eleve a szorzóban is benne van, hogy számít-e a hosszabbítás vagy sem.
Kosárlabdánál ez kevésbé látványos, de nézzétek meg mondjuk jégkorongban a 4,5-ös határt: azoknál az irodáknál, ahol a hosszabbítás is számít, jóval magasabb az under szorzója, mint ott, ahol nem.
(oddsportal-on lehet nézegetni)

Ugyanez van a bet365-nél illetve a kosárlabda fogadásoknál: ha a hosszabbítással is kalkulálnak, akkor az underre picivel magasabb szorzót tudnak adni, mint ha ez nélkül adnának oddsokat.
Persze itt nem annyira látványos a különbség, mivel jóval ritkább a hosszabbítás, ráadásul kosárlabdában már nem is nagyon van iroda, amely a rendes játékidőre adna csak szorzót, így összehasonlítani sem nagyon lehet a szorzókat, de pár századot számíthat. 

Sziasztok!
Megtudnátok nekem nézni,hogy nyertem esetleg a közelmúltban valami tippjátékban amiről én nem tudok,mert jött tegnap egy 4000 ft-os feltöltés a bet365 számlámra és nem tudom,hogy honnan?Jól jött szó se róla,csak nem tudom honnan! :)

Idézetet írta: jopy02 Dátum november 26, 2015, 15:01:54
Sziasztok!
Megtudnátok nekem nézni,hogy nyertem esetleg a közelmúltban valami tippjátékban amiről én nem tudok,mert jött tegnap egy 4000 ft-os feltöltés a bet365 számlámra és nem tudom,hogy honnan?Jól jött szó se róla,csak nem tudom honnan! :)

Istenem, bár velem történnének ilyen esetek!  ;D

Sziasztok ez a két fogadás így okés? Az egyik nem nyertes kellene legyen a másik pedig PUSH?
Ami érdekes bet meg se várta szerintem, hogy vége legyen én a 3. gólt nem is láttam. 90+4 futbol24 szerint

"Sharurspor v FC Agsu – we have covered it in-play with a final score of 2-0 but external sites showing 2-1.
Our score is correct – there was a cancelled goal in the 90+4th"

remek..

Idézetet írta: bryan_65 Dátum november 26, 2015, 21:23:27
Sziasztok ez a két fogadás így okés? Az egyik nem nyertes kellene legyen a másik pedig PUSH?
Ami érdekes bet meg se várta szerintem, hogy vége legyen én a 3. gólt nem is láttam. 90+4 futbol24 szerint

De azért a magyar chat nagy segítség volt elsőre: "1:0 - nál tette a fogadást élő gólok száma fogadásab nem számít a már megesett gól."
lol.....


Idézetet írta: Szekely Dátum november 27, 2015, 16:57:32
http://www.soccerfame.com/match/533463/sharurspor/fc-agsu

panaszkodj mert 2-1 lett hivatalos

Panaszkodtam, de ott a válasz fent az oldalak írják rosszul állítólag.
Sajnos van ezeknek hivatalos twitter oldaluk és ott 2-0 látok. Itt a link ha érdekel: https://twitter.com/agsufk

Állítolag a 90+4-s gólt nem adták meg vagy mi..