Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: szumos Dátum április 23, 2016, 16:33:53
Igazából nem feszegetem tovább a dolgot, mert ez egy olyan elvi kérdés, amiben ha engednek, kiborul a bili és minden kiértékelt fogadás megkérdőjeleződik. Pláne, ha itt be is számolok a dologról. Szóval sok jóra nem számíthattam már az elején sem.
A hülyének nézés idegesít első sorban, meg az hogy meg sem próbáltak utána nézni.
Egy biztos "István" korábban sokkal normálisabb volt. Igazi diplomata. Ő talált volna megoldást.  ;D ;)


Szerintem akkor van esélyed, ha tudsz nekik adni egy komoly(nak tűnő) forrást, ahol megvan a legalább 8 kapuralövés. Akkor esetleg méltányolhatják, hogy mégis elfogadják a fogadásodat (persze ha vagy annyira fontos és/vagy szimpatikus ügyfél nekik) nyilván a meccset nem fogják újra nézni.
Még esetleg az UEFÁ-nak írhatsz, hátha átszámolják ők és utána már hivatkozhatsz rájuk!   :P

Legtöbbször az a gond, hogy akikkel mi levelezgetünk, azoknak semmilyen döntési jogkörük nincsen, így nyilván hárítanak, amit lehet és kapaszkodnak a szabályzatba.
Vagy két hónapja itt is meséltem, hogy a BL meccsek alatt nem látszott a "normál" felületen a teljes fogadási kínálat, csak mobilon, jeleztem ezt chaten, erre Ildikó kérte a felhasználónevemen kívül a nevem, a címem, az emailcímem és a születési dátumomat is, ahelyett, hogy megköszönte volna a visszajelzést és utánanéz...
Inkább egyből kiléptem.
Ehhez képest már fejlődés, hogy a te problémádat továbbította.  :)

Na de hová tűnt István?
Más, magasabb beosztásba került?
Állítólag az unibet munkatársai rendszeresen játszanak is, így ezt a fórumot illik most is figyelnie.  :)

Istvánt én is bírtam.  :)

Az a baj hogy ha az UEFA oldalán csak 7 kapuralövés van, akkor ez halott ügy, hiszen (gondolom) az a hivatalos forrás. Ha ér annyit akkor tényleg az UEFÁnak kéne írni hogy nézzék azt a lövést is kapuralövésnek.
Az ügyfélszolgálatok hozzáállása tényleg kiborító tud lenni, engem elsősorban a william hill tesz mindig taccsra, gyakorlatilag azzal nincsenek tisztában hogy milyen promóik vannak, de a copy-paste kombinációt kenik-vágják...

Direkt megnéztem a whoscored-on. Ott is hétre írják. Ez sajnos ilyen valamelyik hülye statisztikus szerint az nem volt kapura tartó lövés és nem oda írta be.. nagyon nem lehet vele mit csinálni :/

A számlára belépve találtam jóváírva egy 1500 HUFos vouchert a Moody Monsters nevű minijátékra. Mail nem jött róla, csekkoljátok, hátha másnak is  :beerchug:

Hol van ez a Moody Monsters? Én nem találtam sehol.

Idézetet írta: Irtis Dátum május 03, 2016, 12:18:31
Hol van ez a Moody Monsters? Én nem találtam sehol.

A bingó résznél, a játékoknál.
Nálam amúgy nem volt volt voucher.

Idézetet írta: Salvio Dátum május 03, 2016, 12:24:57
A bingó résznél, a játékoknál.
Nálam amúgy nem volt volt voucher.
nálam se

Az első betup játékban 65. lettem. Ha nincs az az első Malmö gól akkor megnyerem, addig én vezettem. :noway:

Valaki tolja ezt a betUP nevű játékot? Ide írom be hogy megsz*pattam magam, mert nincs jobb topic  :redchug:

Malmo - Häcken meccsen az egyik intervallumkérdés az volt, hogy melyik jön a kövi 3 percben? Kirúgás, Gól, Mindkettő, Egyiksem. Nem álltam jól, beraktam h mindkettő 6 pontért. A gól jött, a kirúgás nem. OK. Utolsó kérdésként h a 44:00 és a lefújás között mi lesz? Lap, Gól, Mindkettő, Egyiksem. 7 pontért ment a mindkettő, de mire a kérdés ideje lejárt, addigra beesett a gól, és nem a 44:00 után, hanem pár mpvel előtte, így hiába jött 3 lap is, nem lett jó a mindkettő válasz, én meg már örültem  ;D Még most se tudom sírjak-e vagy nevessek  ;D

9 ponttal 65. lettem

Gratula a múlt heti tenisz tippjátékhoz! Remek játékos vagy!

Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum május 05, 2016, 22:16:48
Én is kipróbáltam ezt a BetUp-ot a 2 EL meccs 1. félidejével. A Sevilla meccsen 10 találattal lettem 58., amiért 1.30 Eu-t kaptam, a Liverpool meccsnél 7 találattal 92-93 helyre írtak ki 1.40 Eu-ért. Nem is rossz ez a semmiből.  :ok:
Én azt sem tudtam mi ez a játék,de én is a 2EL meccsen próbáltam ki.Sok tippről lemaradtam,mert egyszerre játszottam a kettőt,és akkor mindig azt jelölte be amit a legtöbben tippeltek,de nekem is sikerült a Liverpool mecsnél 7találatot összehozni,és kaptam 1,20eurot.Ma szerencsére csak egyet kell követni,igy nem kattintok össze-vissza.Ahogy látom azonos tippeknél a gyorsaság dönt.A fizetősnél meg érdemes előtte megnézni mennyi a nyeremény,és mennyien játszanak,de gondolom mivel új,még nincs annyi ember,olyan lesz mint a bingó 1-2héten hónapon belül 3x annyi játékos lesz. ;D

A jégkorongos promónál az utolsó mondat viccesre sikerült:
1500Ft értékben fogadsz a Magyarország-Szlovákia mérkőzésre. A mieink 2 gólt szereznek, így 10 ingyen pörgetést kapsz. A következő játéknapon 1500Ft értékben fogadsz a Kanada-Magyarország meccsre, a válogatott 1 gólt szerez, így 5 ingyen pörgetést kapsz. A harmadik játéknapon nem fogadsz, ebben az esetben ezen a napon nem kapsz ingyen pörgetést.
:great:

Lehet aktiválni a kézi BL Final Four promóciót! Én már el is felejtettem.  :crazy: :bash:

"Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy részt vettél hétvégi promóciónkban! Mivel teljesítetted a feltételeket, a Győr pedig 2. helyen végzett a Final Fourban, ezért a nyereményed egy 3000Ft-os kockázatmentes fogadás!
Hogyan működik?
- Aktiváld a kockázatmentes fogadást itt
- Helyezz el egy mérkőzés előtti vagy élő fogadást
- Ha veszít, tétedet visszatérítjük 3000Ft-ig
Sok szerencsét!"