Tippjáték Infó (régi)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Azért az nem semmi h Knapp véletlen eltalált 3 darab X -el vezeti a toplisttát !
Ezt elellene nevezni Knapp törvénynek vagy Knapp fogadási stratégiának és minden hónapban alkalmazni....

Idézetet írta: saltanus Dátum január 24, 2013, 23:30:33
Azért az nem semmi h Knapp véletlen eltalált 3 darab X -el vezeti a toplisttát !
Ezt elellene nevezni Knapp törvénynek vagy Knapp fogadási stratégiának és minden hónapban alkalmazni....

Véletlenül elég sok ilyen magas szorzót találok el a valóságban és más tippjátékokban is.  8)

A véletlenről talán még annyit, hogy nézd meg a játékosok kezdetektől elért összesített eredményeit! Hányan vannak pluszban? Nagyon kevesen.
Én itt mindig kifejezetten magas szorzókat játszom, mégsem halmozom a mínuszokat hosszú távon... A valóságban pedig a tippjátékban elérhetőnél néha 10-20%-kal magasabb szorzókat is találok, amelyek tovább javítják a megtérülést.

Minden játékban a játék szabályaihoz alkalmazkodva érdemes tippelni. Itt alacsony tétet "kell" választani, különben csak nagyon kevés tippet tehetsz meg, ha rosszul kezdődik a hónapod. (5 vesztes, 10 egységgel játszott tipp az első napon és már ki is estél)
Na meg alacsony szorzójú tippekből sokkal többet kell megtenni, hogy a végén a ranglista élmezőnyében lehess.
Ha kevesebb munkával és kisebb kockázattal elérhetem ugyanazt az eredményt, miért ne a magas szorzókat játsszam?
Ha megteszek 100 db 10-es szorzót meg 100 db 1.1-est, elméletileg az iroda szerint ugyanannyit fogok nyerni! Kb. a pénzem 90-95%-a jön vissza mindkét esetben!! Elméletileg.
Én meg úgy gondolom, hogy könnyebb 10% feletti találati arányt elérni magas, de értékes szorzókból (válogatva persze és nem hasra ütés szerűen megjátszva!), mint 90% felettit a papírformából.
Minden tiszteletem azoké (pl. Titti7), akik képesek nagy mennyiségben és folyamatosan magas találati aránnyal szállítani a nyertes szelvényeket! De nem ez az én utam.  :)
Számomra nem érdekes a találati arány, nekem a szorzó nagyságától függetlenül az értékes odds-okat kell megtalálnom. (élesben játszom 1.2-es oddsokat is, sőt, egyszer zsinórban eltaláltam kb. 150 1.01-es szorzót is, de egy ilyen játékban nem érzem célravezető stratégiának)

És ha megvannak, általában ebbe a tippjátékba kerülnek a 8 feletti szorzójú fogadások. Ezek hosszú távon önmagukban is nyereségesek. A szórás miatt néha ebből kiugró eredmény is lehet (tavaly volt 121 és 145 pontom is ebben a játékban. Talán véletlenül.), máskor viszont annyi történik, hogy én tovább versenyben vagyok, mint az átlag, hisz a 4 egységes tippekből akár 17-et is megtehetek, mire kiesem. Ha 17-ből egy bejön, még versenyben maradok.

Eljutottam oda már évekkel ezelőtt, hogy a papírforma megjátszása hosszútávon veszteséges vállalkozás (az esélyesek szorzói általában a reálisnál alacsonyabbak a "tömegpszichózis" hatására). Ebből számomra szinte automatikusan az következik, hogy jó eséllyel lehet profitálni a magasabb szorzók bevállalásával...
Ez sokak számára rémisztő lehet, mert túl sok a piros tipp és nem feltétlenül várják meg a végét egy hosszabb rossz sorozatnak. Ám tesztelésre is jók az ilyen játékok, én is sokat tanultam belőlük.
Szóval akár 35%-os találati aránnyal is lehet nyereségesnek lenni, ha van legalább 3-as átlagszorzód.

Terry Pratchett egyik fantasy paródiájában írja, hogy az egy a millióhoz esélyek 10-ből kilencszer bejönnek. Ezen komolyan elgondolkodtam!   ;D

Azért ebben a hónapban az el nem talált meccseim közül is néhány egész közel volt, 3-4 meccs is csak 1-1 gólon múlott, hogy bejöjjön, úgyhogy álljon itt végezettül Obi-Wannal közös mottónk:


a Véletlent nem sértésnek szántam ! érdekes meglátás mód, és örülök és jó latni h valaki igy latja  a dolgokat, es teljesen ertem amit mondtasz de akkor is eza  fogadasi modszer engem "megremiszt" ahogyan te is mondtad.
Szamomra  9,13,14 szeres oddsokat eltalalani maga a szerencse az 55 szrzorol meg ne is beszeljunk.
de orulok h leirtad a te meglatasodat is.

Köszönöm !


u.i. szerintem akkor is nevezzuk el ezt a strategiat Knapp stratégianak. :)

Üdv! Érdeklődnél hogy a kezdő tippjátékban az esetleges nyereménynek vannak e kijátszási feltételei az irodánál?

Kár, hogy itt nem tippelgettem az afrika kupára, tippmixen bejöttek rendesen a döntetlenek. :)

Idézetet írta: RendbenMan Dátum február 01, 2013, 15:10:03
Üdv! Érdeklődnél hogy a kezdő tippjátékban az esetleges nyereménynek vannak e kijátszási feltételei az irodánál?

Van.

Idézetet írta: Achatius Dátum február 02, 2013, 07:17:40
:great:

Kis cseles, így könnyen össze fog jönni a 80.000 pont...  ;D

Ha kezdő tippjátékban szerepelek és a múlt hónapban fizetős helyen végeztem, akkor ugye ebben a hónapban csak skrilles nyereményben részesülhetek? ebben az esetben is kell expektes képet feltölteni? köszönöm a válaszokat.

Na igen ,de ha azt nézed Knapp a kis szorzós tippek a legtöbbször  bejönnek én például elkzdtem a múlthét óta úgy játszani,hogy nagy tét és kis  szorzó s azóta már 5* nyertem. :)

Idézetet írta: Anti1229 Dátum február 14, 2013, 07:08:24
Ha kezdő tippjátékban szerepelek és a múlt hónapban fizetős helyen végeztem, akkor ugye ebben a hónapban csak skrilles nyereményben részesülhetek? ebben az esetben is kell expektes képet feltölteni? köszönöm a válaszokat.

Igen, az az elsődleges amit leellenőrzünk.


Idézetet írta: Kipilla Dátum február 14, 2013, 07:53:28
Na igen ,de ha azt nézed Knapp a kis szorzós tippek a legtöbbször  bejönnek én például elkzdtem a múlthét óta úgy játszani,hogy nagy tét és kis  szorzó s azóta már 5* nyertem. :)

Azzal sosincs gond, ha bejön a tipp, az a kérdés, hogy a vesztes tippekkel mennyit buksz majd.
A "legtöbbször bejönnek" azt jelenti, hogy néha elmennek...
Magas szorzónál nem kell annyit kockáztatni sem.

Nem tudom, mennyit jelent nálad a kis szorzó, de a szorzóból egyből lehet tudni, hogy hány százalékos találati arány kell a nyereségességhez hosszútávon. Én nem szeretem túl magasra tenni - ilyen szempontból - a lécet.  ;)
Egy 5 fogadásból állós kis szorzós sorozat alapján pedig nem érdemes nagyon következtetéseket levonni... (mint írtam, nekem volt 150-es sorozatom is, mégsem látok benne akkora fantáziát, mert a megfontolt kiválasztáshoz rengeteg idő kell, sok sportág, sok meccs, sok iroda átnézése és utána még kockáztatunk is sok pénzt. Na meg a kitűnő találati arány miatt könnyen elszáll az ember, ezt saját tapasztalatból mondom, bár lehet, hogy mások mentálisan sokkal erősebbek nálam!   ;D )

Ugyanakkor ez itt a Tippjáték témája, és ebben a játékban 1.1-es szorzókkal nem érdemes foglalkozni, hisz 10 egységgel játszva is csak 1 egység nyereményünk lehet tippenként és ugye 100 pont körül illene végezni hónap végén a pénzdíjhoz, azaz kéne hozzá 100 db nyertes tipp...

Az élet más, az alacsony szorzós tippekkel sincs baj, erről a "KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK! ;)"  témában írtam pár napja részletesebben, egyszerűen minden szorzónagyságnál meg lehet találni az értékes tippeket, lehet az 1.01-es vagy 10-es szorzó.
Ha jónak tűnő magas szorzót találok, akkor a Tippjátékban játszom meg, ha meg alacsonyabb szorzót, akkor azt egy "all in"-es játékban, mint pl. a betfair liga.
Bár kifejezetten alacsony (1.3 alatti) szorzókkal ott is már csak akkor foglalkozom, ha magas az egyenlegem.

A játékokat lehet arra használni, hogy az élesben játszott tippjeinket egy az egyben megjátsszuk és legalább vezetik nekünk a statisztikát, de lehet bátran különböző stratégiákkal is kísérletezni!

Nekem a játékok tétnagyságra vonatkozó szabályai már többször adtak moneymanagment-re vonatkozó ötleteket is és abban is sokat segítettek, hogy bebizonyítsam magamnak, működnek a magas szorzóval (3+) megrakott tippek!   :)

Persze távol álljon tőlem, hogy bárkit is győzködjek, mivel ha tömegesen elkezd mindenki magas szorzókat játszani, akkor azok esni fognak és jól megszívom!   ;D

Azt kérdezném az érintettektől, hogy a januári kezdő tippjáték nyereményeiket megkapták-e ?

#523 március 04, 2013, 10:23:48, Milan
Tippjáték Újítás!

Március 1-től változni fog a hagyományos tippjátékunk, s nem csak szervezés szempontjából, hanem szponzorizáció szempontjából is.

Mi változik?

1. Március 1-től egyetlen egy tippjáték indul (nem lesz külön kezdő, s külön haladó)

2. A játék szponzora a továbbiakban a Betclic fogadóiroda lesz (összdíjazás: 100€)

3. Változnak a tétkorlátok a következő módon:
"1.00-tól  3.99-ig a tét maximálisan 10 egység lehet.
4.00-tól  5.99-ig a tét maximálisan 5 egység lehet.
6.00-nál nagyobb szorzónál a tét maximálisan 1 egység lehet."

4. Tippelésre vonatkozó szabály módosítás:

- ezentúl a tenisznél feladott mérkőzés esetén 1.00-ás szorzó jár


Egyúttal frissítettem a tippjáték szabályzatát is, amelyet itt olvashattok el:
http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,9821.0.html


...és egy kis extra: VIP Tippjáték

A "VIP Tippjáték"-ban a fórumunk veterán tagjai szerepelhetnek, s a tét a presztízs!  ;D   :beerchug:

Tegnap még  VIP tag voltam, ma már a kezdőben szerepelek...
Lefokoztak? :D