Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
Szeptember 11, 2010, 00:03:48 EEST
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Értékeld a fogadóirodákat
, rendezd őket különböző szempontok szerint.
153812
Hozzászólás
3985
Témában írta
7211
Felhasználó
Legújabb tag:
richardukpeterson82
Keresés:
Részletes kereső
Sportfogadas.org
Napi fogadások
Tenisz
WTA - Kuala Lumpur
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
« előző
következő »
Oldalak:
1
[
2
]
Szerző
Téma: WTA - Kuala Lumpur (Megtekintve 997 alkalommal)
Micuka
Profi fogadó
Nem elérhető
Re: WTA - Kuala Lumpur
«
Válasz #15 Dátum:
Február 28, 2010, 00:43:20 EET »
Elena Dementieva - Alisa Kleybanova
Tipp: Alisa Kleybanova
Odds: 4,50
Fogadóiroda:
Bet365
Kicsit meglepőnek tartom, hogy Kleybanova győzelmére Dementieva ellen nagyobb oddszot adnak az irodák, mint Hercog sikerére Venus Williams ellen. Pedig az orosz „elefántbébi”, ha az idén eddig nem is nagyon tündökölt, tavaly begyűjtött már néhány jelentős skalpot az elitből, az áldozatok között Jankovic, Zvonareva, Ivanovic és Venus Williams is ott volt. Benne van tehát a nyerés képessége, és ha azok után, hogy az alsó ágon mindjárt az első fordulóban kivették a legveszélyesebbnek tűnő ellenfelét a kínai Na Li-t, valamint a másik kiemelt Czink is elbúcsúzott az elején, igazából nem volt nehéz sorsolása, mégiscsak el kellett botorkálni a döntőig. Itt pedig már sok minden megtörténhet. Ha Dementieva követni akarja a „sormintát”, akkor most nyernie kellene, hiszen az idén minden második versenyét megnyerte (Sydney, Paris), de a természet nem szereti a szabályos dolgokat, és valószínű ezt Kleybanova szeretné a leginkább bebizonyítani.
« 725 betű »
Eredmény: túl kevés indok Kleybanova győzelmére.
0 pont
«
Utoljára szerkesztve: Március 04, 2010, 14:32:59 EET írta Milan
»
Naplózva
"Money won is twice as sweet as money earned."
/Paul Newman in The Color Of Money/
jax
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #16 Dátum:
Február 28, 2010, 12:57:01 EET »
Idézetet írta: Micuka - Február 28, 2010, 00:43:20 EET
Elena Dementieva - Alisa Kleybanova
Tipp: Alisa Kleybanova
Odds: 4,50
Fogadóiroda:
Bet365
Kicsit meglepőnek tartom, hogy Kleybanova győzelmére Dementieva ellen nagyobb oddszot adnak az irodák, mint Hercog sikerére Venus Williams ellen. Pedig az orosz „elefántbébi”, ha az idén eddig nem is nagyon tündökölt, tavaly begyűjtött már néhány jelentős skalpot az elitből, az áldozatok között Jankovic, Zvonareva, Ivanovic és Venus Williams is ott volt. Benne van tehát a nyerés képessége, és ha azok után, hogy az alsó ágon mindjárt az első fordulóban kivették a legveszélyesebbnek tűnő ellenfelét a kínai Na Li-t, valamint a másik kiemelt Czink is elbúcsúzott az elején, igazából nem volt nehéz sorsolása, mégiscsak el kellett botorkálni a döntőig. Itt pedig már sok minden megtörténhet. Ha Dementieva követni akarja a „sormintát”, akkor most nyernie kellene, hiszen az idén minden második versenyét megnyerte (Sydney, Paris), de a természet nem szereti a szabályos dolgokat, és valószínű ezt Kleybanova szeretné a leginkább bebizonyítani.
« 725 betű »
Ez gyönyörű volt, gratulálok érte és a tenisz guru behúzásáért , szinte ezzel az egyetlen tippel.
"Pedig az orosz „elefántbébi”, ha az idén eddig nem is nagyon tündökölt" -ezzel gyakorlatilag azt írod, hogy idén szarul játszik Kleybanova, ez természetesen azt indokolja, hogy egy jó Dementievát megver
Kleybanova győzelme mellett egyetlen érved az egész indoklásban ez:
"Ha Dementieva követni akarja a „sormintát”, akkor most nyernie kellene, hiszen az idén minden második versenyét megnyerte (Sydney, Paris), de
a természet nem szereti a szabályos dolgokat
,"
- Hát a természet nagy úr:)
Szóval gyakorlatilag semmi indokod nincs Kleybanova mellett, csupán az, hogy így nyerhetted meg a Gurut...
Mégegyszer gratula, megérdemled az első helyet, 25 tippedből a legutolsóval hoztad az összpontszámod 20%-át.
Anno ki lettek véve a játékból a 2:1es pontos végeredményre való tipplehetőségek, hát ez kb olyan kaliberű, persze lehet meglepetésre tippelni, én is szoktam, de akkor igyekszem jól megindokolni, hogy miért gondolom azt.
Naplózva
jax
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #17 Dátum:
Február 28, 2010, 13:06:38 EET »
Kiváncsi vagyok Milan elfogadja e majd indoklásnak, amit írtál az ominózus mérkőzésre...
Naplózva
Micuka
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #18 Dátum:
Február 28, 2010, 13:37:22 EET »
Idézetet írta: jax - Február 28, 2010, 12:57:01 EET
Ez gyönyörű volt, gratulálok érte és a tenisz guru behúzásáért , szinte ezzel az egyetlen tippel.
Szerintem is gyönyörű volt.
Nagyon-nagyon ott van az irónia a gratulációban, de azért kö-szö-nöm. (A köszönömben is ott van.)
"Pedig az orosz „elefántbébi”, ha az idén eddig nem is nagyon tündökölt" -ezzel gyakorlatilag azt írod, hogy idén szarul játszik Kleybanova, ez természetesen azt indokolja, hogy egy jó Dementievát megver
Kleybanova győzelme mellett egyetlen érved az egész indoklásban ez:
"Ha Dementieva követni akarja a „sormintát”, akkor most nyernie kellene, hiszen az idén minden második versenyét megnyerte (Sydney, Paris), de
a természet nem szereti a szabályos dolgokat
,"
- Hát a természet nagy úr:)
A természet valóban nagy úr, ahogy a mellékelt példa is bizonyítja. A sorozatok pedig, se a jó, se a rossz, nem tartanak örökké. Az "elefántbébis" mondatnak pedig volt folytatása, amiben utaltam rá, hogy az eddigi eredményei alapján benne van a győzelem képessége.
Szóval gyakorlatilag semmi indokod nincs Kleybanova mellett, csupán az, hogy így nyerhetted meg a Gurut...
Három tippet tettem az éjszakai döntőkre, amelyekből kettőnek kellett jönnie, hogy nyerjek. Mindegyik elég cinkes volt, és még így is csak úgy volt elég, hogy te nem tippeltél. Talán meg kellett volna játszanod a papírformákat, ja nem, az sem jó, mert nem jöttek.
Mégegyszer gratula, megérdemled az első helyet, 25 tippedből a legutolsóval hoztad az összpontszámod 20%-át.
Még egyszer köszönöm.
Anno ki lettek véve a játékból a 2:1es pontos végeredményre való tipplehetőségek, hát ez kb olyan kaliberű, persze lehet meglepetésre tippelni, én is szoktam, de akkor igyekszem jól megindokolni, hogy miért gondolom azt.
Máig sem értem, hogy miért lettek kivéve a 2-1-es tippek, de elfogadtam. Végül is, ha mindenki azonos szabályok szerint játszik, akkor mindegy. (Egyébként anno elég jó százalékkal jöttek a 2-1-es tippjeim, kb. azért lett megfúrva a dolog.)
Ha a meglepetést igazán nagyon jól meg lehetne indokolni, akkor már annyira nem lenne meglepetés.
Csak tudnám miért fáj mindenkinek annyira, ha megnyerem a Teniszt. Titti még egyszer sem sírt érte, pedig Ő még ért is hozzá (nem úgy, mint én).
Még annyit hozzátennék utólag: ha egy kosármeccsen az utolsó másodpercben egy félpályáról eleresztett 3 pontossal megfordítják a meccset, akkor mindenki a dobó zsenialitását dícséri és nem azon fanyalognak, hogy nem ér a dolog, miért nem a mérkőzés folyamán szereztek 10 pont előnyt.
«
Utoljára szerkesztve: Február 28, 2010, 13:52:31 EET írta Micuka
»
Naplózva
Micuka
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #19 Dátum:
Február 28, 2010, 13:41:31 EET »
Idézetet írta: jax - Február 28, 2010, 13:06:38 EET
Kiváncsi vagyok Milan elfogadja e majd indoklásnak, amit írtál az ominózus mérkőzésre...
Nagyot csalódnék Milan-ban, ha nem fogadná el. Sokkal nagyobb ostobaságokat is olvastam én már ennél és simán jók voltak.
Naplózva
jax
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #20 Dátum:
Február 28, 2010, 13:52:11 EET »
Idézetet írta: Micuka - Február 28, 2010, 13:41:31 EET
Nagyot csalódnék Milan-ban, ha nem fogadná el. Sokkal nagyobb ostobaságokat is olvastam én már ennél és simán jók voltak.
Én pedig akkor csalódnék, ha elfogadná.
Szigo után lehet, hogy én is abbahagyom...
Naplózva
Micuka
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #21 Dátum:
Február 28, 2010, 13:56:25 EET »
Idézetet írta: jax - Február 28, 2010, 13:52:11 EET
Szigo után lehet, hogy én is abbahagyom...
Hát ez kész dedó.
Gondoltam fel vagy paprikázva és jövő héten leversz, mint vak a poharat.
Naplózva
jax
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #22 Dátum:
Február 28, 2010, 14:04:19 EET »
Nagyon nagy spíler vagy te Micuka, hogy jó százalékban találtad el a 2:1eket és miattad lett megfúrva az a tippfajta. Kicsit nagy az ego nem?
Anno egyébként én is nagyon jó százalékkal találtam el a 2:1es tippeket, szóval én sem értettem és nem is örültem neki, hogy ki lettek véve.
Az elefántbébis mondatodnak tényleg volt folytatása, melyben az állt, hogy tavaly begyűjtött néhány skalpot és benne van a győzelem képessége. A győzelem képessége mindenkiben benne van szerintem. És azt írtad, hogy tavaly ért el szép sikereket, de a mondatod lényege szerintem az hogy idén szarabbul teljesít. De így ha te ezt indoknak veszed, akkor a "természeten" kívül már két érved is van...
Gúnyosan írod, hogy meg kellett volna játszanom a papírformákat a végére:
1. nem én vagyok az az ember, aki nem ír sosem "nem papírformát".
2. az meg sem fordul a fejedben, hogy talán szombaton este nem itthon voltam, hogy írhassak tippeket az éjszakai teniszre?
És a végére, még annyi, hogy kiváncsi vagyok, pénzt mertél e volna tenni erre a tippedre, mert én általában amiket ide beírok olyanok, hogy pénzben is fogadnék rájuk. Szerintem ezt a Kleybanovás tippedet te sem gondoltad komolyan.
«
Utoljára szerkesztve: Február 28, 2010, 14:16:01 EET írta jax
»
Naplózva
jax
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #23 Dátum:
Február 28, 2010, 14:06:46 EET »
Idézetet írta: Micuka - Február 28, 2010, 13:56:25 EET
Hát ez kész dedó.
Gondoltam fel vagy paprikázva és jövő héten leversz, mint vak a poharat.
Igen dedó. Bár szerintem kettőnk közül én lehetek az idősebb.
"Levertelek már, mint vak a poharat" múlt héten és még ezenkívül elég sokszor.
Csak azt nem értem, hogy mi értelme van olyan tippet írni, amire szerintem még 5 forintot sem tennél.
Naplózva
jax
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #24 Dátum:
Február 28, 2010, 14:14:42 EET »
Egyetlen utolsó gondolat és én be is fejeztem ezt, mert nincs értelme.
Semmi probléma nem lenne, ha ez mondjuk a tippjátékban történik, vagy egy olyan játékban, ahol nem kell írásban x sorban indokolni, érvekkel alátámasztani a tippet. Hanem csak bekattintani, amit akarsz és kész. Ott bárki azt kattint, tippel, amit akar, nem kell indokolni.
Itt sem a taktikázással vagy a tippel van a gondom, ez a játék része. De akkor legalább, ha már ez a szabály, akkor írj hozzá olyan indoklást, ami elfogadható.
Ennek a játéknak viszont úgy tudom, hogy az a lényege, hogy érveljünk a tippünk mellett és indokoljuk meg normálisan, hogy miért arra tippeltünk amire.
Ha nem így van, akkor viszont nem értem mi értelme van annak, hogy indoklást kell írni a tippjeinkhez...
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy elfogadja e Milan ezt a tippedet.
«
Utoljára szerkesztve: Február 28, 2010, 14:30:01 EET írta jax
»
Naplózva
Micuka
Profi fogadó
Nem elérhető
«
Válasz #25 Dátum:
Február 28, 2010, 14:31:18 EET »
Nézd, Jax!
Nincs nekem semmi bajom veled, csak hirtelen kicsit felment a pumpa, hogy múlt hétem Szigo, most meg Te ugrasz nekem. Ez egy játék, minden szabályt betartva játszottam (még, ha valaki úgy is gondolja, hogy nem) és a végén nem kis szerencsével nyertem. Most miért kell ezen rugózni? Szerintem a hangvétel semmivel nem volt gúnyosabb, mint a tied, de ha úgy érzed, hogy mégis, akkor bocs.
Részemről lezárva.
Még két felvetésedre reagálok, aztán tényleg befejeztem.
1. Nem, nem tettem meg pénzzel a tippet (sajnos), mint ahogy a Guru tippeknek szerintem legalább 80%-át nem teszik meg a játékosok. Nem erről szól a dolog.
2. Nem vagyok nagy spíler, de nézz csak utána, a tenisz 2-1-es történetnek. Emlékszem rá, hogy te is elkezdted nyomni a 2-1-eket. Teljesen logikus volt, hiszen 2 eltalált 2-1-gyel kompenzálni lehetett 2-3 rossz tippet és akkor valaki jött azzal, hogy ez nem fair, mert ezt nem is lehet megindokolni, vagy valami ilyesmi.
(Írás közben látom, hogy még egyet hozzászóltál, de most már tényleg nincs ehhez kedvem.)
The End
Naplózva
Oldalak:
1
[
2
]
« előző
következő »
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Játékok
=> Tippjáték
=> SfTotó & SfScore
=> SfGuru
=> Gamebookers Liga
=> SfLiga
Napi fogadások
=> Saját Napló
=> Futball
===> UEFA Bajnokok Ligája, Európa Liga
===> NB1
===> Premier League
===> Serie A
===> Bundesliga
===> Primera Division
=> Tenisz
=> Kosárlabda
=> Kézilabda
=> Jégkorong
=> Forma 1, MotoGP
=> Más sportágak
Segítség
=> Gamebookers, Bet365, Bwin
=> Sportingbet és Expekt
=> Interwetten, Unibet, Betsson
=> 888Sport, 10Bet, Pinnacle, Tobet
=> Betfair
=> Más internetes fogadóirodák
=> Moneybookers és Bankkártyák
=> Kérdések az internetes fogadásról
Interaktiv
=> Sportfogadás.org Klub
=> Általános fogadó fórum
=> Multimédia
Póker Sarok
=> Pókeres Napló
=> Póker Infó
=> Freeroll Versenyek
=> Póker Bónuszok
=> Póker Bazár
Szerencsejáték
=> Kaszinó, Bingó, Játékok
Egyéb
=> Javaslatok
=> Mindenféle
=> Archivum
=> Tippjáték+
=> Téli Olimpia, Vancouver 2010
=> Futball VB 2010
===> Futball VB Promóciók
===> Futball VB Fogadások
Az oldal 0.151 másodperc alatt készült el 23 lekéréssel.