Egyéb > Betfair Liga
Betfair Liga Klub
Milan:
Megtetszett az egyik fórumtag fogadása? Szeretnél gratulálni neki a sikeres szelvényéért? Ebben a témában megteheted mindezt. :ok:
Szigo:
Gratulálok Oaknak a tegnapi Valencia-Santander X-hez, amit előbb 100 egységgel, majd 10000 egységgel is megpakolt. Gondolom ideges voltál az első fogadás elszúrása miatt, és a másodikon egy nullával több ment véletlenül ;D
Így kell ezt csinálni, erről szól a fogadás. A véletlenről...
oakland23:
Többször csinálok ilyet, hogy minimállal rakok. Ezt csak azért teszem, hogy el ne felejtsem. Amúgy meg mióta egyszer All-inre vett a rendszer, igencsak megnézem hány nullát írok. (majd írok privátban, miért)
Amúgy meg a tököm kivan, hogy CTK meg BFSE meg GHz meg janikuki meg ilyesmi nevekkel kell megküzdeni. Én azt hittem 'Szigokkal' 'Tittikkel' Gerykkel Latzkákkal TiBekkel Pistikkel kell megküzdeni a fizetős helyekért. Kicsit sokan lettünk gyerekek.
Én Milan helyében lazán bekérnék egy személyi másolatot minden indulótól, mert ez igancsak kezd komolytalan lenni. Eddig hol voltak ezek az emberek???
Te Szigo a 100 meg a 10000 közt nem egy nulla, hanem kettő a különbség. ;D Attól, hogy egy prof így lát egy meccset, egy majom szemszögéből teljesen máshogy fest. Amúgy bet365 oddsokat néztem, és a 'pool idegenbeli győzelme is, és a Valencia hazai győzelmére is 1,57 volt . Aki rutinos, tudja hogy ez nincs rendben, döntenem kellett, és ismerve a Valenciát az ő bundájukra voksoltam. Aztán mikor két kapuralövés volt 30 perc alatt, tudtam, itt nagy baj nem lehet. Persze néha melléfogok, mint a Celtic-es tippemnél. Amúgy ha megfigyeled, ott is először kisebbel raktam, ha jól emlékszek. Aki ismer tudja, nem mindenki hülye, aki annak látszik. ;) Aztán hajrá srácok, mert elég kevés ismerős név van ott elöl... :bash:
Milan:
Te oakland, a játékot mindenki számára hoztuk létre, s nem csak neked, meg a többi aktív fórumtagnak.
Tehát akár az is lehetséges, hogy 5000-en játsszanak. :D
Attól viszont nem kell félned, hogy valaki olyan nyer aki több felhasználóval játszik, hisz ha most nem is ellenőrizzük, akkor is a végelszámolásnál ezt is figyelembe vesszük, s az illető nem fog egy fillért sem kapni.
Szóval mindenki produkálja a legjobbját, mert az a lényeg, s a végén meglássuk, hogy kinek jár a nyeremény, s kinek nem. ;)
oakland23:
Ez egyenes beszéd Milan! Rostát neki !!! ;) ;) ;)
Aztán gondolom az oldal látogatottsága és a szponzoráció összefügg, úgyhogy nincs ezzel akkora a baj. Jöjjenek csak, mert ez a játék is megfő, mint a liga... :'(
U.i.: Szemed kettéállna, ha 5000 ember szelvényit kellene ellenőrizni :D
Navigáció
[#] Következő oldal
Teljes verzió megtekintése