Egyéb > Betfair Liga
Betfair Liga Klub
Milan:
--- Idézetet írta: oakland23 - Március 09, 2010, 18:09:13 pm CET ---
U.i.: Szemed kettéállna, ha 5000 ember szelvényit kellene ellenőrizni :D
--- Idézet vége ---
Vénáimat vágnám az biztos... ;D
vmlinuz:
Elméletileg akkor sem kellene sokkal többet ellenőrizni, mivel csak minden olyan eseményt és kimenetet kell feldolgozni, amit megtettek és csak egyszer, utána mindenkinek automatikusan kiértékelődik. Ha meg egy szelvényen elment egy meccs, akkor a többit már nem kell feldolgozni. :ok:
Milan:
--- Idézetet írta: vmlinuz - Március 09, 2010, 18:49:58 pm CET ---Elméletileg akkor sem kellene sokkal többet ellenőrizni, mivel csak minden olyan eseményt és kimenetet kell feldolgozni, amit megtettek és csak egyszer, utána mindenkinek automatikusan kiértékelődik. Ha meg egy szelvényen elment egy meccs, akkor a többit már nem kell feldolgozni. :ok:
--- Idézet vége ---
Íme egy ember, aki megmenti az életem. KÖSZÖNÖM! :kiss2:
Gery185:
Nah, akkor Szigo a számból vetted ki a szót. Ez a topik úgy alakult, hogy írtam Milannak msn-n, hogy hova írjak gratulációt, mert megláttam a majom szelóját és mondom ezt meg kell dícsérni. Erre Milannal megbeszéltük, hogy nyit egy topikot neki és bumm így lett ez a topik.
És gratula oakland és azért "Gerykkel" játszol :) Mutassuk meg az újaknak, hogy nem véletlenül vagyunk ezen a fórumon már egy ideje ;)
Lacapi:
--- Idézetet írta: oakland23 - Március 09, 2010, 17:35:01 pm CET ---Amúgy meg a tököm kivan, hogy CTK meg BFSE meg GHz meg janikuki meg ilyesmi nevekkel kell megküzdeni. Én azt hittem 'Szigokkal' 'Tittikkel' Gerykkel Latzkákkal TiBekkel Pistikkel kell megküzdeni a fizetős helyekért.
--- Idézet vége ---
Engem kihagytál vazze! Örök Harag! :2guns:
;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése