Május 25, 2013, 08:41:08 am CEST

Szerző Téma: Bet365 - 15.000 Ft. Bónusz  (Megtekintve 24116 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
Bet365 - 15.000 Ft. Bónusz
« Dátum: Március 19, 2010, 14:37:11 pm CET »

Nyiss egy számlát a Bet365-nél, s igényeld a 100%-os kezdő bónuszod, amely akár 15.000 Forint lehet.

Mit kell tenned?

1. Nyiss egy számlát. Ezt megteheted ide klikkelvén

2. Fizess be minimum 1.500 Forintot vagy többet, és 100%-os bónuszban részesülsz (természetesen ha 1.500-at töltesz fel, akkor a maximális bónusz 1.500 Forint lesz, ha 15.000-et akkor meg 15.000 a bónusz)

3. Számlanyitásod után e-mail-ben kapsz egy NCDBP-re végződő 10 számjegyű kódot. A számlád feltöltése után, az "Ügyfelek" menüben, az "Ajánlatkód megadása"-ra klikkelvén ad meg az e-mail-ben kapott kódot.

Ha esetleg nem kaptad meg a kódot, akkor ugyancsak az "Ügyfelek" oldalon igényelhetsz egy újabb kódot.

Hogy bónuszoddal fogadhass, egyszerűen játszd meg befizetésednek összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. Befizetésed és bónuszod háromszor kell megjátszanod a kifizetés előtt.

Részvételi Feltételek:

1. A minimum feljogosító befizetés 1.500 Ft.
2. A maximálisan igényelhető bónusz 15.000 Ft.
3. Hogy bónuszával fogadhasson, játssza meg kezdeti befizetésének összegét 1-szer a kívánt sporton és piacokon. Befizetését és a bónusz összegét a kifizetés előtt 3-szor kell megjátszania.
4. Amennyiben a rollover feltételeket a feljogosító befizetéstől számított 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
5. Az akció angol idő szerint 2012. június 30-án, 23:59 perckor zárul le.
6. Ez az ajánlat nem érvényes Kínában és Tajvanon élő ügyfeleinknek.
7. Az ajánlat kódját a feljogosító tranzakciótól számított 7 napon belül meg kell adni. Amennyiben az ajánlatkód megadása előtt igényel kifizetést vagy átutalást, a korábbi tranzakciók nem fognak beleszámítani a feljogosító feltételekbe vagy a rollover követelményekbe.
8. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
9. Már meglévő bet365 ügyfelek nem jogosultak erre az ajánlatra.
10. Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
11. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
12. Az ázsiai hendikep, az összesített gólok - ázsiai és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.
13. A korán lezárt, Tőzsdére megtett fogadások nem számítanak bele a rollover követelményekbe.
14. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
15. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
16. Egy számlanyitási ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési mód adatonként (pl. bank/hitelkártya száma) és megosztott számítógépenként, pl. iskola, nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy az összes ajánlatot visszavonja az ügyfelektől vagy az ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
17. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.
« Utoljára szerkesztve: Március 23, 2012, 12:33:24 pm CET írta Milan »
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető syl5

Re: Bet365 - 15.000 Ft. Bónusz
« Válasz #1 Dátum: április 22, 2010, 09:59:57 am CEST »
Sziasztok!
Lenne egy elméletem a 100 %-os bónusz leggyorsabb, és legbiztonságosabb kijátszásának módjáról. Erről szeretném véleményeket kérni. És persze tapasztalatokat, vagy valaki meg is próbálhatná, aki épp bónusz feltételket teljesít, mert veszteni csak minimálisat lehet vele, ha meg bejön, akkor gyorsan lehet vele sokat forgatni..
Szal azt gondoltam ki, hogy befizetek 15 000-et, és NBA Under/Over vagy páros / páratlan fogadásokkal játszom ki a bónusz feltételeket.
Általában ugye úgy csinálják, hogy 1,9 körül adnak egy bizonyos pont fölé, meg alá is, ugyanígy páros / páratlan esetben. Úgy gondoltam, hogy mindig megfelezem a tőkém, és egyik felét feldobom az underre, másikat az overre (vagy páros / páratlanra), így négy meccs alatt teljesíteném az összes feltételt, és ezután kb 25 000 ft-nál tartanék.

Pontosabban under / over-el végigvezetve:
1. meccs:tőke 15000
7500 over-re -> 14250
7500 underre -> 14250
ezután megkapom a bónuszt

2. meccs: tőke 14250 + 15000 = 29250
14625 o -> 27787
14625 u -> 27787

3.meccs: tőke 27787
13893 o -> 26398
13893 u -> 26398

4. meccs: tőke 26398
13199 o -> 25078
13199 u -> 25078

Ugye minden meccs után az egyik variáció jön, de így összesen 98435-öt megforgatok, és a végén 25078-on maradok. Szerintetek ez így működne? Vagy csak álmodjak róla...  :angel:

Nem elérhető gomes66

• Profi fogadó
« Válasz #2 Dátum: április 22, 2010, 10:29:37 am CEST »
sztem nem...

12. Az ázsiai hendikep, az összesített gólok - ázsiai és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.

a feltételek közt van Over/under nem számít bele a rolloverbe, de sztem ez annyira nyílvánvaló lehúzás, hogy egyik iroda se engedné és visszavonnák a bónuszt.
elvileg - ha működne - akkor is 2 külön számlán tenném a keresztfogadásokat.

Nem elérhető Tomihmv

• Meccsnéző
  • Profi fogadó
« Válasz #3 Dátum: április 22, 2010, 10:38:46 am CEST »
Tenisszel működik a dolog.  8) Under\overrel nem. Valahol neten láttam is leírva.

Itt is van:

http://sportfogadas.erdelylap.ro/2010/02/27/hogyan-csinaljunk-3478-eurot-ingyen/

Üdv!

Nem elérhető syl5

« Válasz #4 Dátum: április 22, 2010, 18:40:56 pm CEST »
Tenisszel működik a dolog.  8) Under\overrel nem. Valahol neten láttam is leírva.

Itt is van:

http://sportfogadas.erdelylap.ro/2010/02/27/hogyan-csinaljunk-3478-eurot-ingyen/

Üdv!

Köszi a linket!
De ki is próbáltad, vagy csak a link alapján mondod?

Nem elérhető gomes66

• Profi fogadó
« Válasz #5 Dátum: április 22, 2010, 18:58:59 pm CEST »
ezt nem kell kipróbálni, tuti h működik...
ha az iroda kiszúrja akkor visszavonják a bónuszt...
ez benne a kockázat, én tuti kiszúrnám...
sokszor mérgesek vagyunk az irodákra ha nem korrektek - nos sztem ez viszont velük szemben nem korrekt - persze ki lehet próbálni, de utána nem kell köpködni bukta esetén...
a bónuszt azért adja az iroda hogy hosszú távon játékosokat szerezzen magának, a bónusszal kedvet csináljon a játékhoz és megtanulja a fogadó a rendszer használatát...
sok iroda pontosan az ilyen okoskodások miatt tiltja le a magyaroknak adható bómuszokat, mert mi soha nem arra használunk semmit amire való...
sztem aki befizet egy ilyen bónuszra, a rollover után azonnal veszi a kalapját és kivonul 30 euró plusszal - ezt hívják bónuszvadászatnak - én inkább cigánykodásnak nevezném...
srry de akkor is ez a véleményem, nálunk vmi alapvetően el van b@szva, ha vki ad valamit mi egyből azt nézzük hogy tudnánk lehúzni...
ha kipróbálod, sok sikert de az előző véleményem még mindíg fenntartom - két kölün számlán tedd meg a szembefogadásokat...

GL

Nem elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
  • Kedvenc iroda: bet365
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #6 Dátum: április 22, 2010, 19:08:02 pm CEST »
sok iroda pontosan az ilyen okoskodások miatt tiltja le a magyaroknak adható bómuszokat, mert mi soha nem arra használunk semmit amire való...
sztem aki befizet egy ilyen bónuszra, a rollover után azonnal veszi a kalapját és kivonul 30 euró plusszal - ezt hívják bónuszvadászatnak - én inkább c

Nem csak Magyarországra vonatkozik ez, az irodák ilyen szempontból egész Kelet-Európát "fekete listásnak" tekintik a bónuszok kijátszásának szempontjából. A kinaiakról ne is beszéljünk.
"Kézcsók drága" ©Várda64

Nem elérhető gomes66

• Profi fogadó
« Válasz #7 Dátum: április 22, 2010, 19:16:01 pm CEST »
persze, de akkor ne legyünk megsértőve, ha annak néznek akik vagyunk...

off:
olvastam a buzis cikked a blogon  8)
on

« Utoljára szerkesztve: április 22, 2010, 19:19:18 pm CEST írta gomes66 »

Nem elérhető hatja1

• Haladó
« Válasz #8 Dátum: Augusztus 15, 2010, 22:18:55 pm CEST »
na igen az is benne van a feltételekben, hogy nem tehetsz egy fogadás több kimenetelére, legalábbis bónusz kiforgatás esetében. matematikailag jó az elmélet.

egyébként szeretem őket mert jó iroda, de pl az is "cigánykodás" szerintem, hogy 30000ft a minimum kifizetés ha kártyáról fizettél be. csóri játékos hiába fizet be mondjuk egy 10-est, és izzadja fel 20-ra nem veheti ki a pénzét. vagy ez a limit személyre szabott? mondjuk akkor se korrekt. ne lehessen persze egy gombóc fagyi árát kivenni de ez azért durva.

amúgy korrekt a politikájuk, én régebben sokat buktam náluk és nemrég felajánlottak egy vigaszbónuszt ha újra elkezdek játszani. ilyennel eddig csak az unibetnél találkoztam még, pedig az összes irodához fizettem már be szinte.
hát ja

Nem elérhető Rézmalac

• Részvényes
  • Profi fogadó
« Válasz #9 Dátum: Szeptember 25, 2010, 13:31:00 pm CEST »
Hú, ez nagyon érdekes most. Kijött az MB számlámra a pénz a GB-ről, következő bónuszt a bet365-ön akarom kipörgetni.
Tök csábító a 15k huf ajánlat, azonban kíváncsiságból megnéztem melyik valutában mennyi a bónusz, hát elképedtem:

Euróból 100 - mai árfolyamon 28.000 huf
USD-ből meg 200 a max bónusz - mai árfolyamon 41.800 huf !! WTF?  :crazy:

Namost a regisztrációnál nem láttam, hogy pénznemet kell választani, feltételezem a megadott ország alapján állítja be, tehát forint.

Figyelem, most jön a csavar! Elkezdtem a regisztrációt, és meglepetésemre foglalt volt a felhasználónevem. Mondom ez kizárt. Megpróbáltam egy belépést, és sikerült! Próbáltam visszaemlékezni, úgy 5 éve, amikor online pókereztem valszeg beregisztráltam ide is. De befizetésem még nem volt, így elvileg vonatkozik rám a bónusz. Ja, a számlám usd-ben van!  ;D

Nos, szerintetek mit tegyek?
Saját sorrendem a kipróbált irodákra:
999. GameBookers   2. Bet365    3. Bwin   4. Unibet   5. SportingBet  6. FortunaWin      99. Tobet

Nem elérhető lapgellert

• Profi fogadó
« Válasz #10 Dátum: Szeptember 25, 2010, 14:23:50 pm CEST »
Nem hiszem hogy így adná, sajna.
Én se kaptam annak idején, mert csak úgy beregeltem, hogy lássam mi meg merre, befizetés nélkül, persze utána nem kaptam semmit, de ez már vagy 1,5 éve volt
Forza Milan, Amunt Valencia

Nem elérhető TiB

• Haladó naplós
  • Profi fogadó
« Válasz #11 Dátum: Szeptember 25, 2010, 14:56:11 pm CEST »
Hú, ez nagyon érdekes most. Kijött az MB számlámra a pénz a GB-ről, következő bónuszt a bet365-ön akarom kipörgetni.
Tök csábító a 15k huf ajánlat, azonban kíváncsiságból megnéztem melyik valutában mennyi a bónusz, hát elképedtem:

Euróból 100 - mai árfolyamon 28.000 huf
USD-ből meg 200 a max bónusz - mai árfolyamon 41.800 huf !! WTF?  :crazy:

Namost a regisztrációnál nem láttam, hogy pénznemet kell választani, feltételezem a megadott ország alapján állítja be, tehát forint.

Figyelem, most jön a csavar! Elkezdtem a regisztrációt, és meglepetésemre foglalt volt a felhasználónevem. Mondom ez kizárt. Megpróbáltam egy belépést, és sikerült! Próbáltam visszaemlékezni, úgy 5 éve, amikor online pókereztem valszeg beregisztráltam ide is. De befizetésem még nem volt, így elvileg vonatkozik rám a bónusz. Ja, a számlám usd-ben van!  ;D

Nos, szerintetek mit tegyek?

Szerintem először is írj nekik, gyorsan szoktak válaszolni.

Amúgy meg én még egyszer sem fizettem be hozzájuk, pedig már 4 éve regeltem, de nemrég rákérdeztem és még él a kezdő bónuszom. Pedig közben már itteni játékon is nyertem oda pénzt, amiből fogadtam, illetve pókeren is nyertem már, utaltam is ki.

Nem elérhető Jóember

• Profi fogadó
« Válasz #12 Dátum: Szeptember 25, 2010, 15:32:22 pm CEST »
Nézd meg, hogy milyen bónusz ajánlatod van!  ügyfelek-> ajánlatok -> elérhető ajánlatok
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 25, 2010, 15:34:26 pm CEST írta Jóember »
"A nyerést jól viselni nehezebb, mint gondolnád! Sokan úgy hiszik, egy nyerősorozat azt jelenti, hogy egyből magasabb szintre léphetnek, pld. megduplázhatják a tétjeik nagyságát, hiszen úgyis „nyerőben vannak”. Ez óriási tévedés! Azért, mert a héten EDDIG sokat nyertél, nem jelenti azt, hogy MA IS sokat fogsz nyerni! Amikor TARTÓSAN, hosszú ideig (hónapokig!) képes vagy nyerni, akkor, de csakis akkor elgondolkozhatsz azon, hogy érdemes valamennyivel növelni a tétjeid nagyságát." (by: Peyo)

Nem elérhető Rézmalac

• Részvényes
  • Profi fogadó
« Válasz #13 Dátum: Szeptember 25, 2010, 15:37:54 pm CEST »
Nézd meg, hogy milyen bónusz ajánlatod van!  ügyfelek-> ajánlatok -> elérhető ajánlatok

Köszi nézem is!
Amúgy akarok írni nekik, úgy a tiszta. Remélem maradhat az usd számlám, és a 200 usd bónusz is!  :)

Nos úgy tűnik él a bónusz.

Your Current Offers:
100% Initial Deposit Bonus
To qualify for this offer you must make a successful deposit into your account.
Viszont itt max 100 $-t írnak, ami azért még mindig 20k huf.
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 25, 2010, 15:44:33 pm CEST írta Rézmalac »
Saját sorrendem a kipróbált irodákra:
999. GameBookers   2. Bet365    3. Bwin   4. Unibet   5. SportingBet  6. FortunaWin      99. Tobet

Nem elérhető Jóember

• Profi fogadó
« Válasz #14 Dátum: Szeptember 25, 2010, 15:45:52 pm CEST »
Ha ez szerepel az ajánlatban, akkor az a bónusz él!  :ok:
"A nyerést jól viselni nehezebb, mint gondolnád! Sokan úgy hiszik, egy nyerősorozat azt jelenti, hogy egyből magasabb szintre léphetnek, pld. megduplázhatják a tétjeik nagyságát, hiszen úgyis „nyerőben vannak”. Ez óriási tévedés! Azért, mert a héten EDDIG sokat nyertél, nem jelenti azt, hogy MA IS sokat fogsz nyerni! Amikor TARTÓSAN, hosszú ideig (hónapokig!) képes vagy nyerni, akkor, de csakis akkor elgondolkozhatsz azon, hogy érdemes valamennyivel növelni a tétjeid nagyságát." (by: Peyo)

Sportfogadas.org

Fogadj a Bet365-nél:
« Válasz #14 Dátum: Szeptember 25, 2010, 15:45:52 pm CEST »