Egyéb > Betfair Liga
Betfair Liga Nyertesek
monalisa:
Sziasztok! :cya:
En csak most olvastam errol az uj feltetelrol ami a nyeremeny kifizeteset illeti.
Ha ezt elobb tudom, akkor idoben visszautalok eleg penzt egy masik irodatol a MB szamlamra es nincs gond.
De most idozavarban vagyok, es nem vagyok biztos benne, idoben at tudom-e csoportositani a penzt az egyik irodabol a masikba, plusz van egy fuggo kombi fogadasom is ami csak este lesz jovirva es lesz annyi ami a min. befizeteshez szukseges.
A kerdesem (vagy keresem) az, hogy lehetne-e a hataridot meghosszabbitani 1 nappal? :'(
Milan:
--- Idézetet írta: monalisa - április 08, 2010, 09:57:11 am CEST ---Sziasztok! :cya:
En csak most olvastam errol az uj feltetelrol ami a nyeremeny kifizeteset illeti.
Ha ezt elobb tudom, akkor idoben visszautalok eleg penzt egy masik irodatol a MB szamlamra es nincs gond.
De most idozavarban vagyok, es nem vagyok biztos benne, idoben at tudom-e csoportositani a penzt az egyik irodabol a masikba, plusz van egy fuggo kombi fogadasom is ami csak este lesz jovirva es lesz annyi ami a min. befizeteshez szukseges.
A kerdesem (vagy keresem) az, hogy lehetne-e a hataridot meghosszabbitani 1 nappal? :'(
--- Idézet vége ---
A lényeg, hogy olyan személyek kapják meg a nyereményt akik jogosultak, illetve megérdemlik. Tehát ha neked sikerül hétfőig feltöltened a számlád akkor megkapod a nyereményt, de sajnos annál tovább nem tudjuk tolni az időt.
Moneybookersos feltöltésnél viszont nem jár kezdőbónusz, ezt jó tudnod.
Milan:
Abban az esetben ha a fent említett személyek nem töltenek fel pénzt a számlájukra, akkor a nyereményüket a toplistában őket követőknek adjuk.
Ezért a következő fórumtagoknak ajánljuk, hogy holnap délig töltsenek fel minimum 2-3.000 Forintot a Gamebookersos számlájukra, mert lehetséges, hogy a bónusz nekik fog járni:
meszi414
Experte
zsoltika36
wattson
jalo14
vincent vega
Szigo
johnsteve
valaki123
slices
szoke77
Suugger
Dris
Holi
Latzka:
Dicsak, nem is tudtam, hogy feltöltés is kell; így azért már egész más a leányzó fekvése. Így új cél túlélni a hónapot :D
47. Szigo 3 820.30
69. Holi 1 763.50
oakland23:
Há bizony dicsak. Ha ezt tudom, én sem csapok seggére az 5 rugómnak amolyan all or nothing jeleggell. A kutya mindenit. Májusra ez új taktikát jelent!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése