Betway

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: benson Dátum december 07, 2014, 22:11:52
Majd én válaszolok: csak!
Ha már a Titanbetet szóba hoztad, a kifizetéstől eltekintve azért ég és föld a két buki. A mellett, hogy nem korlátoznak néhány fogadás után, még időnként egész jó kis promókat kínálnak. A Betwayről ez nem mondható el.

Köszönöm a választ.  :D Sokat jelent. De ezt a "csak"-ot -bár nem vagyok gyakorlott a lekorlátozott - az iroda szokta megválaszolni egy terjedelmes "Terms and Conditions" copy-paste levélben. A lényeg, hogy b@sztak válaszolni is.

A Titanbetet pedig -ahogyan az írásból ki is derül- csak a kifizetés metódusában hasonlítottam össze a betway-el. Viszont én tőlük sem vagyok elragadtatva, s sokan már nem is lesznek, mivel nem fogadnak magyarországi regisztrációt a jövőben,  betway-el ellentétben.  ;)

Na! Az 5. napon befutott a pénz is. Hál' Istennek. Angolul nehezen megy a rinyálás, így viszont nem lesz rá szükség.  :ok:

Hasonlóan jártam mint te szumos, kerülöm is őket..

Nekem a freebetet jóvá se írták, mondván, hogy az nincs Magyaroknak.. Aztán az egyik oldalnak írtam, akik által regisztráltam. Azok azt mondták, hogy nem a linkjükröl regiztem.. szóval kapja be a Betway :crazy:

Nekem is ma jött meg a csütörtökön kikért pénz.

10 font freebet jött mailben a mai napra :)
Jó, hogy beléptem a számlámra, mert egy korábbi promóból is volt egy már megkapott freebetem, majdnem kiment a fejemből. ;D

állítólag aki már fizetett be valaha (én még nem, úgyhogy sajnos nem tudtam kipróbálni),

annak 20 ingyen pöri a Games of Thrones-on....

(Hétfőig érvényes)

Idézetet írta: luckyzoz Dátum december 14, 2014, 17:18:28
állítólag aki már fizetett be valaha (én még nem, úgyhogy sajnos nem tudtam kipróbálni),

annak 20 ingyen pöri a Games of Thrones-on....

(Hétfőig érvényes)

Én fizettem már be, de ingyenes pörgetés nekem sincs. Köszi azért!

Sajnos nekem sincs, pedig én is fizettem már be :)


Rákérdeztem chaten, ott azt mondták csak annak jár aki kapott róla e-mailt.

Ma küldtek egy levelet, melyben minden jövőbeni promóból, bónuszból, ingyenes fogadásból, stb. kitiltanak.   :o
Ja meg hogy nagyon megfontolták.  ;D

Nem is játszom náluk, igaz az alatt a kicsi alatt nem veszítettem és ugyan nem annyit nyertem, mint amennyit szerettem volna, de utaltam ki... Ez az egyetlen bűnöm.  :laugh:

Az oldal póker részére még csak nemrég tekintettem be, így miután csináltam egy accountot, 6 hétig használhattam a kifejezetten könnyű pénznek számító szerdai új játékos freerollt. Viszont valami gebasz ütött be, mert úgy a negyedik hét után nem tudtam belépni. Írtam nkik, chateltem velük, de két hétig tartott, míg mára sikerült megoldani. Viszont úgy gondoltam nekem jár azért a két kihagyott freerollért valami kárpótlás, és megkérdeztem van-e lehetőség valami goodwill freebetre vagy valami. Egyrészről tanulságos hogy így könnyen jutottam tíz fonthoz, másrészről mutatja hogy mekkora szarházi iroda ez hogy 30X forgatás van rajta  ;D

Rizikós meccsnek érzem ezt a Nadal-Berdych csörtét, hát hol tegyek rá, ha nem ott ahol forgatni kell. Kivárok. 1-1 15-15 eltűnik minden, karbantartás  :D F@sz@...

Hali! Ma kaptam 30euró free bet-et,föl akartam rakni 5euró-t egy kombira,de csak akkor engedné,ha mind a 30at fölraknám... Ez a szívatás a free bet-ben?