Szombaton kértem kifizetést és szerdán kaptam meg a pénzt skrillre.
Ami érdekes, hogy nem találkoztam sehol a kiutalás feltételeivel, miközben kikértem a pénzt, viszont a folyamat visszavonására lett volna lehetőségem még napokkal utána is.
Kedden már gondoltam rákérdezek, de előtte a google-ben rákerestem volna arra, hogy más fórumokon milyen kifizetési tapasztalatokról számolnak be a játékosok.
Akkor találtam meg a Rummy Royal egyik aloldalát a tételesen felsorolt dokumentumokkal...
- bankkártya másolat / kivonat (kártyás befizetés esetén)
- lakcímre szól közüzemi számla
- útlevél vagy jogsi
- igazolás (?) skrill számláról
Miután tőlem senki nem kért semmit, pedig már 3 napja megadtam a kifizetési kérelmet, írtam az ügyfélszolgálatnak. (Ahol van lehetőség visszavonni a kifizetési kérelmet, ott érthetően nincs kapkodás kiutalásnál...

Küldtek egy kedves sablon levelet, amelyben pl. ugyanúgy kérték a bankkártyámhoz tartozó számlakivonatot, mint ha használtam volna náluk kártyát...
Kedvesen válaszoltam, még a skrill befizetésről is csináltam nekik egy screen shot-ot és 24 órán belül utaltak is.
Jó, hogy vannak ingyenes játékaik, mert szívesen römizek, de muszáj volt kiszállni, mivel szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy 2 hét alatt elcsesztem volna mind a 300 dollárt, amit eddig nyertem.

Így legalább "kimenekítettem" 230-at és várhatok valami kedvező újratöltési ajánlatra.
Igaz, 10-20 dollárnál többet aligha fogok befizetni, mert nagyon gyorsan sok pénzt el lehet cseszni, ha "érdekesen alakul" a lapjárás.