SfGuru Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Érvénytelenítve lett az ID: 14547-es tippem. Írtam egy előzetest a Müller első szettre a június havi guruba és egy overt a wimbledoni guruba. Ugyanaz a meccs volt de egyik az egyik tippversenybe, másik a másika. Ilyen esetben sem lehet ugyanarra a meccsre két elemzés?

Idézetet írta: patyi Dátum július 02, 2015, 12:56:28
Érvénytelenítve lett az ID: 14547-es tippem. Írtam egy előzetest a Müller első szettre a június havi guruba és egy overt a wimbledoni guruba. Ugyanaz a meccs volt de egyik az egyik tippversenybe, másik a másika. Ilyen esetben sem lehet ugyanarra a meccsre két elemzés?

Egy mérkőzés, egy elemzés. Még akkor is, ha különböző versenyek.

Sziasztok!

Elkészítettem a Guru táblázatot, lássam ki, hogyan áll.
Ehhez lenne 1-2 észrevételem.

1. hurkabalintnak 4 beküldött tippje van és nem 3. A legelső tippjét, amit leadott azt elkönyveltétek vesztesnek, viszont a táblázatban nem jelenik meg sem mint tipp, se mint -10 pont.

2. fjazejnek az eddigi 3 elfogadott tippje alapján nem -1,4 pontja van, hanem ellenkezőleg +1,4!

3. Előfordul, hogy ugyan arra a mérkőzésre és ugyan arra a kimenetelre is tettek,de ezt majd úgy is meglesitek.

U.i: Csak segítség gyanánt szánom ezeket a sorokat, remélem hasznotokra válik. :)

Üdv,
tothking

1. Hurkanak 4tippje van, 1kiértékelt, 3függő. Az 1jiértékelt fogadását csak a Wimbledon játékba küldte be, a júliusi guruba nem. A wimbledonos játéknál látható a -10pont, mivel csak oda számít.

2. Fjazejnak -1,4 pontja van, mert 30egység tétre 28,6ot nyert. 10re 15öt és 10re 13,6ot.

3. Én úgy tudom lehet ugyanarra tippelni, az utolsó napokig.


(Nem értem, miért csinálsz feleslegesen tabellát, mert van. Ha kiértékelnek egy tippet, automatikusan frissül)

1. Amint látod nem éppen pontosan frissül az a tabella. Kapásból 2 dolog nem oké benne.
   Éppen erről szól az előző írásom is. De nézz utána rendesen, ha gondolod.

2. Azért csináltam magamnak, mert majd én is beszállok és látni szeretném, ki hogyan áll.

3. Eleve nem a tabellát vezetem saját magamnál, hanem az összes tippet, az már nem nagy cucc szerintem, hogy összeadja a pontokat az Excel.

4. Ne izgulj miattam, köszi! :) Csak jeleztem a szervezőknek az észrevételem. Nagy gondot nem csináltam szerintem!

Én csak azért szedtem pontokba a válaszom, hogy lásd melyik kérdésedre mi a "megoldás". Fjazejnek -1,4pontja van(ezt leírtam fent miért), hurkabalintnak meg azért nem jelenik meg a -10pont a júliusi játékban mert azt csak a wimbledon játékba küldte be, a júliusiba nem. Emiatt a júliusi játéban 3tippje van a wimbledonban 4.

A rendszer automatikus(gondolom). Ha kiértékelnek egy tippet, az hozzáadja vagy levonja a pontot az összesítettből, attól függően melyik játékra lett beküldve. Vagyis elszámolási hiba nem lehet, maximum rosszul kiértékelt tipp.

Nyilván most van csúszás a tippek kiértékelésével, de általában ez naponta/ két naponta megvan. Vagyis épp emiatt "felesleges" vezetni az eredményt, mert ha kiértékelik a tippeket, frissül a tabella. Nem azt mondom hogy ne vezesd magadnak, szíved joga, de én biztos nem tenném, mert minek ha a rendszer megteszi helyettem.

Okok. Frazejt tényleg elírtam. :)
De egyébként mindenkinek a wimbledoni tippje beleszámít a júliusiba, ahogy nézem, csak ez az 1 tipp nem. Na mind1. :)
Akkor én sem vezetem tovább.
Köszi az információkat.

Amikor írsz egy elemzést eldöntheted melyik játékokba számítsa bele, ha épp több fut. Csak ki-be kell pipálni a négyzetet. Nyilván hurkabalint csak a Wimbledont pipálta be.

Szerintem se vezesd, nem jó ómen számodra. Vezetted a Ripi-féle játékot is (amit köszönünk, akkor is ha csak brahi verseny lett belőle), erre Ripi lelépett...

No offense  ;D

Vizilabdára nem lehet írni guruban?  :'(

Idézetet írta: Kagawa Dátum július 26, 2015, 16:01:01
Vizilabdára nem lehet írni guruban?  :'(

Nem, sajnos nem lehetséges.

Illetékesek! Töröljétek már mityukának az elemzéseit a főoldalról, nagyon rosszul mutat ott.

Motorsport kategóriában a tipp típushoz fel lehetne venni a handicap-et? Jelenleg csak futam győztes, dobogós, h2h választható. Salakmotor versenyekhez kéne.

Ha már kiemeljük a roppant gyenge elemzéseket és íróit (jogosan), jegyezzük meg hogy Foxy Fox nagyon színvonalas elemzéseket ír a baseball kategóiában. Részletes, külső körülményeket is figyelembe veszi, ott van hogy hol tekinthető meg, és látszik hogy tudja miről van szó. Szóval fasza munka!  :beerchug:

@alexthebest
Köszönöm az elismerést, sokat foglalkozom baseballal figyelemmel követem a csapatok meccseit napról napra livestreamen, így nyáron ahogy időm engedi, jó kis sport amire csak ilyenkor van időm egyetem mellett. Jól indult az augusztusom, eddig nem nagyon SFGuruztam, így az embert kicsit megviseli az amikor eltölt vagy egy órát mindennek utánanéz, és ír 3 ezer + karaktert aztán vagy 1 pont kell az overhez  :redchug: vagy elmegy a tipp de nagyon  :bash: , ti rutinosak vagytok a Guruban így tudjátok miről beszélek. Még egyszer köszi a biztató szavakat, szeptemberben próbálom folytatni majd.
Sok sikert!  :ok: