SfGuru Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Diesel014 Dátum február 03, 2016, 15:02:54
... aki miatt ez az egész vita kirobbant. Brafo kecifei.
...

Kire gondolsz?

Idézetet írta: Kagawa Dátum február 03, 2016, 15:30:50
Csak egy kérdés, mert még mindig nem sikerült megemésztenem hogy vége a gurunak.

A guru felület megmarad az oldalon? Azért kérdezem mert akár mi játékosok is összedobhatnánk egy nyereményalapot, pl beugró havi 1000-2000 forint és nyomjuk tovább ugyanígy mint eddig - persze csak azok akik bedobják a lóvét és nyeremény is lesz a végén ( a beugróból összejött lóvé ).


Ez bennem is felmerült, hogy nekünk, indulóknak kéne összedobni az alapot. Kérdés csak az, hogy nem minősül-e játékszervezésnek, mert vannak elég geci kis törvények hazánkban. Szóval finoman kell fogalmazni, nevezzük 'játékpénznek'  ::)

Aztán kérdés, ki moderálná, ki döntené el, hogy melyik elemzés elfogadható, melyik nem?
Megint más, hogy egy ilyen játékhoz nem is feltétlenül kell a felület, elég lenne egy topic, ahová ömlesztve lehetne írni az előzeteseket/elemzéseket, és teszem azt még golfról, bandyről, futsalról vitorlázásról, vizilabdáról is lehetne írni, ami most nem volt lehetséges.

Abban viszont egyet értünk, hogy hiányzik a guru. Tény, hogy ott a tippjáték, ilyen kupa, olyan score, de én speciel azokat sosem tudtam igazán komolyan venni, egyedül a guru jelentett némi presztízst, és nem vagyok álszent, a pénzdíj is nagyon szép volt!

Idézetet írta: Diesel014 Dátum február 03, 2016, 15:02:54
Gratulálok a nyerteseknek január hónapban. Itt kérdezném meg, hogy milyen alapon módosítottak érvénytelennek két olyan elemzésemet is, amelyeket korábban már nyertesnek nyilvánítottak? Kicsit érdekes, hogy pont két elemzést töröltek, hogy ne teljesítsem a feltételeit a hónapnak. Félreértés ne essék, nem a pénzért sírok itt, hanem egy olyan dolgot módosítottak, amelyet már korábban feldolgoztak.
Kérdezném az adminoktól, hogy a Feyenoord - Heerenveen meccset miért érvénytelenítették? "Téves odds". Mikor beküldtem az elemzést, akkor adott rá az iroda 1,67-et, mint az általam megjelölt odds. Arról meg, hogy tovább zuhant, miután beküldtem az elemzést nem tehetek.
Mégegyszer szeretnék gratulálni a nyerteseknek, és annak is, aki miatt ez az egész vita kirobbant. Brafo kecifei.
Mindenkinek szép napot!

Azért, mert a tippet az egyik admin feldolgozta nem azt jelenti, hogy nem lehet felülvizsgálni, s esetleg javítani a tévedésen.

Jelezve volt, hogy a két elemzésednél az odds nem reális. Nem arról van szó, hogy időközben beküldés után változott a nyereményszorzó, hanem arról van szó, hogy beküldéskor nem annyi volt amennyi.

Én is pont most kezdtem el újra írni, vagyis csak szerettem volna, mert ugye vége lett..:( (Azért egy elemzést sikerült beküldeni  :D )

Szóval én is affelé hajlok, hogy kár lenne ezt beszüntetni, mert egyrészről tök jól mutattak az elemzések a főoldalon (Már amelyik nem olyan volt, hogy rákattintott az ember és 3 sorból állt..:D) Másrészről pedig már olyan rég megy ez az elemzős ág, voltak mostanában ugyan viták, de hát hülyék mindig lesznek, de igen az összes játék közül ez volt a legnagyobb presztzsű verseny.

Ugyan akkor megértem az adminokat is akik nem akarnak küzdeni a sok hülyével..Nem tudom emlékeztek-e de volt nekem is olyan kedves versenyző társam akinek 2 oldalon át kellett bizonygatnom a tippemet, mert azt hitte ő itt a jani..akarom mondani Milan ;D ;D

Igen nekem is volt, hogy egy két döntés nemtetszett, de akkor sírtam 2 soron át aztán utánna rájöttem, hogy ilyen az élet, máskor majd jobban figyelek. Szóval nem tudom, hogy most a legutóbbi vita miatt döntöttek Milanék a befejezése mellett, vagy mas miatt de kár érte..:/

Létre kéne hozni valami VIP Gurut amiben csak olyanok szerepelhetnek akik képesek legalább egy 1500 sort írni, még csak nem is kéne olyan hű de mélyen szántó elemzéseket írni, meg pl. szerintem egy jó statisztikára alapuló elemzés is lehet jó, és a nyereményalapnak se lenne muszáj ekkornák lennie, bár az tényleg eléggé mutatós volt :P

Egyébként Én most elkezdtem foglalkozni a sorozatmegszakitasos fogadásokkal, és azt kell, hogy mondjam nagyon is van benne rácio..Szóval szerintem egy jó statisztikai elemzés is lehet hatásos és meggyőző! De hát ez már nem számít semmit.

Na de visszatérve a gurura az, hogy végleg megszűnt tényleg elég szar dolog, még nekem is, aki aztán 3 havonta 1x ha versenybe szálltam. Régen pl. mikor még volt neki külön topic a forumokba, az nagyon király volt, bár igen ott még az emberek is mások voltak.. :)

Na hát ennyi lenne az én véleményem, bocsi ha néha eltértem a témától na de a lényeg: Legyen guru, mert elemzést írni jó. :great: :cya:

A fenti javaslatokkal kapcsolatban:

1. Az SfGuru megszűnt. Ennek nem biztosítunk a továbbiakban se nyereményalapot, se moderálást és főoldalon sem fog megjelenni.
2. Játékszervezésnek minősül a javaslat, ami szigorúan tilos és nem támogatjuk (összedobott pénznyereményre értjük).
3. Lehet egy "privát versenyt létrehozni", talán még a felületet is biztosítani tudjuk (erről még tárgyalnunk kell), amelyekben ti játékosok szabjátok meg a törvényeket, dolgozzátok fel a tippeket stb. stb.
Szóval ilyesmiről lehet szó. Ez megoldható akár a fórumon is, amint oakland23 írta, mivel nincs annyi korlátozás, hisz a felületen csak xy fogadási típust lehet használni, az ajánlat alapból jön, nincs annyi kategória stb.

Semmi akadálya annak, hogy indítsatok egy ilyen elemzős versenyt, de amint mondtam: "no nyereményalap", "no moderálás".

Idővel persze visszakerülhet az egész játék egy felületre, csak most annyira foglaltak vagyunk, hogy ezt nem tudjuk vállalni.

Egyébként ha oly sok mondanivalótok van, akkor szeretettel várjuk írásaitokat "előzetes" formájában a főoldalon.

Ezen kívül hamarosan jelentkezni lehet szerkesztőnek.  :cya: