Bet365 Kaszinó - Spinner Winner - Október 13.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bet365 Kaszinó - Spinner Winner!

Különleges ajándékkal kedveskedik a Bet365 Kaszinó a Rulett kedvelőinek, vedd ki részed a Spinner Winner bajnokságból és részesülj az 1.500.000 Ft-os összegből. Játssz bármely Rulett játékkal az akció ideje alatt és minden fogadásoddal közelebb kerülhetsz a 200 óriási díj egyikéhez.

A Comp pontokat 10 Ft tétenként ajándékozzák. Minél több Comp pontot szerzel, annál nagyobb esélyed van a ranglistán való előrelépésre és a 200 díj egyikének megszerzésére.

Jelentkezned kell, hogy részt vehess, amelyet bármikor megtehetsz a bajnokság végéig. Regisztrálj most a Bet365 Kaszinóba, hogy esélyed legyen a 150.000 Ft-os fődíj elnyerésére!

Spinner Winner nyereménytáblázat

1. 150.000 Ft
2. 105.000 Ft
3. 90.000 Ft
4. 75.000 Ft
5. 60.000 Ft
6. 42.000 Ft
7. 36.000 Ft
8. 3.0000 Ft
9. 24.000 Ft
10. 18.000 Ft
11-20. 12.000 Ft
21-30. 9.000 Ft
31-40. 7.500 Ft
41-50. 6.000 Ft
51-100. 4.500 Ft
101-200. 3.000 Ft

Részvételi feltételek:
  • Az akció 2012. október 13-án, 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.

  • A játékosoknak legalább 7.500 Ft-ot kell befizetniük/átutalniuk Kaszinó számlájukra az akció ideje alatt, hogy résztvegyenek az akcióban.

  • A játékosoknak jelentkezniük kell, hogy jogosultak legyenek a bajnokságokra. A játékosoknak legkésőbb az akció napján 23:59 (GMT) percig kell jelentkezniük. A játékosoknak csak egyszer kell Jelentkezniük az ajánlatra, ezután jogosultak lesznek a jövőben megrendezésre kerülő Spinner Winner bajnokságokra is.

  • Az Európai Rulett, Amerikai Rulett, Rulett Pro, Élő Rulett és Mini Rulett játékokon megtett fogadások mind beleszámítanak ebbe az akcióba.

  • A Comp pontokat a Kaszinó játékokra megtett 10 Ft tétenként ajándékozzuk. A ranglistán elért helyezések a megszerzett Comp pontok mennyiségétől függenek, a GBP átváltási érték használatával.

  • A Spinner Winner bónusz akció díjait a Kifizetési táblázatnak megfelelően fizetjük ki. Kifizetés igénylése előtt a nyeremények összegét 20 alkalommal kell megjátszani a Kaszinó játékainkon.

  • Bármely nyereményt/bónuszt a bet365 saját belátása szerint, a valuta átváltási táblázat alapján számol ki.

  • Kizárólag valódi pénzzel megtett fogadások számítanak bele a fogadási követelményekbe. A bónuszokból, bónuszdíjakból vagy pénzvisszafizetésekből megtett fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.

  • Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónusz egyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek. Kizárólag az eredeti befizetési egyenleg vagy az eredeti kifizetési egyenlegen szereplő összeg vehető fel.

  • A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb, díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.

  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

  • A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

  • Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.

  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy használja a vezeték- és keresztnevét, a becenevét és az alias nevét bármely akciós bónuszhoz, a torna eredményekről, az akciók és a Progressive Jackpot nyerteseiről.

  • A jogosult játékosok választhatják, hogy elfogadják, vagy visszautasítják a nyereményt/bónuszt.

  • Amennyiben a játékos visszautasítja az ajánlatot, később nem kérheti a bónusz/nyeremény jóváírását.

  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Vegyél részt ebben a fantasztikus promócióban, nyiss egy számlát ITT!