Élő közvetítési információk és hírek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdvözlök minden kedves jégkorong fogadót és rajongót ebben a remélhetőleg idővel hasznossá váló témában. Itt lehet egymással megosztani azokat az információkat,amelyek az élő meccsek követésére vonatkoznak,nyugodtan lehet linket kérni,aki tud az adott meccsre nyilván elfogja küldeni.
Továbbá a téma célja lenne még,a hoki világában történő események,átigazolások,sérülések megosztása. A téma teljes célja lenne,hogy segítsük egymást,ahogy tudjuk,mert mivel több információt tudunk,az adott sportágról,meccsről,csapatról és játékosokról,annál több pénzt húzunk ki a szerencsejáték társaságok zsebéből.

Sok sikert mindenkinek! ;)

(Ahhoz,hogy online tudja valaki követni a mérkőzéseket,fontos,hogy mindig az Adobe Flash Player program legújabb verziója telepítve legyen.)

AK Bars Kazany-CSKA Moszkva 2012.10.17. 17:00
Dinamo Minszk-Vityaz Csehov 2012.10.17. 17:00
Lulea-MODO 2012.10.17. 19:00
Brynas-AIK 2012.10.17. 19:00
HV 71 - Farjestad 2012.10.17. 19:00

Az fent felsorolt mérkőzések,az alábbi linken érhetőek el(ajánlott a mérkőzés megkezdésének időpontjában vagy az után 1-2 perccel rákattintani a mérkőzés linkjére)

http://www.lshunter.tv/hockey-live-streaming-video.html

Jégkorong: cseh edző veszi át a Volán irányítását - hivatalos


A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatánál hivatalosan is bemutatták az új vezetőedzőt, Jan Nelibát. A szakember háromszoros cseh és egyszeres szlovák bajnok, ami igencsak jó ajánlólevélnek bizonyult.


Neliba már a helyszínen tekintette meg a fehérváriak Graz elleni 3–2-es sikerét. Amint arról már beszámoltunk: az eddigi vezetőedzőt, Kevin  Primeau-t vasárnap mentették fel fehérvári állásából, így a legutóbbi meccsen megbízott trénerként a Palkovics Krisztián, Sille Tamás páros irányított.

Tóth István, az Alba Volán SC társelnöke szerdán sajtótájékoztatón elmondta, azért menesztették vasárnap Primeau-t, mert vele már nem látták biztosítottnak, hogy elérik a kitűzött célt, azaz kiharcolják a rájátszásba jutást. A székesfehérvári klub tárgyal egy angolul tudó szlovák másodedző-jelölttel is.

Ocskay Gábor szakosztály-igazgató és Jan Neliba a mai sajtótájékoztató elején írta alá a szerződést, aminek értelmében a cseh szakember március 31-ig a Volán vezetőedzője.

,,Függetlenül attól, hogy melyik országba, melyik csapathoz szerződik az ember, mindenhol megtiszteltetés vezetőedzőként dolgozni. Majd az idő eldönti, mire megyünk együtt, de abban biztos vagyok, hogy nem lesz egyszerű dolgom, ám állok a kihívások elé. Az első edzés után annyit mondhatok, hogy a csapat jó benyomást tett rám" – árulta el székfoglalójában a szakember.

Az 59-szeres csehszlovák válogatott Neliba 1981-ben vb-bronzérmes volt. A Jihlavával 1974-ben, a Kladnóval 1976-ban, 1977-ben, 1978-ban és 1980-ban bajnok lett. Edzőként a Vsetinnel 1997-ben, 1998-ban és 2001-ben, a Slovan Bratislavával pedig idén szerzett bajnoki címet, a pozsonyi együttestől a nyáron távozott.

,,A csapat tele van bizonyítási vággyal, abszolút pozitív az új edző megítélése, és hiszünk magunkban is, abban, hogy a céljainkat összefogással elérjük" – idézi Tokaji Viktor csapatkapitányt az albavolanhockey.hu.

Ahogy azt korábban beharangoztuk, Neliba mellett a Nemzeti Sport segítségével egy NHL-edző is Magyarországra érkezett, a Pittsburgh Penguinsnél erőnléti edzőként dolgozó Mike Kadar két hetet tölt nálunk.

,,Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy itt lehetek Magyarországon. Két hetet töltök itt, s ott segítek, ahol a leginkább szükség van rám. Ez a két hét csak akkor lehet rövidebb, ha időközben elkezdődik az NHL, mert akkor vissza kell térnem a csapatomhoz. Nagyon jó első benyomásokat szereztem már a mai edzésen is, s külön köszönöm a vezetőedzőnek, hogy a jégen csatlakozhattam a csapathoz. Egyébként ugyanazokat a pozitív benyomásokat kaptam, mint az NHL-es csapatoknál, itt is nagyon keményen dolgoznak a srácok annak érdekében, hogy sikeresek legyenek" – jegyezte meg Kadar a mai sajtótájékoztatón.

Kadar a tervek szerint találkozik honi edzőkkel, továbbképzést tart, és meglátogatja az utánpótlás-válogatottak edzését. Kadar korábban egy olyan jégen kívüli, úgynevezett szárazedzéses sorozat kidolgozásában vállalt szerepet, amelyet mostanság Kanada-szerte alkalmaznak az utánpótlás-válogatottaknál.

Forrás:www.nso.hu

Jégkorong: javul a Volán fiataljának állapota

Az orvosok felébresztették az altatásból az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia fiatal játékosát, Mazzag Dánielt, aki már kommunikál, de még nagyon fáradékony.

A székesfehérvári Szent György Kórház tájékoztatása szerint folyamatosan javul Mazzag Dániel, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifi játékosának állapota. Az ifjú csatárt, akinek szombat éjszaka állt le a szíve az Akadémia kollégiumi szárnyában, levették a lélegeztetőgépről. Az orvosi stáb megerősítette, hogy Mazzag kommunikációja jó, lehet vele beszélgetni, de még nagyon fáradékony, ami a vele történteknek természetes következménye – írja az albavolanhockey.hu.

Forrás:www.nso.hu

Tévén elérhető mérkőzés:
AK Barsz - CSZKA------->Sport 2



Friss eredmények:
Avangard Omszk 5-3   Szpartak Moszkva
Avtomobiliszt Jekatyerinburg 3-4 Lokomotiv Jaroszlavl (hosszabbítás után)
Barisz Asztana   6-1   Donbass
Jugra Hanti-Manszijszk   4-3   Dinamo Riga
Szalavat Ufa   4-2   HC Lev
Metallurg Magnyitogorszk   3-1   Atlant Mitiscsi
Traktor Chelyabinsk   6-3   Torpedo Nyizsnyij Novgorod


Elkezdődtek a Svéd bajnokság küzdelmei is,a mai napra 3 mérkőzés jutott,amelyek megtekinthetőek online:

Lulea-MODO 2012.10.17. 19:00
Brynas-AIK 2012.10.17. 19:00
HV 71 - Farjestad 2012.10.17. 19:00


Az fent felsorolt mérkőzések,az alábbi linken érhetőek el(ajánlott a mérkőzés megkezdésének időpontjában vagy az után 1-2 perccel rákattintani a mérkőzés linkjére)

http://www.lshunter.tv/hockey-live-streaming-video.html

Nordstrom góljával vezet az AIK gárdája az első harmad 7.percében,ami kisebb meglepetés!

Arra,hogy a hazai gárda,innen megnyerni a mérkőzést,2.00 oddsot kínálnak!
Továbbá egész jó szorzó kínálkozik a 4,5-nél több gólra.----->1.65




Véget ért,még két KHL mérkőzés:
Szeversztal Cserepovec-Slovan Bratislava 6-0

Ak Barsz Kazany-CSZKA Moszkva 5-2

A 2.harmad első percében,megszerezte a vezetést a Vityaz Csehov gárdája,a Dinamo Minszk otthonában.

Megérzésem szerint,a Vityaz Csehov nagyon óvja majd előnyét a hátralévő időben és 4,5-nél kevesebb gól születik:1.65-os oddsért!


Benatky-Trebic(Cseh 2.osztály) 3.harmad 13.perce(állás 2-0) Tipp:2,5-nél több gól-->1.65

A linkre kattintva,élőben nézhetőek a következő mérkőzések:
18:10    Karlovy Vary - Kladno
19:00    Linkoping HC - Frolunda
19:00    Skellefteå - Rogle
19:00    Timra - Vaxjo Lakers