William Hill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hali! Köszönöm a válaszokat.

Ma ezt az emailt kaptam :

Tájékoztatni szeretnénk, hogy a web lapunk Vegas részlegén történt a szabályzat megszegése. Sajnos több információval nem szolgálhatunk mivel nincsen Magyar nyelvű Vegas ügyfélszolgálat.

Játszottam a Vegas részlegen, de csak akkor amikor kaptam email-ben 5€ bingo bónuszt + 5€ games bónuszt. Én semmi bónuszt nem kértem. Az csalás lenne amit ők ajánlottak fel, azt elfogadtam?
Vagy még játszottam a spin2win promóban is, lehet, hogy ott csaltam?
Akkor ne küldjenek email-t bónusz ajánlattal.

Amikor a bingó és games bónuszt kaptad azt a Bingó szekcióban játszottad el, nem a Vegasban. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Szal, valami más lehet e mögött.

Köszönöm, értem.

Akkor csak a spin2win van a Vegas részen?

Igen.
Az vegasos promó volt. De nem tudom hogy lehetett vele csalni, ha egy számlán nyomtad.


Akkor bizony sorban jönnek a bannok majd. :) Nekem is

#996 február 06, 2015, 16:04:10, lulu65bj
Vagy talán az volt a baj, hogy sportfogadásra is felhasználtam a pörgetés nyereményét?

Várom még az Angol választ az email-re. Remélem megírják pontosan, hogy mi a vétkem a Vegas részen.

Semmi konkrétum, csak ennyi jött email-ben.

Thank you for your email.

Unfortunately, I am unable to put a time line on the suspension of your account, as this is being dealt with by our security team.

You will be contacted by the relevant department in due course.

Kind Regards


#999 február 21, 2015, 12:48:43, Irtis
Átjöttem ide élőzni a Bet365 cash out problémái miatt, erre itt is ugyanez megy... Fogadtam a Voegele - Beygelzimer meccs 2. szettjére. A piacon jelezve van a cash out lehetőség, de szelvényen nem kínálják föl. És még reklamálni se tudok, mert szó szerint fél óra, amíg sorra kerülök a chaten.

Idézetet írta: Irtis Dátum február 21, 2015, 12:30:58
Átjöttem ide élőzni a Bet365 cash out problémái miatt, erre itt is ugyanez megy... Fogadtam a Voegele - Beygelzimer meccs 2. szettjére. A piacon jelezve van a cash out lehetőség, de szelvényen nem kínálják föl.

Én eddig úgy tudtam ott csak focira van.

A wh szarul is számolja a cashoutot, ha van.

Na végre sorra kerültem a chaten. A Willhillnél se akadémiai doktorok ülnek a chaten, egyszerűen képtelen volt felfogni a problémámat. Csak azt ismételgette, hogy nem garantálják a cash outot akármikor. De arra nem tudott mit mondani, hogy miért nem kínáltak cash outot soha az egész szett alatt, amikor a piacon jelezve volt a lehetőség.

Már be se tölt az oldal, egyre jobb  :noway:.

A tegnapi MC-Barcelona meccsen a Barcelonát 2,2-re adták. Tenni akartam rá egy százast. De nem fogadott el csak 30-at, de a maradék 70-ért felajánlotta a 2,1-es oddsot. Ilyen korlátozással még nem találkoztam. Igaz, hogy az odds a legjobb volt a piacon, de nem az izlandi negyedosztályú kispályás bajnokság szöglet hendikepjére akartam fogadni.