William Hill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#1680 május 09, 2016, 18:23:05, Tomka
Igazából nem ők kérték az azonosítást, hanem én akartam, azok után, hogy befizettem. De most nem fogok már velük szenvedni, csak gondoltam megosztom veletek, hogy nem elég, mint máshol egy személyi vagy jogsi. :)

Idézetet írta: Tomka Dátum május 09, 2016, 18:20:43
Igazából nem ők kérték az azonosítást, hanem én akartam, azok után, hogy befizettem. De most nem fogok már velük szenvedni, csak gondoltam megosztom veletek, hogy nem elég, mint máshol egy személyi vagy jogsi. :)

Ne add fel, kicsit macerásabbak, de kifizetés szempontjából stabil, potya pénzek is jobban vannak. A kínálat, amit Te is említettél elég széles.  Ezerszer egy WH, mint Winmasters és tsai...

Engem is szivatni akarnak, kértek számlakivonatot, elküldtem, persze a scannelt nem jó nekik, elküldtem mobillal készítetett, erre az se jó nekik, mert most meg kitalálták hogy angol nyelvű legyen, persze ilyet nem küld postán az otp, és rákérdeztem a chat-en is az otp nem tud adni angol nyelvű számlakivonatot, csak tételest amin egy darab utalás kérhető ki angolul, most mehetek a bankba ami nekem 2-4 óra kiesés a napomból, ráadásul abban sem vagyok biztos hogy ezt el fogják fogadni őkelméék. Ha ez sem lesz jó nekik akkor szívom a brét mert nekem nincs más ahonnan számlakivonat jöhetne (áram stb nem én nevemen van). Érdekes amikor 400eur-t kértem ki nem kértek semmit, ez kb 1 hónapja volt, most meg 1400 euronál egyből nyomják a lehetetlen küldetéseket itt nekem.

Engem is megszivattaak. Van egy több éves számlám, még a kezdet kezdetén verifikáltam személyivel. Minden király volt, simán ment a be és kifizetés. Erre tegnap kitalálták hogy further security check kell. Hát fasza, gondoltam..
Kértek egy másik személyi okmányt, jogsi,útlevél vagy szül anyakönyvi kivonat. Jogsim nincs, útlevelem 10éve lejárt, így elküldtem az anyakönyvi kivonatot a lakcím igazolóval. Jön a  válasz nem jó küldjek jogsit vagy útlevelet. Nagy nehezen belemennek hogy jobb híján elfogadják a lejárt útlevelem. Elküldtem azt de szintén nem elfogadható. Beszéltem a supervisorral, semmi eredménye. Most van egy számlám kb 70fonttal ahol kifizetést tudok kérni de addig csücsülnek rajta amíg nem igazolom magam.. Ötletem sincs hogyan tovább. Max az átjátszás marad pókeren valahogy, mert próbáltam régebben az átbukást,de rossz oldal nyert. Még több pénzt biztos nem áldozok be hogy átbukjam erre a használhatatlan számlára..

Jelentem, nekem sikerült a küldetés. Ma elmentem az otp-be és kértem angol nyelvű kimutatást, hogy enyém a számla, rajta lakcímmel stb. Gyors kép róla otp-ben amíg még nincs összegyűrve, majd jöttem haza és egyből küldtem is a chat-en. Eléggé paráztam, hogy ezt se fogják elfogadni, de szerencsére nem volt vele gond és a kifizetésem már úton van a számlámra :)

Ha a személyi igazolványon szereplő Date of birth mezőből nem tudják megállapítani, hogy mikor születtem, akkor egy bankszámlakivonat hogyan segít nekik ebben?
Illetve a jogosítványon milyen plusz információ szerepel a korommal kapcsolatban, amitől rögtön megvilágosodnak?

Hali!
Szeretném kérdezni, ha egy fogadás nem megy végig, sérülés van és feladják. Akkor itt (WilliamHill) elszámolják nyertesnek vagy vesztesnek?

A chat ezt írta :
Upon checking, we will have to wait until the final result is received. No worries, though. This bet will be settled accordingly. According to our rules, "If a player is disqualified or retires from the match, bets placed on this market will be void because the match did not play for the full duration."

Gondolom tenisz. Ez esetben void

igen ezt írták rá, void   

tenisz Carreno-Busta P. / Marrero D.               
   Stepanek R. / Zimonjic N.

Csak akkor a tétemet nem adják vissza?

Void=tét vissza

Max az lehet hogy nem írták még jóvá. Ezt ellőnírzeted a transaction résznél. Ha nem írták jóvá írj nekik chaten.

Idézetet írta: lulu65bj Dátum május 28, 2016, 15:35:19
igen ezt írták rá, void   

tenisz Carreno-Busta P. / Marrero D.               
   Stepanek R. / Zimonjic N.

Csak akkor a tétemet nem adják vissza?

Vissza kell hogy adják, náluk void szabály van feladás esetén.

Ezek egy senkiháziak ...
Senki nem fizessen be ide, ha a pénzét viszont akarja látni záros határidőn belül.
Már bánom, hogy nem hamarabb olvastam bele az itteni hozzászólásokba.
Életkor ellenőrzés ... Egy doksit kértek először. Jogsit elküldtem. Nem volt jó, nem tudták feldolgozni.
Következett a személyi mindkét oldala, nagy felbontású képet készítettem. Szerintük nem láthatóak az adatok tisztán.
Most az útlevél van soron. Kíváncsi vok, hogy mit találnak még ki.  :bash:

2016-ot írunk. Ujjlenyomat és DNS minta nélkül már nem tudnak azonosítani.

Első kifizetésemnél 3 hétig tartott, mire sikerült elfogadtatni a dokumentumokat. És közben még a számlám is bezárták vagy 10 napra... :D

nem tom, nekem ez egész procedúra fél perc alatt lezajlott a chaten, skirllre meg egyik leggyorsabb nálam a kifizetés  ;D