Bet365 Kaszinó - 12 karácsonyi ajándék

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bet365 Kaszinó - 12 karácsonyi ajándék!


Minél több Comp pontot gyűjtesz decemberben, annál jobb díjat igényelhetsz.

Most egy Porsche Cayman R sportautót, egy felejthetetlen Las Vegas-i nyaralást, egy 5 csillagos londoni színházi utat, luxus karórákat, elektronikus eszközöket és remek pénzdíjakat nyerhetsz. Gyűjtsd a pontokat a nyereményekért!

Ez még nem minden! A hónap végén minden játékos aki elérte legalább a 3. szintet, egy nyereménysorsoláson fog részt venni, ahol egy Audi TT Roadster a díj.

Regisztrálj most és kezdj el gyűjteni minél több Comp pontot a játékok széles választékán. A díjak listáját és az igénylésükhöz szükséges Comp pontok számát a következő táblázatban tekintheti meg.



A különböző pénznemekre vonatkozó Comp pont szintek és alternatív készpénzes díjak lebontását a 12 karácsonyi ajándék - Comp pontok átváltása oldalon tekintheted meg.

Ha nincs még Bet365 Kaszinó számlád, IDE kattintva nyithatsz egyet!

Az akció 2012. december 1-én 00:00-tól (GMT), 2012. december 31-én 23:59-ig (GMT) tart.

Részvételi feltételek:

  • A 12 karácsonyi ajándék akcióban csak azok a játékosok vehetnek részt, akik a promóciós időszak vége előtt jelentkeznek az akcióra.

  • A játékosoknak legalább 30.000 Ft-ot kell befizetniük vagy átutalniuk Kaszinó számlájukra az akció ideje alatt, hogy részt vehessenek az akcióban. A követelményt akár több befizetés végrehajtásával is teljesítheti.

  • Minden játékon gyűjtött Comp pont beleszámít a játékos teljesítményébe a 12 karácsonyi ajándék akcióban, kivéve a következő játékokat, amelyen nem gyűjt pontokat: Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Lucky Blackjack, Pontoon és duplázós Videópóker vagy Videónyerőgép játékok.

  • Az összegyűjtött Comp pontok számától függően, a játékosok az általuk elért legmagasabb szinthez tartozó díjra jogosultak, ahogy az a fenti nyereménytáblázatban szerepel.

  • A játékosok maximum egy díjat szerezhetnek a 12 karácsonyi ajándék akció utolsó szintjén.

  • Minden játékos aki elérte legalább a 3. szintet, egy nyereménysorsoláson fog részt venni, ahol egy Audi TT Roadster a díj.

  • Az elérhető díjak, ahogy azokat fent említettük, a következők: Kindle Fire, 1.2GHz processzor és 1GB RAM; retina kijelzős iPad, Wi-Fi modell 32GB tárhellyel; egy éjszakás londoni színházi út két fő részére 5 csillagos szállással, továbbá 150.000 Ft értékű utazási és/vagy költőpénz, a jegyeket a nyertes választja ki; egy Omega Seamaster vagy egy Rolex Submariner karóra; hét éjszakás Las Vegas-i nyaralás két fő részére a Wynn Encore Resortban, valamint retúr repülőjegy és transzfer Londonból; Porsche Cayman R alapfelszereltséggel; Audi TT Roadster alapfelszereltséggel (készpénz megfelelő 6.000.000 Ft). Az egyéb tárgyak készpénz alternatíváit a fenti táblázatban tekintheti meg.

  • A Kindle Fire és iPad díjakat kizárólag azok a nyertesek vehetik át, akik számláján a regisztrált tartózkodási ország az Egyesült Királyság. Minden más nyertes automatikusan a készpénzes alternatívát fogja megkapni, amelyet a számlákon fogunk jóváírni.

  • A londoni színházi út esetén, a nyerteseknek 2013. február 28-ig kell jelezniük a foglaláshoz szükséges adataikat. A hotelhez való eljutás és az ottani utazással kapcsolatos intézkedések a nyertes felelősségét terhelik.

  • A luxus karórák választéka és pontos típusa az elérhetőségtől függ és azt a bet365 határozza meg.

  • A Las Vegas-i nyaralást illetően, a nyerteseknek 2013. április 30-án, 23:59-ig (GMT) kell megkezdeniük a nyaralást és a foglaláshoz szükséges adataikat 2013. február 28-án, 23:59-ig (GMT) kell megerősíteniük. Amennyiben a nyertesek nem teljesítik ezeket a feltételeket, úgy automatikusan megkapják a díj készpénzes alternatíváját, amelyet a számlájukon fogunk jóváírni. A nyertesek maguk is intézhetik az utazással kapcsolatos részleteket, amely esetben az előírt járatok és transzferek értékének megfelelő utazási költséget biztosítunk.

  • A Porsche Cayman R és az Audi TT Roadster díjak kiszállítása ingyenes az Egyesült Királyság területén. Amennyiben a nyertes az Egyesült Királyságon kívülre szeretné szállíttatni a díjat, úgy minden szállítási költség és felelősség a nyertest terheli.

  • A jogosult nyertesekkel 2013. január 4-én vesszük fel a kapcsolatot, amikor is eldönthetik, hogy a díjat vagy a készpénzes alternatívát választják. A készpénzes alternatívák nem módosíthatóak.
    Amennyiben egy nyertes 72 órán belül nem válaszol egy díjjal kapcsolatos megkeresésünkre, a játékos automatikusan megkapja a díj készpénzes alternatíváját.

  • A készpénzes díjakat 2013. január 4-én írjuk jóvá a nyertesek számláján.

  • A készpénzes díjakat vagy készpénzes alternatívákat, kivéve a Porsche Cayman R és az Audi TT Roadster készpénzes alternatíváját, 20 alkalommal kell megforgatni kifizetés előtt. A Porsche Cayman R és az Audi TT Roadster készpénzes alternatívái nem hordoznak megforgatási követelményeket és azok bármikor kivehetőek vagy átutalhatóak.

  • Bármely nyereményt/bónuszt a bet365 saját belátása szerint, a valuta átváltási táblázat alapján számol ki.

  • Kizárólag valódi pénzzel megtett fogadások számítanak bele a fogadási követelményekbe. A bónuszokból, bónuszdíjakból vagy pénzvisszafizetésekből megtett fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.

  • Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónusz egyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek. Kizárólag az eredeti befizetési egyenleg vagy az eredeti kifizetési egyenlegen szereplő összeg vehető fel.

  • A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb, díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.

  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

  • A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

  • Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.

  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy használja a vezeték- és keresztnevét, a becenevét és az alias nevét bármely akciós bónuszhoz, a torna eredményekről, az akciók és a Progressive Jackpot nyerteseiről.

  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Vegyél részt a karácsonyi promóciójukban, nyiss számlát ITT!