SPF Maradj Talpon Tippjáték - Szabályzat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


SPF Maradj Talpon Tippjáték - Szabályzat

Egy igazi kihívás a sportfogadók számára, nem hiába kereszteltük el így, mert itt valóban talpon kell maradni, ha valaki szeretne nyerni, vagyis nem szabad hibázni!

Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.

Nyeremény:

10 000 Ft Skrillen keresztül.

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy Skrilles számlára.

Mit kell tenned?

Minden nap egyetlen egy tippet kell játékba küldened, melynek minimum nyereményszorzója 1.20! Ha nyertes a tipp, akkor tovább tippelhetsz, ha vesztes, akkor kiestél. Aki a legvégén talpon marad (nem hibázik) az a nyertes.

Részvételi feltételek:

1. Minden nap kell tippelni. A napok magyar időszámítás szerint számítanak (0:00-23:59).
2. Minimum odds 1.20!
3. DNB-es fogadás nem érvényes, illetve olyan ázsiai hendikep sem ahol az eredmény lehet push (tétvisszafizetős) is!
4. Az oddsot csak a következő irodáktól lehet venni: Betfair Sportfogadás, Betinia, CampoBet, PokerStars Sportfogadás, Unibet, ZulaBet.
5. Aki hibázik, az kiesik a játékból.
6. A győztes az, aki legtovább versenyben marad.
7. Ha ugyanazon a napon esnek ki az utolsó résztvevők (leghosszabb sorozat), akkor az nyer aki a legnagyobb profitot termelte sorozatával.
8. Maximum 3 napra előre lehet tippet beküldeni.
9. A tippeket minimum 1 órával a meccs kezdete előtt kell beküldeni.
10. Az élő fogadások nem érvényesek.
11. Ugyanazt a tippet be lehet küldeni több embernek is egészen addig, amíg már csak 3 fő marad versenyben.
12. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva.
13. Abban az esetben ha egy teniszmérkőzést, vagy bármilyen sportág mérkőzését félbeszakítják (eső, egyéb okok miatt), akkor tovább lehetséges tippelni, vagyis a következő nap lehet új tippet tenni, anélkül, hogy megvárnánk a mérkőzés eredményét, VISZONT ha az illető meccs lezajlása után az eredmény alapján tippünk vesztes, akkor kiestünk a játékból!
14. Elhalasztott/törölt/feladott mérkőzés, valamint meghatározott eredmény esetén az erre vonatkozó tippeket 1.00-ás szorzón értékeljük ki, s a játékos tovább szerepelhet. Kivétel: tenisznél amennyiben a tipp a feladás előtt egy már lezajlott eseményre (pl. első szettes tipp, s a feladás a második szettben történik) vonatkozik, akkor a tippet kiértékeljük a beküldött nyereményszorzón. Elhalasztott mérkőzésnek minősül az az esemény amelyet a tipp beküldésétől számított 48 órán belül nem játszanak le (kivétel tenisz). Aki ezen szabályponttal próbál előnyt szerezni (pl. törölt mérkőzésre tippel stb.), azt akár örökre kizárhatjuk a versenyből.
15. Abban az esetben ha téves tippet (nem az adott napon játsszák le a mérkőzést / soha nem is volt kiírva az adott dátumon) küldtök be, akkor javítani lehet a hibát, egy új tipp beküldésével, amennyiben ez még belefér az időkeretbe.
16. A játékban egyetlen egy tippet lehetséges beküldeni naponta. Fogadásépítő, mérkőzés kombináció és társai kizárva.
17. A tippet pontosan meg kell jelölni (pl. 1.5 gól felett a mérkőzésen, vagy 1.5 gól alatt az első félidőben, kosárlabdában XY csapat győzelme rendes játékidőben vagy hosszabbítással stb.). Abban az esetben ha nem lehet pontosan meghatározni, hogy mire gondolt a tipp beküldője (oddsból következtetni nem elegendő), akkor a tipp érvénytelen.

A tippet ilyen formátumban kell írni:

Sportág, időpont:
Esemény:
Tipp:
Odds:
Iroda:

Általános részvételi feltételek:

1. A nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek
2. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet. Követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból.
3. A folyamatos VPN használat a játékban tilos.
4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
5. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.

Extra szabálypont:
Amennyiben egy játékost csalás miatt kizárunk egy versenyből, akkor a kizárás vonatkozik a Sportfogadas.org által rendezett összes játékra.
Csalásnak minősül a több azonosítóval való szereplés, illetve azon tevékenység amikor egy játékos az eredmény tudatában tippel.

Ha bármilyen kérdésetek van akkor azt itt tehetitek fel: Online Sportfogadás Játékok

Sok sikert kívánunk!

:beerchug: