csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: csabax Dátum április 17, 2015, 19:52:09
Sligo Rovers - nem    Longford Town v Sligo Rovers (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)    17/04/2015    Egyik sem    1.40  :great:
40. perc: 1-0

Idézetet írta: csabax Dátum április 17, 2015, 19:47:26
US Orleans 45 - nem    Clermont Foot v US Orleans 45 (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)    17/04/2015    Egyik sem    1.33     :great:
Troyes vagy döntetlen    Troyes v AC Ajaccio (Dupla esély)    17/04/2015    Egyik sem    1.11     :great:

Nyereményszorzó 1,48

2. perc: 1-0
2-0

#8807 április 18, 2015, 17:39:48, csabax
ÉLŐ:

Ana Konjuh    Paula Kania v Ana Konjuh (Mérkőzés nyertese)    18/04/2015    Egyik sem    1.12  :great:

#8808 április 19, 2015, 13:18:46, csabax
Daniel Munoz-De La Nava    Daniel Munoz-De La Nava v Jaume Munar (Megnyeri a mérkőzést)    18/04/2015    Egyik sem    1.11    
Adrian Ungur    Luca George Tatomir v Adrian Ungur (Megnyeri a mérkőzést)    18/04/2015    Egyik sem    1.071     :great:

Nyereményszorzó 1,19

#8809 április 18, 2015, 18:38:27, csabax
Bob Bryan és Mike Bryan    Bryan/ Bryan v Matkowski/ Zimonjic (Megnyeri a mérkőzést)    18/04/2015    Egyik sem    1.25  :great:

#8810 április 18, 2015, 20:20:11, csabax
FC Barcelona    FC Barcelona v RK Zagreb (Győztes)    18/04/2015    Egyik sem    1.030     :great:
Felett 0.5    Wigan v Brighton (További összesített gólok)    18/04/2015    Egyik sem    1.083     :great:
Felett 0.5    Crawley Town v Notts County (További összesített gólok)    18/04/2015    Egyik sem    1.062     :great:


Nyereményszorzó 1,19

#8811 április 18, 2015, 17:45:26, csabax
Bolton - nem    Brentford v Bolton (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)    18/04/2015    Egyik sem    1.083     :great:
Huddersfield - nem    Huddersfield v Derby (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)    18/04/2015    Egyik sem    1.20      :great:

Nyereményszorzó 1,30

#8812 április 18, 2015, 17:52:10, csabax
Huddersfield - Derby

Tipp: gólt szerez a Derby  :great:
Odds: 1.20
Fogadóiroda: bet365


Győznie kellene a rájátszásbeli szereplésben reménykedő vendégcsapatnak. Egyelőre még a playoffot jelentő 5. helyen áll a 75 pontos Derby, s ha már a 2. helyre nem fog odaérni, még érdemes hátrafelé figyelnie, hiszen a Brentford vagy a Wolverhampton még annyira megtréfálhatja, hogy adott esetben a rájátszásnak is búcsút inthet.

Nincs túl sok minden, amiért hajtania érmes a hazai pályán játszó, a 16. helyen álló Huddersfield Town együttesének. Egyáltalán nem fenyegeti a kiesés veszélye. Még abban az esetben sem eshet ki az angol másodosztályból, ha mindhárom hátralevő meccsét elbukja, eközben pedig a 22. helyen tanyázó Millwall - ez a 22. már kiesést jelentő helyezés - az összes meccsét megnyeri. Természetesen még van esélye néhány pont szerzésére a Huddersfieldnek, de mindez már amúgy sem lesz jó másra, csakis a saját kedvtelésre.

Ezzel a motiválatlansággal szemben igencsak érdekelt a pontszerzésben a Derby. Mint említettem, nem árt győznie, mert a végén még tréfa áldozata lehet. Forma tekintetében nincs jelentősnek nevezhető különbség a két együttes között, ám motiváció tekintetében igenis van. Amúgy ugyanaz van, mint a Watford - Birmingham mérkőzés esetében is: meghatározó hátvéd hiányzik a kevésbé motiváltnak tűnő együttesből (hazai csapat, Jack Robinson a hiányzó), míg a másiknál minden rendben van és a legjobb összeállításban szerepelhet (vendégcsapat). Emellett az van, hogy a vendégek csatársorában nemcsak PL-t megjárt, egykori Aston Villa-játékos Darren Bent fog játszani, hanem várhatóan Chris Martin is ott lesz a kezdőcsapatban. Mint ahogyan Johnny Russell is ott lesz a középpályás sorban.

Egyértelmű, vitathatatlan és nagyon sima győzelmet várok a vendégektől. Ám ennek ellenére nem viszem túlzásba a fogást, hanem megelégszek annyival, hogy gólt fog szerezni a Derby County.


#8813 április 18, 2015, 17:55:03, csabax
Watford - Birmingham

Tipp: Watford  :great:
Odds: 1.40
Fogadóiroda: bet365


Ezen mérkőzés esetében is nagyon hasonlóak a körülmények, mint a Bournemouth - Sheffield Wednesday találkozónál. Azaz, adott egy motivált hazai együttes, amelyik az élvonalba való egyenes ági feljutásért hajt, valamint egy motiválatlannak tűnő vendégcsapat, amelyiknek sem a feljutásért, sem pedig a kiesés elkerüléséért nem kell görcsölnie.

Jelenleg a 3. helyen áll a Watford, ez pedig - ugyebár - nem közvetlen feljutást jelent a PL-be, hanem csak a rájátszásban való részvételt. Ugyan már csak három forduló van hátra a Championshipből, még semmi sincs veszve a hazai gárda számára, hiszen mindössze egyetlen pontocskával van lemaradva a második helyezett Bournemouth mögött. Mivel az üldözött rivális vállán van a teher, a Watford számára nem maradt más, mint megnyerni ezt a három bajnokit és bíznia abban, hogy botlani fog a Bournemouth.

Az előbbiek alapján elvileg nem kellene gondot jelentenie a Birmingham elleni találkozónak és simán győznie kéne a hazai együttesnek. Még az is a Watford malmára hajtja a vizet, hogy teljes a csapat. A rivális Bournemouth-hoz hasonlóan jó formában levő hazai együttesben nincs szükség az előző találkozókon győztes csapat összetételének változtatására. Maximum annyi lehet a változás, hogy az egyik gólgyáros csatár helyett egy másik szerepelhet (Matej Vydra helyett Odion Ighalo). Ha lesz ilyen váltás, akkor eléggé egyértelmű, hogy az nem a Birmingham javára válhat. Ehhez érdemes hozzátenni, hogy a piros lapos Paul Robinson hiányzása miatt egy meghatározó hátvédet kénytelenek nélkülözni a vendégek.

Nagyon röviden összefoglalva: abszolút minden jel a hazaiak győzelmére mutat, így erre fogadok.


#8814 április 18, 2015, 18:21:14, csabax
Bournemouth - Sheffield Wednesday

Tipp: Bournemouth  :noway:
Odds: 1.36
Fogadóiroda: bet365


Nagyon jó formában van és az élvonalba való közvetlen feljutást jelentő 1-2. hely valamelyikéért küzd a hazai csapat. Nem okozhat különösebb nehézséget az újabb győzelem beszerzése, hiszen tényleg kiváló a forma: február vége óta nem szenvedett vereséget a Bournemouth, s az azóta játszott tíz bajnoki mérkőzésen 7 győzelem és 3 döntetlen a mérlege.

Nem csak formája kiváló (e téren jelenleg a Championship legjobbja), hanem motivációja is akad. Méghozzá nem is kevés. Mivel a Watford és a Norwich City is ott lohol a nyomában, s mindkét gárda mindössze 1-1 ponttal van lemaradva a nem playoffot, hanem egyenes ági feljutást jelentő 2. helyezéstől, borítékolni lehet náluk a hajtást.  Ne feledjük: a PL-ben való szereplés anyagi szempontból is nagyon kifizetődő, valóságos főnyeremény, s bizony igencsak érdemes érte küzdeni.

Ezen meccs esetében tehát az van, hogy a hazai együttesnek - amennyiben továbbra is a 2. helyen akar maradni - muszáj győznie. Ez az otthoni siker nem csak a  Bournemouth és a Sheffield Wednesday közötti lényeges formakülönbség miatt tűnik kivitelezhetőnek, hanem amiatt is, hogy senki sem hiányzik a jó passzban levő  Bournemouth-ból. Eddie Howe menedzser a legjobb csapatát küldheti harcba a sheffieldiek ellen. És mivel három győztes meccs után mennek újabb csatába a hazai focisták, ráadásul még ahhoz is tarthatja magát, hogy a győztes csapaton ne változtasson. Azaz nem csak a két gólzsák csatár, Wilson és Kermorgant, hanem többek között a szintén nagyon gólérzékeny Ritchie, Arter és Pugh is játszani fog.

Mindezek mellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy motiválatlaul focizhat a vendégcsapat. Jelenleg a középmezőnyben foglal helyet a Sheffield Wednesday, és sem a feljutásért, sem pedig a kiesés elkerüléséért nem kell hajtania. Számára ez csak egy kötelező mérkőzés, amit muszáj abszolválnia. Ennyi és semmi több. Sőt, még azt is el kell viselnie, hogy Liam Palmer és Will Keane személyében egy rutinos középpályás és egy - a jobbak közé tartozó - csatár nélkül kell szerepelnie a csapatnak.

A motiváció és minden egyéb más is a hazai csapat sikerét vetíti előre, így én sem teszek mást, s a Bournemouth győzelmére fogadok. Remélem, hogy nem bánom meg.



A hazaiaknál volt egy kiállítás, a vendégek pedig 11-esből egyenlítettek a 95. percben.  >:(

#8815 április 18, 2015, 19:54:07, csabax
Deportivo La Coruna - Atletico Madrid

Tipp: Atletico Madrid  :great:
Odds: 1.80
Fogadóiroda: bet365


Szükségük van a pontokra a Matracosoknak. Leginkább azért, mert nyomukban lohol a Valencia, amelyiket mindössze egyetlen pontocska választ el az Atletico által birtokolt 3. helytől. Ez a helyezés pedig adott esetben akár létfontosságú is lehet, ugyanis a 3. hely egyenes ági BL-szereplést jelent, míg a 4. helyezés csak a BL- selejtező lehetőségét. És mivel ebben a fordulóban a listavezető Barcelona otthonában vendégszerepel a Valencia, jó esély nyílhat az Atletico számára, hogy növelje az előnyét a riválisával szemben. Ehhez nem kell mást tennie, mint győznie a Riazorban.

Ez a dolog (mármint a győzelem megszerzése) még véletlenül sem tűnik lehetetlen küldetésnek, hiszen a kiesőjelölt Deportivo La Coruna már eddig is sok pontot hullajtott el  hazai környezetben. Ráadásul az is van, hogy nagyon pocsék formában van a hazai csapat (talán az a jobb megfogalmazás, hogy formán kívül van), elbukta az utóbbi 9 mérkőzését és legutóbb február elején sikerült győzelmet aratnia a spanyol bajnokságban.

Celso Borges, Cezary Wilk marad ki a hazai együttesből, míg a fővárosiak a piros lapos Gabi, Mario Suarez és Mandzukic játékára nem számíthatnak. Ott lesz viszont a vendégcsapatban a kiváló formában levő Oblak kapus, Arda Turan és Koke mellett várhatóan Tiago és Raul Garcia fog robotolni a pálya közepén, elöl pedig Torres és Griezmann ijesztgetheti a Depor védőit. Azt is muszáj megjegyezni, hogy egészen kiváló a vendégcsapat védelme és ismét hangsúlyozni, hogy Oblak szenzációs formában van.

Lényegesen jobb az Atletico, mint a Deportivo, s bár mindkét gárda számára van motiváció, jelentősnek tartom a két csapat közötti különbséget. Az ellenfelénél erősebb vendégcsapatnak szüksége van a pontokra, így azt vélem, hogy nem érdemes mást tippelnem, mint az Atletico győzelmét.


#8816 április 18, 2015, 19:36:59, csabax
Reading - Arsenal

Tipp: 1,5 gól felett  :great:
Odds: 1.18
Fogadóiroda: bet365


Nagy siker a másodosztály kiesőjelöltjei között tanyázó Reading számára, hogy az angol élvonal egyik élcsapatát fogadhatja az FA Kupa elődöntőjében. Bár a Championship mezőnyének alsó felében van a hazai együttes, szinte semmi esély sincs arra, hogy búcsúzzon a másodosztálytól.

Bár nem nevezhető jónak Reading a formája, abban biztosnak lehet lenni, hogy a játékosok nem fogják félvállról venni a kupaelődöntőt. Sőt, inkább azzal kell számolni, hogy a másodosztálybeli szereplésben csak a tagságbiztosításáig volt érdekelt a Reading, s az FA Kupában való szereplés jelenti a prioritást.

Steve Clarke, a hazaiak skót menedzsere több játékosát is pihentette a hét eleji bajnokin. Nyilván nem véletlenül, hanem már a kupaelődöntőre gondolva tette ezt. Emellett több másik játékosa is örülhetett a szünetnek. Nyilván nem volt véletlen a pihentetés, hiszen most a hazai tréner elmondhatja, hogy nincs hiányzója és mindegyik focistájára számíthat az Arsenal elleni mérkőzésen. Egyedül Pogrebnyak bajlódik kisebb sérüléssel, de nagy a valószínűsége, hogy ő is teljesen felépül a londoniak elleni meccs kezdéséig.

A vendégek trénere sem panaszkodhat, hiszen csak Oxlade-Chamberlain játékára nem számíthat. Nagyon valószínű, hogy a kapuban váltás lesz, s a remeklő David Ospina helyett Wojciech Szczesny kap lehetőséget a bizonyításra. Ezen felül várhatóan a pillanatnyi legjobbjait fogja pályára küldeni Arsene Wenger. Ez már csak azért is így várható, mert ez a meccs már nem csak egy a sok közül, hanem az FA Kupa elődöntője, és - mint ismeretes - ennek a focisorozatnak nagy rangja van Angliában.

Nem fogadok a fővárosiakra, mert bár sokkal jobbak ellenfelüknél, ennek semmi jelentősége nincs az FA Kupában. Jobb híján a gólokra megyek. Azért nem fogadok több gólra, mert ugyan benne van a pakliban a hazaiak gólszerzése, de sajnos az is, hogy nem lő gólt a Reading, s ebben az esetben meg fog elégedni két szerzett góllal az Arsenal. Alacsony az odds, de hát ez van, ezúttal ezt kell elfogadni.


Idézetet írta: csabax Dátum április 18, 2015, 11:13:21
ÉLŐ:

Ana Konjuh    Paula Kania v Ana Konjuh (Mérkőzés nyertese)    18/04/2015    Egyik sem    1.12  :great:
0-2

Idézetet írta: csabax Dátum április 18, 2015, 15:19:47
Bolton - nem    Brentford v Bolton (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)    18/04/2015    Egyik sem    1.083     :great:
Huddersfield - nem    Huddersfield v Derby (Kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)    18/04/2015    Egyik sem    1.20      :great:

Nyereményszorzó 1,30

36. perc: 1-0
26. perc: 0-1

Idézetet írta: csabax Dátum április 18, 2015, 15:40:17
Huddersfield - Derby

Tipp: gólt szerez a Derby  :great:
Odds: 1.20
Fogadóiroda: bet365


Győznie kellene a rájátszásbeli szereplésben reménykedő vendégcsapatnak. Egyelőre még a playoffot jelentő 5. helyen áll a 75 pontos Derby, s ha már a 2. helyre nem fog odaérni, még érdemes hátrafelé figyelnie, hiszen a Brentford vagy a Wolverhampton még annyira megtréfálhatja, hogy adott esetben a rájátszásnak is búcsút inthet.

Nincs túl sok minden, amiért hajtania érmes a hazai pályán játszó, a 16. helyen álló Huddersfield Town együttesének. Egyáltalán nem fenyegeti a kiesés veszélye. Még abban az esetben sem eshet ki az angol másodosztályból, ha mindhárom hátralevő meccsét elbukja, eközben pedig a 22. helyen tanyázó Millwall - ez a 22. már kiesést jelentő helyezés - az összes meccsét megnyeri. Természetesen még van esélye néhány pont szerzésére a Huddersfieldnek, de mindez már amúgy sem lesz jó másra, csakis a saját kedvtelésre.

Ezzel a motiválatlansággal szemben igencsak érdekelt a pontszerzésben a Derby. Mint említettem, nem árt győznie, mert a végén még tréfa áldozata lehet. Forma tekintetében nincs jelentősnek nevezhető különbség a két együttes között, ám motiváció tekintetében igenis van. Amúgy ugyanaz van, mint a Watford - Birmingham mérkőzés esetében is: meghatározó hátvéd hiányzik a kevésbé motiváltnak tűnő együttesből (hazai csapat, Jack Robinson a hiányzó), míg a másiknál minden rendben van és a legjobb összeállításban szerepelhet (vendégcsapat). Emellett az van, hogy a vendégek csatársorában nemcsak PL-t megjárt, egykori Aston Villa-játékos Darren Bent fog játszani, hanem várhatóan Chris Martin is ott lesz a kezdőcsapatban. Mint ahogyan Johnny Russell is ott lesz a középpályás sorban.

Egyértelmű, vitathatatlan és nagyon sima győzelmet várok a vendégektől. Ám ennek ellenére nem viszem túlzásba a fogást, hanem megelégszek annyival, hogy gólt fog szerezni a Derby County.


16. perc: 0-1