Tippjáték Szabályzat - Régi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tippjáték Szabályzat - Régi
A tippjáték szponzora: Betclic


A tippjátékban való szereplés ingyenes, egyedül csak arra van szükség, hogy regisztrálva legyél a Sportfogadas.org Fórumon. Regisztrálj most.

A tippjátékban tippeket kell megadnod, amelyek az eredmények függvényében pontozva lesznek, s így kialakul egy toplista.


Nyeremények:

1.hely: 40 euró Betclic számlafeltöltés
2.hely: 25 euró Betclic számlafeltöltés
3.hely: 15 euró Betclic számlafeltöltés
4.hely: 10 euró Betclic számlafeltöltés
5-6.hely: 5-5 euró Betclic számlafeltöltés

A nyeremények átvételéhez Betclices számlára van szükségetek. Nyiss egy számlát ITT!

A Betclices bónusz feltételei: igénylés előtt 6x kell megforgatni, minimum 2.00-ás szorzón.

Eredményhirdetés után elküldjük a nyertesek listáját a Betclic fogadóirodához, s ők írják jóvá a nyereményeket (1-2 napon belül).

Követelmények, kikötések:

1. A nyereménylezárás előtti 30 napban legalább egyszer fel kell töltened a Betclices számlád, illetve egy vagy több fogadást kell kötnöd minimum 2000 Ft összértékben legalább 1,50-szeres szorzón. Abban az esetben ha több olyan nyereményjátékban szerepelsz ahol a Betclic a szponzor akkor annyi befizetést+fogadást kell végrehajtanod, ahányszor nyersz (tehát ahány bónusz, annyi befizetés+fogadás). A kapott bónusz összege nem lehet magasabb, mint az általad az elmúlt 30 napban feltöltött összeg.
2. A tippjátékban való szereplés előtt az Azonosítók oldalon meg kell adnod a Betclices azonosítód. Az azonosítód egyetlen egyszer kell megadnod.
3. Az aktuális hónap folyamán minimum 1 fogadást kell kötnöd a Betclicnél, s a fogadásodról egy bizonyító képet kell feltöltened  (ide klikkelvén találsz egy kis segítséget, hogy hogyan töltsd fel a képet)
4. A fogadást bizonyító képet a hónap végéig kell feltöltened (hónap utolsó napja, 23 óráig), máskülönben nem részesülhetsz a nyereményben
5. A fogadást bizonyító kép olyan eseményt kell tartalmazzon amely az adott hónap 15-ig (15. is) zajlott le
6. Két egymást követő hónapban nem írható jóvá nyeremény ugyanannak a játékosnak. Ennek ellenére ha valaki nyertes helyen végzett, akkor szerepelhet a következő hónap tippjátékában, s ha újra nyertes helyen végez, akkor pozíciótól függetlenül nyereménye 5€ Skrill által.
7. Vajdaságból szereplő játékosaink elméletileg nem részesülhetnek Betclices bónuszban, s az ők esetükben ha fizetős helyen végeznek pozíciótól függetlenül nyereményük 5€ Skrill által (ezt az eredményhirdetést követő 24 órában jelezni kell)!
8. Egy hónapon belül minimum 15 tippet kell tenned, hogy részesülj a nyereményedben
9. A játékosoknak nem szabad meghaladniuk  a -29 pontot. Az eredmények frissülése (egy adott nap tippjeinek feldolgozása) után ha valakinek kevesebb mint -29 pontja van, az kiesik a havi versenyből. Ebben az esetben az előre megtett tippek már nem érvényesek.
10. A nap GMT szerint számít! Tehát 0:00 GMT-től 23:59 GMT-ig. Az NHL mérkőzések nagy része még általában ugyanarra a napra esik, ha éjjel 2 óra előtt játsszák le.
11. Egy személy csak egy felhasználóval szerepelhet a tippjátékban, ellentétes esetben az illető játékost kizárjuk az aktuális hónap tippjátékából
12. A Sportfogadas.org jogosult arra, hogy azonnali hatállyal kizárja a versenyből azt a játékost, amelyet csalással vádol
13. Vitás ügyekben egyedül a Sportfogadas.org üzemeltetői dönthetnek


Hogyan tippelj?

A tippjátékot a következő oldalon találod: www.sportfogadas.org/tippjatek.php

Új tipp megtétele:

1. Kiválasztod a sportágat az oldal jobb oldalán (megjelennek a bajnokságok/turnék/sportesemények)
2. Kiválasztasz egy bajnokságot/turnét/sporteseményt (megjelennek a mérkőzések)
3. Rákattintasz arra a mérkőzésre amelyre tippelni szeretnél (megjelennek a fogadási típusok)
4. Az óhajtott fogadási típus oddsára kattintván megjelenik egy kis ablak
5. Beírod a tét nagyságát, amely 1 és 10 körüli érték lehet, majd megnyomván a "Beküld" gombot, a tipped bekerül a rendszerbe[/b]


Napi tipp - Szabályok:

1. Minden tippelő naponta maximum 5 tippet játszhat (ez arra a napra vonatkozik amikor a mérkőzés zajlik). pl. tippjeinket előre is megtehetjük, mondjuk egy hétre, de ügyelnünk kell, hogy a megadott napokra ne legyen több, mint 5 tippünk.
2. Egy mérkőzésre csak egy tippet lehet tenni (pl. ha tettél egy tippet a Milan - Inter mérkőzésre, akkor arra a mérkőzésre nem tehetsz egy másikat)
3. A megtett tippeket nem lehet kicserélni!
4. A megadott tét nagyságát nem lehet kicserélni
5. A tippjátékban nem lehet hosszú távú fogadásokat/tippeket tenni! Ezek törölve lesznek!
6. Félbeszakított, elhalasztott, törölt, vagy akár feladott mérkőzések esetén a tippet 1.00-ás szorzóval dolgozzuk fel!

Pontozás:

A pontozást  a következő képlet szerint számoljuk ki:
(tét * odds) – tét
Elvesztett tipp esetén a összpontszámból levonjuk a tétet.


Tét:

Amikor a tippnek a tétjét adjuk meg akkor figyelnünk kell a következőkre:

1.00-tól  3.99-ig a tét maximálisan 10 egység lehet.
4.00-tól  5.99-ig a tét maximálisan 5 egység lehet.
6.00-nál nagyobb szorzónál a tét maximálisan 1 egység lehet.


Ha bármilyen problémád, kérdésed adódik a játékkal kapcsolatban azt felteheted az Tippjáték Infó témában!

Ha hibát találsz a tippjátékban, akkor megkérünk, hogy azt jelezd a "Tippjáték - Hibabejelentés" témában, s megpróbáljuk a legrövidebb idő alatt orvosolni a problémát.