FC Barcelona Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerintem Rojo játéka nagyon megfelelő lenne a Barcába,az egyik legszimpibb játékos a vb-n, egy Dani Alves 2.0

Idézetet írta: Pozzato Dátum július 03, 2014, 14:49:52
Elvileg már megvan a megegyezés, de csak a vb után hozzák nyilvánosságra az érkező védőket...legalábbis Bartomeu ezt mondta.
Gondolom olyan védőt igazolunk aki a vb-n is játszik, és a csapata még versenyben van, ezért nem lehet róla beszélni. Nem túl sok lehetséges jelölt van, aki még mozdítható is:
-Braziloktól kiesik a két psg-s, marad Dante
-Hollandoktól De Vrij, Martins Indi
-Kolumbia Zapata, és Cuadrado
-Costa Rica...jó azé hülyék nem vagyunk:D
-Francia Sakho és Koscielny
-Argentína Rojo????
-Német Höwedes, Hummels, Boateng
-Belgium: Vermaelen, Kompany, Vertonghen...

Ezek közül a feléről szó se volt, sőt pletyka szinten se (bár a barca szokott ilyen nevet hozni, akiről addig nem is hallottunk, és a semmiből ideigazol). Ha igazak ezek a hírek, és netalán tényleg a vb-n játszik akkor szerintem kettő esetleg max három érkező védőről bezsélünk. Egyik ilyennek én Cuadradot biztosnak veszem. Egyre szimpatikusabb a gyerek. Másik nagy kérdés...remélem nem Hummels vagy Dante...Belgák közül Kompanynak örülnék, de az csak álom...vagy Sakhonak, de őt meg tavaly kellett volna hozni..Kíváncsi vagyok az érkező védőkre.
Eléggé érdekes csapatunk lesz jövőre az már biztos. Főleg ha Hannibal is érkezik.



Örülnétek ti egy Hummelsnek.. nagyon jól szerel és ment, jól fejel. Az egyik legjobb védő. Tavalyelőtt megmutatta. Pechére idén sokat volt sérült.

De remélem marad Dortmundban  :)

Idézetet írta: ncis88 Dátum július 04, 2014, 20:01:22
Örülnétek ti egy Hummelsnek.. nagyon jól szerel és ment, jól fejel. Az egyik legjobb védő. Tavalyelőtt megmutatta. Pechére idén sokat volt sérült.
Tehetsége alapján örülnék, de a srác porcelánból van, ezért nem lenne jó ha ide igazolni...

Suarez hivatalosan a Barcában! Ilyen csatársort a FIFA-ban is nehéz összehozni ;D Nem szeretem a Barcát, de kíváncsi vagyok mit kezdenek majd ők hárman együtt.

Hannibal után Matyó is a Barcában. Jó nagy degenerált vezetősége van a csapatnak. 20 millát egy fogalmatlanra kiadni, mikor tavaly 10-é se kellett.

Idézetet írta: Pozzato Dátum július 23, 2014, 14:55:49
Hannibal után Matyó is a Barcában. Jó nagy degenerált vezetősége van a csapatnak. 20 millát egy fogalmatlanra kiadni, mikor tavaly 10-é se kellett.

Azt hittem, Mats érkezett ennyiért, de ezért a franciáért ennyit kiadni... ;D A Barcanál alkalmazni kellene egy NFLben megszokott def koordinátort. Gondolom majd Mascherano lesz megint a KH, Alves helyére meg jó lesz Mathieu :2funny:
Bocs, nem vagyok Barca drukker, és láttam a madridistáknál hogy nem szabad a topikhoz hozzászólni csak bennfenteseknek, de ezt kommentelnem kellett.

TiB jóvoltából  :ok:
október 25. - Suárez eltiltása lejár
október 26. - El Clásico



Idézetet írta: Pozzato Dátum július 24, 2014, 14:56:53
TiB jóvoltából  :ok:
október 25. - Suárez eltiltása lejár
október 26. - El Clásico




Khmm.. Még jó hogy ide nem írhatok  ;D ;D

Idézetet írta: TiB Dátum július 24, 2014, 19:19:02
A Barcelona ezt is elintézte, csalók, bírót vesznek, adót csalnak, ezek nélkül kiesnének a másodosztályba. Tessék leírtam a cseppet sem elfogult véleményed ;D

Nem értem miért gondolod ezt (de komolyan) :D Na de tényleg komolyan, smile nélkül  :) Azért 3. helyre befutnának amúgy is, elfogultság nélkül  :ok:


Azért Deco még hozott valamit a régiből. A Messi - Eto'o csatársor meg még mindig eléggé ütős. Jó lenne megint egy csapatba látni a nagy hármast (Dinho, Messi, Eto'o)


www.youtube.com/watch?v=tFTvtFP8kEQ&feature=youtu.be

Nem nézek már annyi barca meccset (se focit ezáltal), de ma leültem megnézni az Apoel elleni meccset. Ez a Rafinha ekkora spíler? vagy csak én látom ritkán? vagy ennyire szar az ellenfél. Úgy felhozza a lasztit meg olyan lendületes, hogy meglepődtem rajta. Valahogy nem erre emlékeztem vele kapcsolatban.

Messi meg azt hiszi király, közbe meg tényleg.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-messi-a-nyaron-250-millioert-erkezik-sajtohir-2379241

Szerintetek ez nagy kamu, vagy van benne valami? Elég fura ebben a mezben  ??? Igencsak vegyes érzéseim lennének ha a Chelsea-be menne...


Úgy látszik egyre több a gond a csapatnál. Valahol ez várható is volt. Előbb vagy utóbb, de minden jó csapatnak/sorozatnak vége szakad. Így járt a Barca is.
A most induló Messi-sagara meg én gyorsan pontot tennék, és eladnám őt a francba. Nem kéne, hogy a farok csóválja a kutyát. Egy csapatnál sem fér bele az, hogy egy játékosnak ekkora hatalmas legyen. Oké, hogy élő legenda, és rengeteget tett a klubért, de már látható volt nála az elmúlt években, hogy már nincs meg benne az a tűz (az a motiváció), mint régen.  Amikor jól esik neki, akkor hajt és küzd és szerzi a gólokat, amikor meg nem, akkor szarik a játékba. Nem értettem, hogy Alexist miért kellett eladni tavaly. Lehet nem annyira jó játékos mint Neymarék (bár ezt erősen kétlem), de ő legalább minden meccsen küzd hajt, nem úgy mint a törpe, vagy épp Pedro. Nagyon Messiközpontú lett ez a csapat az elmúlt években, és hiába próbáltak Neymar érkeztével ezen a helyzeten javítani, még nem sikerült. Szerintem ha elmenne Messi, egyrészt ő is felszabadulna, meg a csapat is. Suareznek is több tere lenne (kijönne belőle az állat  ;D), és Neymar is bebizonyíthatná, hogy mekkora klasszis valójában. Mondjuk így, hogy nem igazolhat a Barca, így kicsit nehéz helyzetben lenne a törpe távozása után, de a fiatalokkal meg lehetne oldani a dolgot hosszú távon. Jövőre pedig szépen sorban megszabadulnék a régi bútordaraboktól (Piqué, Alvés stb.). Ide szemléletváltás kell, és vezérváltás, mert a csapaton érezhető az, hogy nincs meg a kellő motiváció. Egyértelműen edző csere is kell, és szerintem teljes reform.