FC Barcelona Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Pozzato Dátum január 08, 2015, 13:05:27
Úgy látszik egyre több a gond a csapatnál. Valahol ez várható is volt. Előbb vagy utóbb, de minden jó csapatnak/sorozatnak vége szakad. Így járt a Barca is.
A most induló Messi-sagara meg én gyorsan pontot tennék, és eladnám őt a francba. Nem kéne, hogy a farok csóválja a kutyát. Egy csapatnál sem fér bele az, hogy egy játékosnak ekkora hatalmas legyen. Oké, hogy élő legenda, és rengeteget tett a klubért, de már látható volt nála az elmúlt években, hogy már nincs meg benne az a tűz (az a motiváció), mint régen.  Amikor jól esik neki, akkor hajt és küzd és szerzi a gólokat, amikor meg nem, akkor szarik a játékba. Nem értettem, hogy Alexist miért kellett eladni tavaly. Lehet nem annyira jó játékos mint Neymarék (bár ezt erősen kétlem), de ő legalább minden meccsen küzd hajt, nem úgy mint a törpe, vagy épp Pedro. Nagyon Messiközpontú lett ez a csapat az elmúlt években, és hiába próbáltak Neymar érkeztével ezen a helyzeten javítani, még nem sikerült. Szerintem ha elmenne Messi, egyrészt ő is felszabadulna, meg a csapat is. Suareznek is több tere lenne (kijönne belőle az állat  ;D), és Neymar is bebizonyíthatná, hogy mekkora klasszis valójában. Mondjuk így, hogy nem igazolhat a Barca, így kicsit nehéz helyzetben lenne a törpe távozása után, de a fiatalokkal meg lehetne oldani a dolgot hosszú távon. Jövőre pedig szépen sorban megszabadulnék a régi bútordaraboktól (Piqué, Alvés stb.). Ide szemléletváltás kell, és vezérváltás, mert a csapaton érezhető az, hogy nincs meg a kellő motiváció. Egyértelműen edző csere is kell, és szerintem teljes reform.

Nem vagyok benne biztos hogy írhatok ide, de ha igen :D :
Tökéletesen egyetértek mindenben. Messi mellett nem egy, nem két világklasszis tűnt el a süllyesztőben. Neymar órisái játékos lesz, lehetne, és amikor nincs Messi bőven tudja őt pótolni, elég megnézni tavaly milyen számokat produkált Messi sérülése alatt, és után. Erre csere... Persze az se lenne egészséges ha most a ló túlsó oldalára esnének (olyan legendák érdekes távozása, mint Puyol és Zubizaretta, elnökválasztás, FIFA bojkott, Suárezet már most hírbe hozzák mint esetleges távozót -talán jó pár hónap kihagyás után nem kéne firtatni miért nem elég éles még...), mint a 2000-es évek körül. Akkor is olyan kapkodások mentek, ami miatt évekre, Ronnie érkezéséig kinyírták magukat. Pedig az a csapat gyerekkorom egyik kedvence volt Rivaldóval, Figoval és Kluivert-tel.
Peace! :D

En csak annyit tennek hozza hogy az Atletico gyozelem (de meg az X2 is) iszonyat value hetvegere, remelem mindenki tolja partallastol fuggetlenul.
Igy mulik el a vilag dicsosege.

Tegnap Barcelona - Rayo Vallecano meccsen voltam.
Tetszett a stadion.
Tetszett a csapat, a meccs.
Tetszett a hangulat és a sok gól.


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig küzdök a gondolattal, hogy ez az idegbeteg állat a játékosunk lesz. Van már egy kannibálunk, és most már egy cipődobáló köcsögünk is. Xavi után éles váltás a BDSRSTNT. :noway:

Mindenki nyugodjon le a picsába...meglesz a bravúr  ????

Rafinha elülső keresztszalagja szakadt, és sérült a hátulsó is. Min hat hónap pihenő, de én azt hiszem, ebben a szezonban már nem játszik sajnos.

Más. Nem nagyon értettem a Barcát, amikor nyáron megvált aprópénzért az utánpótlás egyetlen valami való játékosától, Adama Traorétól. Tegnap, amikor néztem szegény Sergi Robertót ott szélen, és belegondoltam, hogy Adama mit varázsolt volna össze, hát megint sírva fakadtam.

#97 február 03, 2016, 22:00:55, Pozzato
Nézem ezt a Valencia elleni meccset és iszonyat frusztráló, még akkor is ha vezet a Barca. Mikor lett ennyire gyenge a Valencia? Olyan, mintha egy edzést néznék, ahol az A csapat játszik a tarcsival és gyakorolják a támadásokat. Persze szép akciók vannak, csak azt hittem, hogy komolyan ellenfél a Valencia.


Neymar meg no komment...másodjára játssza el ezt a nagyképű büntetőrúgást..

Szerintem a Valencia játékosok sem emlékeznek rá, hogy mikor nyertek utoljára bajnokit. Plusz Gary Neville. Ennyire gyenge most ez a csapat. Ha jobb lenne a Valencia, akkor sem hinném hogy sok esélye lenne, mert az MSN váratlan húzásai nagyon ülnek és Busquets észrevétlenül ugyan, de a meccs egyik legjobbja. Nem enged át denevér kontrákat.

Aki ritkán néz Barcelona meccseket, tegnapig azt hihette, hogy csak letámadásban a világ legjobb csapata. Pedig kontratámadásban is az.


Idézetet írta: TiB Dátum február 24, 2016, 11:44:22
Aki ritkán néz Barcelona meccseket, tegnapig azt hihette, hogy csak letámadásban a világ legjobb csapata. Pedig kontratámadásban is az.



Ellenben ez semmi újdonságot nem hordoz magában. Ezt eddig is tudta mindenki:  :D

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-giroud-a-ferfi-es-alba-a-szinesz-kulonbseg-kulturak-kozott-2485643

Ez a színészkedés már annyira lerágott csont, semmi az égvilágon nem múlt rajta. Az Arsenal-Barca kontextusban ezt felhozni nem kicsit nevetséges :)

! No longer available

Jordi Alba is katalán, a vérében van  ;D Nekem szimpatikus a srác, de egy bolondabb spori ki is szórhatta volna. Ha egy kevésbé szimpatikus arc, Ibra, CR, vagy akár Suárez teszi, köpködnék rendesen.

Na de hogy ne rondítsak a szurkolótáboros topikba: félelmetes hogy akkor is eldöntenek egy továbbjutást ha szarul játszanak...  :o

Idézetet írta: alexthebest Dátum február 24, 2016, 13:05:20


Na de hogy ne rondítsak a szurkolótáboros topikba: félelmetes hogy akkor is eldöntenek egy továbbjutást ha szarul játszanak...  :o

OFF

Ez igaz de az Arsenal és Wenger is szarul meccselt. Én például az Wenger-kedvenc Giroud helyett Welbeck vagy bárki mást játszattam volna. Szökő évente van ha egy jó meccse. Nem ide való... és már Wenger sem.

OFF

A kérdés a Barcánál az, hogy mennyire lesznek fáradtak, mert ha megnézitek akkor kb csak 12-14 embert rotál az edző.


Nem szabad basztatni az Arsenált és Wengert sem. Egyszerűen jelenleg nem ugyanaz a kategória a két csapat. Volt helyzete a londoniaknak is, csak nem rúgták be. Más kérdés, hogy ha Neymar és Suarez nem bohóckodik, 4-5 gólt lő a Barca, nem kettőt. Akárki játszik Giroud helyén, semmi sem változott volna. Tény, nagyjából két góllal jelenleg jobb a Barca meccsenként.

Abban a kontrában meg nem a 14.5 másodperc a lényeg, mert ennyi idő alatt a Real Madridnál a gólöröm is belefér. Az benne a szép, hogy végre végigment, de ha Iniesta a felezőnél ér a labdához, ott már tuti visszafordul  :D