Csak megfontoltan

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv mindenkinek!

Úgy döntöttem, hogy ezentúl én is vezetem itt a fogadásaimat, hátha valaki tud belőle csemegézni. Már fogadok pár éve, eleinte csak a játék kedvéért, később aztán már komolyabban. Általában nem szokott gond lenni a tippjeimmel, amikor sikerült lenullázni magam az mindig azért volt mert idegből fogadtam/live fogadtam, szóval jöjjenek is a "szabályok", amikhez tartom magam:

- élő fogadás KIZÁRÓLAG visszabiztosításra
- kezdetben angol-német-spanyol bajnokságokra teszek, ezekben "naprakész" vagyok
- kerülöm a papírforma tippeket, 1,5-ös odds alatt semmire 2,00 alatt is csak tétvisszafizetős ázsiaira
- gólok számára nem fogadok, bárki bármit mond, az olyan mint a rulett

A tétek belövésére nincs általános szabályom, de vakmerő vagyok, és ha mindhárom bajnokság pörög (minimum 6-7 tipp), akkor egy hétvégén simán beforgatom a bank (10 000 jó magyar forint) 30-40%-át.  ;D  Az irodák közül a tipico-nál és a bet365-nél játszom, az oddsok is innen lesznek értelemszerűen. Felvezetésnek ennyi, lássuk akkor mink van holnapra. Angliában ezerrel pörög a bajnokság, úgyhogy ott néztem át a kínálatot.


QPR - Norwich   vendég   3,6x   400 Ft
Fulham - Arsenal   dönti   3,5x   400 Ft


Oldalakat tudnék írni indoklásként, de maradjunk csak annyiban, hogy a QPR ide kevés lesz, Van Persie pedig most nem fogja belőni a győztes gólt, hanem szép nagy dönci lesz a londoni derbin. A többi mérkőzésben semmi lehetőséget nem látok, így majd holnap folytatjuk a keddi tippekkel.

Most látom a két csapat kezdőit a Blackburn meccsén, és ezt a Dunn - Pedersen - Yakubu hármast elég jónak tartom, ráadásul nagyon nagy most a lelkesedés a házuk táján, itt a lehetőség hogy végre elrugaszkodjanak a kiesőhelyekről, szóval biztos ezer százalékon fognak égni a srácok. A hagyományosan hazai csapatnak számító Stoke-ban csak Etherington veszélyes a szélen, Crouch kicsit tompa szerintem. Összességében szoros meccset, hazai győzelmet érzek.

Blackburn - Stoke   1 góllal nyer a Bburn   4,33x   300 Ft

Izgalmas napon vagyunk túl. A Fulham megérdemelten egyenlített, és óriási volt a nyomás, úgyhogy a góljuk után azonnal be is fogadtam őket 5,5x oddson 100 Ft-al, ami végül jó megérzésnek bizonyult, és +50 Ft pluszba hozta ki a meccset.
A Blackburn otthon megint kikapott, Crouch kicsinálta a tippemet.  :'(
A Norwich győzelmében nagy szerepet vállalt az, hogy kb. 50 percet emberelőnyben játszottak, és végül ha izzadságszagúan is, de behúzták a meccset.

a nap mérlege 1240-re 1940 nyeremény, +740:ok:


Csak igy tovább üdv a csapatban :cya:

Köszi mindenkinek!  ;)

Átnéztem kicsit a hétközi kínálatot, és találtam pár ígéretes meccset. Először is spanyol kupa lesz, amire nemigen szoktam ugyan fogadni, de a Realt meg a Barcát is olyan eszement alacsony oddson adják, hogy hülye lennék nem megtenni mindkettőt döncire a masszív Malaga és Osasuna ellenében 9x, és 11x szorzókon. (Szünet utáni első meccs, kitudja milyen kezdővel, kupa, meglepetésszag.)

Angoloknál nem egyszerűek ezek a mai meccsek. A Wigan - Sunderlandet abszolút lutrinak érzem, azt hanyagoljuk is. A Spurs - West Bromon megvárom a kezdőket, de valószínűleg megpakolom az x2-t, ha nem lesz túl sok hiányzó/rotálás a WBA kezdőjében. A City - Liverpool meccsen is mindenképp látni akarom, hogy kezd-e Gerrard, illetve mennyire lesznek felforgatott csapatok a nagy ünnepi hajtásban, de szerintem oda is megy egy DNB Liverpool 3,25x-ért.

A Tottenham nagyon acélos támadósorral áll ki, nem merek ellenük tenni, hanyagoljuk. A Pool-nál Gerrard még a padon sincs, ha jól látom, szóval arra se rakok inkább, meglátom meccs közben hogy alakulnak a dolgok.

Real Madrid - Malaga   dönti   9,00x   100 Ft

Elveszett nagyon ez a Pool, mindjárt kapják a 2.-at is sztem, megy a bet:

Következő gól: City   1,8x   300 Ft

#8 január 03, 2012, 23:11:40, fcbayern
Nabasszameg, Real - Malaga 0-2, még a végén egy x-re se lesz jó a Madrid  ;D Nem merem befogadni 2,7-en hazaira, mert a végén még tényleg vendég marad, és szétbasz az ideg...  :D

Edit: most kapcsoltam oda, kurvára nyom a Real, megteszem hazaira 4,33-on, 100 Ft-al, biztos, ami tuti.

Ez aztán őrült egy meccs volt, de végül ebből is jól jöttem ki a visszafogadásnak hála. Őrült tempóban ment előre a Real, és lehetett érezni, hogy vagy belövik, vagy megkontrázza őket a Malaga, és vége. A Malaga azonban nem tudta gyorsan végigvinni az ellentámadásait még a néhol kaotikus Madridi védelem ellen se, és bedarálták őket. Fantasztikus 2. félidő volt, üzenném minden Barca drukkernek, hogy ez a foci, nem az a vérunalmas tilitoli, amit Guardiola fiai leművelnek mindig.  :crazy:  +233 jött ezen a meccsen, meg még 240 a City góljával, így 473 Ft pluszban zártam a mai napot. Holnap is egész szép meccskínálat van, lehet csemegézek majd valamit.

Egyenleg:   11 213 Ft (+1213 Ft)

Akkor a mai kínálatról: az angol meccseknél erősen szemezek egy Bolton DNB győzelemmel, a MU-ba meg meglátjuk visszatér-e Smalling-Rio meg előre Rooney, és annak függvényében döntök a kezdők ismeretében.  :ok: A spanyol kupát hanyagolom, majd nézem valamelyiket stream-en, hogy képbe kerüljek a csapatok újévi formájával.

Evertonban nincsen ott Fellaini - Coleman - Drenthe trió, így nem lesz aki kiszolgálja Donovant meg Sahát szerintem. A Bolton meg annyira mélyen van, hogy innen már csak felfelé vezet az út, és itt a lehetőség megtenni az első lépést.  ;D

Everton - Bolton   DNB vendég   5,5x   200 Ft

A MU meccsét nézem élőben, meglátom van-e valami fogadható.

Bolton nyert szép volt! Csak így tovább!  :beerchug:

Köszi.  :ok: Mit ne mondjak, megint egy "tippmix-gyilkos" napon vagyunk túl. A Bolton meccséről: nem láttam ugyan, de állítólag Bogdánnak az év potyáját sikerült beszednie a másik kapus Howard kirúgásából kapott gólt valami módon...  :o De aztán felpörögtek a fiúk gondolom, és minden tiszteletem Cahill-nek, aki mielőtt elmegy a Chelsea-be, még teljes odaadással játszott, és győztes gólt szerzett.  :beerchug:

A Newcastle meccsre végül nem tettem, eléggé hullámzott a játék az elején, nem éreztem az erőt. Az MU szürke volt előrejátékban, a középpályások semmi értelmes labdát nem tudtak a csatárokhoz juttatni, ami 2-3 komoly helyzet volt, azok kimaradtak. Érdekes ez a Newcastle amúgy, nagyon magasan feltámadtak, agresszíven, zavarták a MU-t már a felezővonalnál is, sikerrel, másrészt ha a védő négyesüknél járt a játék, na ott már eléggé ingatagnak éreztem a helyzetüket. Ja, és k.rva jó kapusuk van!

+900-ban zártam a napot így ezzel az egyetlen tippemmel, soha rosszabbat. Holnap csak spanyol kupa lesz azt hiszem, meglátjuk lesz-e benne valami lehetőség.

Megnéztem ezt a két esti spanyol kupa meccset magamnak kicsit. A Cordoba meccsét hanyagolom inkább, de a Sevillában látok némi lehetőséget. Nevetségesen kicsinek tűnik a Valencia 1,66-os oddsa, szerintem még egy bajnoki meccsen, a legjobb csapatukkal sem jobbak ennyivel (tán semmivel) a Sevillánál.  ;D

A Valenciánál állítólag hiányzik az első számú kapus, valamint Maduro, és Canales is, a Sevillánál viszont nem lesz ott Kanouté és Perrotti, ELVILEG. Aztán majd meglátjuk, mindkét csapat a legjobb kezdőjét küldi-e pályára, vagy hiányoznak majd kulcsjátékosok, az sokat fog számítani.

Tekintve, hogy oda-visszavágós kupameccsről beszélünk, vendégre tenni tán kicsit bátor dolog lenne, mivel gondolom a Sevilla egy döncivel is elégedetten vonulna le a pályáról. Meglátjuk, mindenesetre figyelem majd a kezdőket, és követem stream-en a meccset, aztán lehet megteszem +0.5-ről vendégre 2,1-ért.