Bár nem most írtad a hozzászólást, de jól mondod. Még nem tudod bizonyítani amit hazudtolni szeretnél. Az a baj, hogy abból indulsz ki, hogy volt olyan két nap amikor ennyi meg annyit nyertél. Azt kell megérteni, hogy ez egészen egyszerűen nem releváns. Először is azért mert a hosszútávot az években mérik legalább, nem két napban, vagyis ha hónapokig nyersz akkor sem lehetsz biztos semmiben. A másik, hogy lehet itt beszélni véletlen szám generátorról, meg egyéb nyalánkságokról, de tény, hogy az online rulett esetén a terem a játékossal azt csinál amit akar, a szó szoros értelmében. Abban a pillanatban amikor megteszed a tétedet, ők már tudják mit raktál és innentől ha úri kedvük úgy tartja a játékodnak sem a szerencséhez, se a stratégiához nincs köze, pusztán ahhoz, hogy meddig hagynak játszani. Természetesen mindig vannak olyanok akik ezt megpróbálják megcáfolni kb. a világon percenként sok ezren, aztán általában eltűnnek az éterben nagy űrt és kurva sok elvert pénzt hagyva maguk után.
Én azt kívánom, hogy legyen szerencséd, de én még nem láttam olyan bizonyított módszert amivel valaki hosszútávon nyerni tudott volna online ruletten, vagyis nem pár nap alatt, hanem évek alatt. Lehet persze, hogy csak azért, mert aki nyerni tud az nem fogja megosztani a sikerét. Bár ha az előbbi állításom igaz, akkor erre elég csekély az esély.
Nem egy nap nyerek, és nem minden nap...mert jó szünetet tartani, de ebbe a hónapba 2385 eurot nyertem, és 6-szor játszottam. Jah..nem beszélve amit kockáztatva visszabuktam az még 1700 körül van...még sose buktam, csak at agresszív játék miatt

Nézőpont kérdése az, hogy véletlen szám generátor dobálja ki a számokat, vagy algoritmusok kártyalap szerű keverése szerint ( én ezt állítom) Egyébként pont éjfélkor utaltam ki 500 eurot, úgyhogy friss nyeremény után topicolok épp

Még mielőtt a cáfolatok viharába kerülök, nem gondolom azt, hogy bizonygatnom kell a nyereményeket, de esetleg csatolhatok tényfeltáró dokumentumot screenshotba

Próbáltam már online live ruletten is játszani, de csak fun-ba, mert szerintem azt a kis golyót nem lehet kiismerni ami ott pattog...de a szoftvereket igen! "Einstein azt mondta, hogy a rulettben csak úgy lehet csalni, ha ellopjuk a zsetonokat, amíg a krupié nem néz oda" nem ezt cáfolom meg...hanem azt, hogy az online rulettre ez nem tud igaz lenni