Május 24, 2013, 09:56:01 am CEST

Szerző Téma: SoS segítséget kérnék!!!!!  (Megtekintve 18845 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

gamas

• Vendég
Re: SoS segítséget kérnék!!!!!
« Válasz #60 Dátum: Február 08, 2008, 18:47:27 pm CET »
Az jó az ókés .  És az lenne még hogy mennyi a minimális összeg amit rá lehet iratni a kártyára ?Vagy ez meg van határozva..ja és jó lehet az OTP bank ilyen esetben (igénylés szempontjából) és egyeltalán kell kérni azt hogy lehesen használni az interneten vagy bekele jegyezni onile fogadásra (mert nem mindegyik bankkártya jó.)..

ha a kártya hátán ott van a háromszámjegyből álló CVC szám, akkor azt lehet használni.
köszönöm szépen a segitségek, akkor aszem jövöhéten mindent elinditok..

Nem elérhető hentes81

• Olvasó
  • *
« Válasz #61 Dátum: Szeptember 07, 2009, 14:57:06 pm CEST »
Szia! Egy ötlet próbáld meg a security@moneybookers.com.-ra küdeni a kérésed!
Üdv.:hentes81

Nem elérhető hentes81

• Olvasó
  • *
« Válasz #62 Dátum: Szeptember 07, 2009, 15:03:28 pm CEST »
Szia Szolo az neked írtam! Sok sikert!

Nem elérhető ndor83

• Olvasó
  • *
« Válasz #63 Dátum: Január 04, 2010, 11:51:28 am CET »
Kis helpet szeretnék kérni:

Most nekem a számlámról levette a pénzt ha ezt írja:  Balance: 0.00 HUF view limit    - Ezekszerint ugye nem töltöttem fel pénzt.

* Summary
    * History
    * Profile
    * View limit
    * Change password
    * Email support

YOUR CURRENT TRANSACTION LIMITS

Your outgoing transaction limit  [?]    269425.00 HUF / in any 90 day period
Remaining    269425.00 HUF
Your credit/debit card deposit limit    0.00 HUF / in any 60 day period
Remaining    0.00 HUF
Your per transaction limit [?]    269425.00 HUF

NAME VERIFICATION METHODS
The following verification method(s) will verify your name and increase your outgoing transaction limit:
METHOD    LIMIT INCREASE    DURATION
Verify your credit/debit card    + 1347125.00 HUF    Min. 1 day
Verify your bank account    + 1347125.00 HUF    2-3 days

* We will charge your card for a random verification fee between EUR 1.01 - 2.99.
    * You must then check your card statement for the exact transaction amount and enter it into the 'verify credit/debit card' section of your Moneybookers profile.

* Proceed with verification
    * 

Simply upload funds to your Moneybookers account from a bank account held in your name and we will credit this amount to your user balance and increase your transaction limits. You can transfer any amount of your choice (Recommended minimum: EUR 5).

* Proceed with verification
    * 

ADDRESS VERIFICATION METHODS
The following verification method will verify your address and increase your outgoing transaction limit:
METHOD    LIMIT INCREASE    DURATION
Verify your address    + 1347125.00 HUF    2-5 days

Elérhető hatja1

• Haladó
« Válasz #64 Dátum: Január 05, 2010, 08:21:59 am CET »
Ndor83: és mik az előzmények? amit bemásoltál abból nem derül ki semmi...

ha a kártya hátán ott van a háromszámjegyből álló CVC szám, akkor azt lehet használni.

ha belekotyoghatok, cvc szám minden kártya hátulján van. a lényeg a kártya elején van, ha electron (visa) vagy electronic (MC) akkor nem alkalmas, csak terminálos használatra.
« Utoljára szerkesztve: Január 05, 2010, 08:30:11 am CET írta hatja1 »
hát ja

Nem elérhető benson

• Profi fogadó
  • kislányom
  • Kedvenc iroda: Pinnacle
« Válasz #65 Dátum: Január 05, 2010, 09:41:16 am CET »
ha belekotyoghatok, cvc szám minden kártya hátulján van. a lényeg a kártya elején van, ha electron (visa) vagy electronic (MC) akkor nem alkalmas, csak terminálos használatra.

Belekotyoghatsz, de szerintem nem jól.
1. CVC szám nincs minden kártya hátoldalán (pl. Maestro kártya), legfeljebb a mágnescsíkon tárolva, de az fizikailag nem látható. A CVC1, illetve CVV1 számok a kártya mágnescsíkján vannak tárolva és ezt az elfogadó bank a kártya elektronikus környezetben történő használatakor ellenőrzi. A CVC2, illetve CVV2 értékek viszont a kártya hátoldalán láthatók, ezeket a kibocsátó bank azoknál a tranzakcióknál ellenőrzi, ahol nem kerül sor a mágnescsík leolvasására. Ezek azok a háromjegyű számok, melyek a dombornyomású kártyák (tehát amelyek nem csak elektronikus környezetben alkalmasak használatra) hátoldalán az aláíráspanelen, rendszerint a kártyaszámmal vagy annak egy részével közösen kerülnek feltüntetésre
2. Bizonyos bankoknál a Visa Electron kártya már nem csak terminálos használatra alkalmas. Régebben valóban így volt, hogy az elektronikus (nem dombornyomott) kártyák csak elektronikus környezetben (ATM és POS) voltak használhatók, azóta azonban változott a helyzet.
« Utoljára szerkesztve: Január 05, 2010, 10:16:59 am CET írta benson »
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”
Albert Einstein

Elérhető hatja1

• Haladó
« Válasz #66 Dátum: Január 05, 2010, 11:04:46 am CET »
az igazság akkor is félúton van, mert attól hogy van CVC szám a kártya hátulján még nem biztos, hogy lehet használni. például a MC Electronic hitelkártyáink hátulján is van CVC, pedig a kártya "csak MC E. elfogadóhelyen érvényes" (régebben próbáltam naivan neten is használni, éppen a CVC számon felbuzdulva, de nem lehet).
hát ja

Nem elérhető benson

• Profi fogadó
  • kislányom
  • Kedvenc iroda: Pinnacle
« Válasz #67 Dátum: Január 05, 2010, 11:18:48 am CET »
attól hogy van CVC szám a kártya hátulján még nem biztos, hogy lehet használni

Ezt aláírom, sajnos ez még nem egységes. Erősen bank- és kereskedőfüggő a dolog.
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”
Albert Einstein

Nem elérhető madmushroom

• Fogadó
  • **
  • Amanite Muscaria
    • Kezdő5.hu
  • Kedvenc iroda: bet365
Re:SoS segítséget kérnék!!!!!
« Válasz #68 Dátum: Január 03, 2012, 01:10:28 am CET »
Sziasztok. Abaqoos-t használ valaki? Egy ismerősöm feltöltheti az Abaqoos számlámat ha készpénzzel bemegy egy OTP fiókba?

Nem elérhető bookie

• Haladó
« Válasz #69 Dátum: Január 03, 2012, 01:14:27 am CET »
Szia! én használok de igazából csak OTP direct-ről töltöttem még fel. Sztem ugyanugy ahogy kpval feltöltöd a számlád sztem az abaqoost is fellehet tölteni csak megkell adni a szükséges adatokat ehhez az ismerősődnek.

Nem elérhető tsabigo

• Haladó
  • Straight Edge
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #70 Dátum: Január 03, 2012, 01:27:19 am CET »
Igen.Az a lényeg, hogy a közlemény rovatba be kell írni a felhasználói azonosítódat. Valahogy így kell kinéznie:
Kedvezményezett neve: POD CEE Kft.
Számlaszám: 11705008-29909678
Közlemény: madmushroom (vagy amilyen névvel regisztráltál oda.)

De bármilyen bankba bemész és befizethetsz.Nem kell hogy legyen ott folyószámlád. Az abaqoosnak az oldalán a FAQ-ban megtalálod, hogy melyik banknál mi a számlaszámuk.
Pár perc alatt rajta is lesz az abaqoos számládon.
« Utoljára szerkesztve: Január 03, 2012, 01:29:50 am CET írta tsabigo »

Nem elérhető madmushroom

• Fogadó
  • **
  • Amanite Muscaria
    • Kezdő5.hu
« Válasz #71 Dátum: Január 03, 2012, 13:08:12 pm CET »
Igen.Az a lényeg, hogy a közlemény rovatba be kell írni a felhasználói azonosítódat. Valahogy így kell kinéznie:
Kedvezményezett neve: POD CEE Kft.
Számlaszám: 11705008-29909678
Közlemény: madmushroom (vagy amilyen névvel regisztráltál oda.)

De bármilyen bankba bemész és befizethetsz.Nem kell hogy legyen ott folyószámlád. Az abaqoosnak az oldalán a FAQ-ban megtalálod, hogy melyik banknál mi a számlaszámuk.
Pár perc alatt rajta is lesz az abaqoos számládon.

Király, fizettem már be róla, szuperül működött, meg vagyok vele teljesen elégedve, de akkor én töltöttem fel kp-val az otp-ben. Most meg az ismerősöm töltené fel nekem és a problémák elkerülése helyett úgy voltam, hogy inkább megkérdezem tőletek, hogy ő gond nélkül feltöltheti vagy sem. De akkor mehet a dolog. Köszönöm a segítséget. Kerüljön el a balszerencse titeket. ;)

Nem elérhető pukk

• Haladó
« Válasz #72 Dátum: Január 03, 2012, 13:49:46 pm CET »
1. CVC szám nincs minden kártya hátoldalán (pl. Maestro kártya),
Már a Maestro kártyáknak is van cvc kódjuk és lehet elméletileg fizetni vele interneten.Tavaly vezette be ezt a MasterCard.
Akinek még régebbi a maestro-ja lehet hozzá kérni cvc-t a bankon keresztül.De még nagyon kevés helyen fogadják el.Nekem a Vaterán már sikerült vele fizetnem,sportfogadás oldalakon még nem.Az más kérdés hogy szerencsejátékosoknak a Visa úgyis jobb mert kikérni MC-ra nem lehet

Nem elérhető atleticofan

• Fogadó
  • **
« Válasz #73 Dátum: Január 05, 2013, 13:57:22 pm CET »
Sziasztok, szép napot!

Olyan kérdésem lenne hogy regisztráltam moneybookersre és éppen a bankkártya ellenőrzésnél járok . USD alapú számlát csináltam.  Mikor Beakarom írni a pontos összeget akkor nem fogadja el. Melyiket írjam be?? "  VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL

MONEYBOOKERS USD 2,030EUR 280,7
100" köszönöm szépen előre is a segítséget!

Nem elérhető paquito

• Fogadó
  • **
« Válasz #74 Dátum: Február 02, 2013, 10:56:36 am CET »
Király, fizettem már be róla, szuperül működött, meg vagyok vele teljesen elégedve, de akkor én töltöttem fel kp-val az otp-ben. Most meg az ismerősöm töltené fel nekem és a problémák elkerülése helyett úgy voltam, hogy inkább megkérdezem tőletek, hogy ő gond nélkül feltöltheti vagy sem. De akkor mehet a dolog. Köszönöm a segítséget. Kerüljön el a balszerencse titeket. ;)

Úgy van, ahogy Tsabigo mondja. Hétfőtől már ők is felszámolnak 250Ft-t minden 50.000 alatti készpénzbefizetésre (az átutalásos feltöltés marad ingyenes).

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk:
« Válasz #74 Dátum: Február 02, 2013, 10:56:36 am CET »
moneybookers