Május 24, 2013, 23:48:16 pm CEST

Szerző Téma: Jetbull happy hour  (Megtekintve 3536 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Bulika84

• Haladó
Re: Jetbull happy hour
« Válasz #15 Dátum: Október 01, 2007, 07:52:30 am CEST »
Értem. Hát akkor ez mutatja h mekkora szerencsém van. amikor én kb 2 perccel később megnéztem már nem volt semmi. Ilyan az én formám. :2guns:
"Aki sokat gyűjt, sokat veszthet."

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #16 Dátum: Október 02, 2007, 23:13:20 pm CEST »
Ezt meg tudná nekem valaki magyarázni? írja hogy tranzakciós limit, minimum 271 euró( nekem ez őrültégnek tünik)
alatta meg kisbetükkel :"A Jetbull számláról történő kifizetés minimális összege 40 EUR-nak felel meg (az érvényes árfolyam szerint). A pénz kifizetését bármikor kérvényezheti és a kifizetések száma nincs korlátozva. A pénzmosás elleni védelem miatt a Jetbull számláról történő kifizetés legkorábban a befizetéstől számított 10 nap elteltével lehetséges."
akkor most minek kell hinni?

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #17 Dátum: Október 03, 2007, 15:41:51 pm CEST »
Ezt meg tudná nekem valaki magyarázni? írja hogy tranzakciós limit, minimum 271 euró( nekem ez őrültégnek tünik)
alatta meg kisbetükkel :"A Jetbull számláról történő kifizetés minimális összege 40 EUR-nak felel meg (az érvényes árfolyam szerint). A pénz kifizetését bármikor kérvényezheti és a kifizetések száma nincs korlátozva. A pénzmosás elleni védelem miatt a Jetbull számláról történő kifizetés legkorábban a befizetéstől számított 10 nap elteltével lehetséges."
akkor most minek kell hinni?

Valaki kérem mondja meg ha tudja,  :help:
« Utoljára szerkesztve: Október 03, 2007, 16:05:18 pm CEST írta ab_aevo »

Nem elérhető ryeb

• Profi fogadó
« Válasz #18 Dátum: Október 03, 2007, 16:31:24 pm CEST »
Eléggé káosznak tűnik ez az iroda, sztem csak simán elírták...  De a másik érdekesség a befizetés. van az a videó ami mutatja hogy kell fogadni hogy kell befizetni stb és ott mutat egy rakat befizetési lehetőséget, pl Visa... Valóságban rámentem a befizetésre ,van internetes bank meg banki átutalás oszt jónapot.... DEEEEEEEEE ajánlom a regelést mindnekinek! Úgynais regisztráció után küldenek mailbe egy linket ami egy kaparós sorsjegy  tuti nyereménnyel. rányomtam az "öszes lekaparása" gombra ( mivel nem irták h mi hogy működik..) és kiirt 9 összeget, köztük 70et, de nekem a legkisebbet a 2őt irták jóvá. Igy lett két euróm. Aki most regel az a pénzérmére kattintva kezdjen kaparászni.... Hátha jobban jár, de rosszabbul smemi képpen. Regisztrálásnál tuti pénz.

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #19 Dátum: Október 03, 2007, 16:36:58 pm CEST »
Hát lehet én vagyok hülye de mintha egyfolytában változnának az adatok náluk. Eddig a minimum befizetés úgy írta hogy 20 euró most meg 5 euró, a kifizetésnél meggyőződésem, mert többször is olvastam , hogy 40 eurót írt, tegnap már 271-t többhelyen is, és alul írta azt a kisbetüs részt amit kimásoltam. Azóta azt sem találom.

Remélem nem 271 euró, hát annyit se összegyűjteni nem tudok se befizetni nem fogok. teljesen értelmetlennek tünne, de ha egyszer azt irja.....

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #20 Dátum: Október 03, 2007, 17:03:13 pm CEST »
Na írtam nekik egy levelet, ez volt a válasz:
"Dear Jetbull user,

the minimum outpay is 40 EUR. but before you can outpay you have to pay
into your account a minimum of 20EUR thats why we must verinficated
your personal bank account.

King regards your Jetbull team"

mindenesetre eléggé kiszámithatatlanok az szent.

Nem elérhető Jera

• Haladó
« Válasz #21 Dátum: Október 04, 2007, 11:40:15 am CEST »
most megy happy hour!!

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #22 Dátum: Október 04, 2007, 19:11:46 pm CEST »
Nem tudja valaki lehet-e törölni a jetbullos számlát? mert azt írja, lehet az én számlám/számla visszavonás opciónál csak az a probléma, hogy nincsen ilyen opció, legalábbis én nem látok   :icon_confused:

Nem elérhető Jera

• Haladó
« Válasz #23 Dátum: Október 04, 2007, 19:22:07 pm CEST »
hát én nem tudom :-\
viszont én a sportingbet valamint bwinről törölném a számlám mivel elég régen hátszottam rajtuk, de most újra elakarom kezdeni és újra regisztrálnám magam/új számlát nyitnék, kizárólag csak azért, hogy a bónuszokat újra bezsebeljem :D persze csak ha lehetséges ez...

Nem elérhető Bulika84

• Haladó
« Válasz #24 Dátum: Október 04, 2007, 22:17:32 pm CEST »
A jetbullos regisztrációval kapcsolatban már én is felvetettem hogyan lehetne törölni. Valóban megadják hogyan kell, csak az a baj h nincs olyan opció. Ez az iroda elég szétszórt. Nem tudom menni értelme van nagyonn profitot felhalmozni itt mivel még arra is látok esélyt h a pénzünknek búcsút mondhatunk. A többi irodánál történő számlatörléssel kapcsoltaban pedig azt gondolom, hogy ezt is ellenőrzik valahogyan. Mégpedig az IP címmel. Ha észlelik h az adott gépről már érkezett regisztárció können lehet h egy ejnye  bejnye mellet azt mondják h nem lehet regelni. Akkor sincs baj irány egy másik gép ;D

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #25 Dátum: Október 04, 2007, 22:32:42 pm CEST »
És pl. Sportingbeten meg lehet azt csinálni hogy letörlöd a felhasználódat? úgy értem, mittomén feltöltesz hitelkártyáról pénzt, kikéred a bónuszt, játszasz vele, egy idő után letörlöd, csinálsz másik felhasználót és ugyanarról a kártyáról megint feltöltesz? tetszik, csak egy kicsit abszurdnak tünik

Nem elérhető Bulika84

• Haladó
« Válasz #26 Dátum: Október 04, 2007, 22:46:33 pm CEST »
Általában ezt azzal védik ki, hogya bonuszra való jogosultságnak sok feltételt szabnak. Ezek közül párat ki lehet kerülni, de pl az is szabály szokott lenni, hogy egy hitelkártyszámmal 1x lehet igényelni a bónuszt. Tehát ha új felhasználónevet csinálsz mondjuk más, de valós adatokkal, akkor sem jársz sikerrel mert számon tartják h erről a kártyáról már fizettek be, ergo nem vagy jogosult a bónuszra. Szóval te mint egy személy igazából csak 1x tudod kihasználnia  bónuszokat. Valójában.... Mivel a családonként is egy bónuszt lehet beváltani, abba is beleköthetnek ha pl a testvéred nevén újúlsz meg. És ha arra kerül a dolog h pénzt kéne kifizetni hidd el mindent ellenőrizni fognak. Ált személyes okmányok fénymásolatát kell elküldeni a kifizetés előtt. Ezért sem érdemes fantom nevekkel bezsebelni bónuszokat. Mert a kifizetésnél gond lesz belőle.

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #27 Dátum: Október 05, 2007, 08:52:24 am CEST »
Happy Hour

Nem elérhető ryeb

• Profi fogadó
« Válasz #28 Dátum: Október 05, 2007, 09:23:53 am CEST »
még mindig tart! gyerünk gyerünk

Nem elérhető bbazsi85

• Profi fogadó
    • Alap KSE
« Válasz #29 Dátum: Október 05, 2007, 09:29:48 am CEST »
Már megvolt!  ;)
www.alapifoci.gportal.hu
Ne az legyen a célod, hogy nyerj, hanem az, hogy NE VESZÍTS! ;)

Sportfogadas.org

Expekt - Fogadj ITT:
« Válasz #29 Dátum: Október 05, 2007, 09:29:48 am CEST »