Május 23, 2013, 00:27:23 am CEST

Szerző Téma: Gamebookers Infó  (Megtekintve 22756 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ncis88

• Profi fogadó
Re:Gamebookers Infó
« Válasz #300 Dátum: Július 10, 2012, 10:29:49 am CEST »
Miért lenne 40k? Nem értem néhányatokat. Igaz hogy a logika azt diktálja hogy tízszer annyi kifizetésnél tízszer annyi a levonás,de kérdem mi van akkor ha van egy bizonyos fix összeg levonás kiutaláskor? Mint pl betclicen 1k minden 7napon belüli második kifizetésnél. Szóval kikérsz másodszorra 10K-t de csak 9et kapsz meg, utána meg 100k-t, és meglepő módon nem 90et fogsz megkapni..

Nem hinném hogy van iroda, ami megengedhetné magának hogy 12,5%ot leszedjen a kifizeteséknél.

Inkábba  forint gyengülés/erősödést hoznám fel okként, mint az irodát hibáztatnám.

Nem elérhető ab_aevo

• Meccsnéző
  • God
« Válasz #301 Dátum: Július 10, 2012, 10:33:40 am CEST »
Miért lenne 40k? Nem értem néhányatokat. Igaz hogy a logika azt diktálja hogy tízszer annyi kifizetésnél tízszer annyi a levonás,de kérdem mi van akkor ha van egy bizonyos fix összeg levonás kiutaláskor? Mint pl betclicen 1k minden 7napon belüli második kifizetésnél. Szóval kikérsz másodszorra 10K-t de csak 9et kapsz meg, utána meg 100k-t, és meglepő módon nem 90et fogsz megkapni..

Nem hinném hogy van iroda, ami megengedhetné magának hogy 12,5%ot leszedjen a kifizeteséknél.

Inkábba  forint gyengülés/erősödést hoznám fel okként, mint az irodát hibáztatnám.

Latzka print screenjéből számomra az derül ki, hogy nem árfolyamváltozásról van szó, hanem egy 2236 ft-os fix költségről

Nem elérhető ncis88

• Profi fogadó
« Válasz #302 Dátum: Július 10, 2012, 10:40:40 am CEST »
Azt aláírom, hogy sok az a 2236ft(10USD), ezt sem engedhetné meg magának egy valamirevaló iroda..de 40k-t soha nem fognak levonni.

Nem elérhető benson

• Profi fogadó
  • kislányom
  • Kedvenc iroda: Pinnacle
« Válasz #303 Dátum: Július 10, 2012, 10:46:53 am CEST »
Ja egy tag válaszolgat az összes levélre. Nekem már nem válaszolt az uccsó két levelemre 2 hete írtam őket.
32ezer huf-ot kértem haza a számlámon már csak 28 lett belőle. Ezúttal is köszönöm, hogy 4ezer eltűnt a semmibe. 320 ezernél 40 ezer lenne az finom.

Kb. 2240-et a gb vont le (lásd Latzka csatolt képe), a maradék alig 2000 pedig valószínűleg abból adódik, hogy már a bwin "szokását" átvették, azaz eurót küldenek a bankszámládra, a fogadó bank pedig ilyen esetben (forinttól eltérő deviza érkezésekor) felszámíthat bizonyos mértékű (%-os vagy fix) díjat. Meg kell nézni a hirdetményüket.
« Utoljára szerkesztve: Július 10, 2012, 10:50:11 am CEST írta benson »
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”
Albert Einstein

Nem elérhető Knapp

• Profi fogadó
« Válasz #304 Dátum: Július 10, 2012, 13:43:48 pm CEST »
Kb. 2240-et a gb vont le (lásd Latzka csatolt képe), a maradék alig 2000 pedig valószínűleg abból adódik, hogy már a bwin "szokását" átvették, azaz eurót küldenek a bankszámládra, a fogadó bank pedig ilyen esetben (forinttól eltérő deviza érkezésekor) felszámíthat bizonyos mértékű (%-os vagy fix) díjat. Meg kell nézni a hirdetményüket.

Hozzáteszem, hogy az oda-vissza váltogatás miatt is összejöhet néhány százalék veszteség akkor is, ha egyébként nincs külön költsége az átutalás fogadásának.
Az én szótáramban nincsen olyan szó, hogy szerencse.   /Obi-Wan Kenobi/

Nem elérhető benson

• Profi fogadó
  • kislányom
  • Kedvenc iroda: Pinnacle
« Válasz #305 Dátum: Július 10, 2012, 15:31:16 pm CEST »
Hozzáteszem, hogy az oda-vissza váltogatás miatt is összejöhet néhány százalék veszteség akkor is, ha egyébként nincs külön költsége az átutalás fogadásának.

Na ez meg a másik. Szóval a banki átutalást kifizetéskor ajánlatos kerülni.
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”
Albert Einstein

Nem elérhető pukk

• Haladó
« Válasz #306 Dátum: Július 10, 2012, 18:14:24 pm CEST »

Nálam a GB/Partybet 2 eurót ír ki banki kiutaláskor díjként (eurós számla)Partybettől régebben kértem ki tényleg 2 euró fix díja volt.Bwines számláról tényleg sokat lehet bukni ha forintszámláról kéred ki.Na de hogy GB-s fix díj meg Bwines árfolyamveszteség együtt ,hát az már tényleg gáz.Főleg úgy hogy máshol ez 0 ft.

Nem elérhető zoli83hu

• Fogadó
  • **
« Válasz #307 Dátum: Július 12, 2012, 12:14:41 pm CEST »
Sziasztok,

csak én nem tudok bejelentkezni a Gamebookersre, vagy más is ezt tapasztalja?

Nem elérhető Boci17

• Haladó
    • http://www.fogadjingyen.sokoldal.hu/
« Válasz #308 Dátum: Július 12, 2012, 12:16:30 pm CEST »
Sziasztok,

Nálam nincs probléma!

Nem elérhető csatarid

« Válasz #309 Dátum: Július 12, 2012, 12:16:55 pm CEST »
Sziasztok,

Itt sincs problem!

Nem elérhető Norbert82

• Haladó
  • Kedvenc iroda: bet365
« Válasz #310 Dátum: Július 12, 2012, 13:30:13 pm CEST »
Sziasztok,

Én sem tudtam belépni, de miután új jelszót kértem már sikerült bejelentkezni.

Nem elérhető Knapp

• Profi fogadó
« Válasz #311 Dátum: Július 18, 2012, 10:23:12 am CEST »
Leállt az oldal...
Biztos most írják jóvá a napi tippjáték bónuszainkat.
Az én szótáramban nincsen olyan szó, hogy szerencse.   /Obi-Wan Kenobi/

Nem elérhető csacsa44

• fő moderátor
  • Forum Addicted
  • Kedvenc iroda: bet365
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #312 Dátum: Július 18, 2012, 12:37:12 pm CEST »
Leállt az oldal...
Biztos most írják jóvá a napi tippjáték bónuszainkat.

;D

Nem elérhető scs17

• Olvasó
  • *
  • Kedvenc iroda: betfair
« Válasz #313 Dátum: Július 20, 2012, 18:55:53 pm CEST »
Hali!

14k-t szeretnék kivenni Gamebookersről, és mivel abaqoosról fizettem be ezért csak a banki utalás lehetséges (unicredites vagyok).
Ahogy néztem, két opció van, a Bank Transfer és a Wire Transfer, viszont míg előbbinél 2258, addig utóbbinál csak 500Ft a díj. Mi a különbség a két opció között, melyik gyorsabb/megbízhatóbb?

Választ előre is köszi!

Nem elérhető fcbayern

« Válasz #314 Dátum: Július 20, 2012, 19:22:55 pm CEST »
Teljesen off, de mocskos nagy lehúzásnak tartom, hogy 14k-ra 500 meg 2000 Ft költségeket számoljanak fel basszus, az simán 5-15%, arcátlanság...  :noway: Szutyok egy hely ez a gamebookers, semmi kétség.  :crazy: