Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem!
Regisztáltam a skrill-re, de nekem az axa banknál van számlám, ami ugye nem engedélyezi a szerencsejátékot...
Így ahhoz, hogy meg tudjam adni a számlámat, azt jelöltem be, hogy nem arra fogom felhasználni.. De az egyik hozzászólásban azt olvastam, hogy akkor nem is fogom tudni feltölteni bwin-re.
Van egy maestro kártyám is más banknál, azt meg sem tudtam adni, meg azt nem is szívesen használnám, mert vállalkozói számla...
Valamint hogy ne legyen egyszerű, van egy OTP-s, de kártyám nincs hozzá, mert lejárt, csak netbank... Pff..
Van valami egyszerű megoldás arra, hogy a Bwin-re be és ki tudjak fizetni? És mindenképp szükség van erre a Skrill számlára? Nem lehet valahogy egyszerűbben? 
Köszi előre is!
Axás ügyfélként időnként ezt úgy játszottam ki, hogy a párom (aki szintén axás) feltöltötte a kártyájával a moneybookers számláját, majd átutalta nekem a pénzt.
Ha valakinek az ismeretségi körödben van régebb óta (!) mb számlája, akkor próbáld vele leboltolni a dolgot.
Csak ezért nem érdemes valakinek mb számlát nyitni, mert gyanús lesz nekik, hogy csak a Visa "no gambling" szabályozását akarjátok kijátszani. (mi is kaptunk figyelmeztetést, mikor 2 perc alatt végignyomtuk az összes tranzakciót... hehe)
Az utalás sem gáz egyébként.
Az Axáról belföldi utalás ingyen van és ugye a moneybookers a magyarországi Commerzbanknál vezeti a forint számláját. Pár órán belül teljesül a tranzakció, innentől csak az a kérdés, hogy mikor írják jóvá az egyenlegeden.
Esetleg ha bp-i vagy, meglesheted személyesen is a Commerzbank V. kerületi fiókják, mert ha van pénztár, akkor közvetlenül is befizethetsz a mb gyűjtőszámlájára. (ennek lehet költsége, de a legtöbb banknál nincsen)