Május 20, 2013, 00:40:17 am CEST

Szerző Téma: BetClic - 11.000 Forint kockázatmentes fogadás  (Megtekintve 12520 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• admin
  • Profi fogadó
  • God is a DJ
  • Kedvenc iroda: bet365
  • Saját napló: Megtekintés
BetClic - 11.000 Forint kockázatmentes fogadás
« Dátum: November 19, 2010, 11:03:11 am CET »
Frissités: az új bónusz 11.000 Forint!

Kockázatmentes fogadási lehetőség! A BetClic 11.000 Ft-ot térít vissza minden olyan új játékosának, aki elvesztette első fogadását.
Ez az egyetlen kockázatmentes üdvözlő bónusz az interneten!

Íme egy egyenes ajánlat: Ön számlát nyit nálunk, megköti első fogadását, és ha veszít, visszatérítjük a feltett tét összegét 6000 Ft-ig. Ha akarja, akkor ki is veheti a pénzét az adatainak hitelesítése után.

Arra adunk lehetőséget, hogy pénzt nyerjen KOCKÁZATMENTESEN. Kalandozhat oldalunkon, játszhat a BetClic Kaszinóban, és kipróbálhatja lenyűgöző pókerprogramunkat... ...mindezt teljesen INGYEN!

Nincsenek trükkök, rejtett feltételek, csak egy teljesen KOCKÁZATMENTES fogadási lehetőség.

Példa:

Ön 6000 Ft-ot kíván feltenni az FTC - Győri ETO mérkőzésre.

1. Regisztráljon a BetClicen!

Töltse ki az egyszerű regisztrációs ívet, és erősítse meg regisztrációját, miután megkapta tőlünk az arról szóló e-mailt!

2. Töltse fel a számláját!

Számláját feltöltheti bankkártyával, banki átutalással, vagy elektronikus pénztárca használatával.

3. Fogadjon biztonságosan!

Ha az FTC nyereményszorzója 2.15, és a Ferencváros nyer, Ön ennyi pénzt nyerhet:

6000 Ft X 2.15 = 12 900 Ft

Ha a Fradi nem nyer, az Ön fogadása vesztes... de, a feltett tét összegét visszatérítjük!

4. Ez az ajánlat csak ÚJ BetClic ügyfelekre vonatkozik, és érvényes az összes sportfogadásra (beleértve a gyűjtőfogadásokat), kivéve a System bets és a BetClic14 (totó). Ez az ajánlat nem érvényes minden országban. Az ajánlatban résztvevő országok listáját megtalálja a BetClic Általános Feltételek és Kikötések menüpontjában.

5. Csak az első fogadás tétjét fizetjük vissza Önnek! Célszerű tehát 6000 Ft-ot feltennie.

6. Ez a bónusz személyenként egyszer vehető igénybe. A bónuszra való jogosultságból kizáró ok lehet a közös háztartás, egyező IP cím, közös számítógép használata, és egyező lakcím. Bármilyen promóciónkkal, és akciónkkal kapcsolatban, (beleértve, de nem kizárólag az Üdvözlő "Cashback" Bónuszt, az Üdvözlő Feltöltési Bónuszt, a Barátajánló Program bónuszt, a "Cashback" bónuszokat,) kérjük vegye figyelembe, hogy minden e-mail cím, bank-, vagy hitelkártya, vagy elektronikus fizetési számla után csak egy bónusz jár. A Barátajánló és az Üdvözlő bónuszokra vonatkozó szabályokat a www.betclic.com oldalon található Általános Felhasználói Felételek és Kikötésekben olvashatja.

7. A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszt nem írjuk jóvá, és a BetClic fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket a játékból. Többek között visszaélésnek számít a promócióban több számlával való részvétel is, a bónuszok megszerzésének céljából.

8. Az ajánlathoz tartozó összes feltételt, és kikötést megtalálja a BetClic Általános Feltételek és Kikötések menüpontjában, a www.betclic.com oldalon.
« Utoljára szerkesztve: Augusztus 24, 2011, 13:02:32 pm CEST írta vmlinuz »
"Kézcsók drága" ©Várda64

Nem elérhető Peti567

• Olvasó
  • *
Re: BetClic - 6.000 Forint kockázatmentes fogadás
« Válasz #1 Dátum: November 21, 2010, 10:45:37 am CET »
Szia!
Kezdő fogadóként szeretnék kérdezni valamit!

Regisztráltam a betclic-re, feltöltöttem 5 e Ft-ot, fogadtam egyet Különleges Fogadások, Bulvár témakörben! Úgy olvastam hogy ez nem sportfogadásnak számít, tehát én most töltök még rá, és 6000Ft ért fogadok egy sportfogadásra akkor ott érvényes lesz ez a bónusz vagy ezt már így elbuktam?

Köszi

Nem elérhető Cesc18

• moderátor
  • God
  • Go Gunners!
  • Kedvenc iroda: BetClic
« Válasz #2 Dátum: November 21, 2010, 18:24:50 pm CET »
Szia!
Kezdő fogadóként szeretnék kérdezni valamit!

Regisztráltam a betclic-re, feltöltöttem 5 e Ft-ot, fogadtam egyet Különleges Fogadások, Bulvár témakörben! Úgy olvastam hogy ez nem sportfogadásnak számít, tehát én most töltök még rá, és 6000Ft ért fogadok egy sportfogadásra akkor ott érvényes lesz ez a bónusz vagy ezt már így elbuktam?

Köszi

Szia

Számít a "Bulvár"-ban tett fogadásod is, tapasztalatból mondom, Ugyanis most hétvégén tettem, hogy Giorgio fog kiesni a megasztárból, de nem ő esett ki és a pénzem vissza is kaptam.
BetClic - Kockázatmentes mobil fogadás!
Első vesztes fogadásod tétjét visszafizetik 10 Euróig!

Nem elérhető Peti567

• Olvasó
  • *
« Válasz #3 Dátum: November 22, 2010, 03:03:22 am CET »
Köszi!
Akkor ezt buktam! Ugye? Mert elsőre kellett volna 6000-ért fogadni nem?

Az miért van hogy tegnap este fogadtam az X faktorban kiesettre, nyertem is, de még mindig nem írták jóvá a számlámon, azt írja hogy a fogadás folyamatban, pedig azt is kiírja hogy mennyit nyertem...
Azt gondoltam hogy azért mert nem küldtem el eddig a személyi másolatát, meg a bankkártyáét, de délelőtt már elküldtem, fogadták is, ki is van pipálva, és mégse írják jóvá!

Nem elérhető Cesc18

• moderátor
  • God
  • Go Gunners!
  • Kedvenc iroda: BetClic
« Válasz #4 Dátum: November 22, 2010, 11:31:41 am CET »
Köszi!
Akkor ezt buktam! Ugye? Mert elsőre kellett volna 6000-ért fogadni nem?

Az miért van hogy tegnap este fogadtam az X faktorban kiesettre, nyertem is, de még mindig nem írták jóvá a számlámon, azt írja hogy a fogadás folyamatban, pedig azt is kiírja hogy mennyit nyertem...
Azt gondoltam hogy azért mert nem küldtem el eddig a személyi másolatát, meg a bankkártyáét, de délelőtt már elküldtem, fogadták is, ki is van pipálva, és mégse írják jóvá!

Nem kötelező 6000-ért fogadni, én se annyiért fogadtam... Amennyiért fogadtál annyit kapsz majd vissza (ha vesztes volt a fogadásod)
Az jó kérdés, hogy miért nem írták még jóvá az x-faktoros fogadásod, bár a hétvégén fogadtam sífutásra és azt most délelőtt írták jóvá... szóval néha kicsit lassúak.
BetClic - Kockázatmentes mobil fogadás!
Első vesztes fogadásod tétjét visszafizetik 10 Euróig!

Nem elérhető Peti567

• Olvasó
  • *
« Válasz #5 Dátum: November 22, 2010, 20:37:44 pm CET »
Azóta már jóváírták (pár órával ezelőtt)! Nem kapkodták el...

Akkor ezt rendesen benéztem... fogadhattam volna nagyobb tétebe is, pláne így hogy nyertem is, na most már mind1!
Na de mindig tanul az ember... köszi a segítséget!

Nem elérhető danko78

• Fogadó
  • **
« Válasz #6 Dátum: November 29, 2010, 17:59:25 pm CET »
Sziasztok!

Ma kaptam egy e-mailt a ....-tol.  Ha rajtuk keresztül regelek a Betclichez 8 napon belül, akkor a Betclic alap kezdőbónusza mellé kapok tőlük egy foci és egy tenisz plusz stratégiák könyvet!

Kicsit félek az irodától, de 2 ezer forintot megéri talán kockáztatni!

Hallottatok erről valamit???
« Utoljára szerkesztve: November 29, 2010, 20:16:17 pm CET írta Milan »

Nem elérhető artur33

• Haladó
« Válasz #7 Dátum: November 29, 2010, 18:07:02 pm CET »
Vesztenivalod nincs,probáléd ki nyugodtan! :ok:

Nem elérhető m3sk

• Haladó
« Válasz #8 Dátum: November 29, 2010, 18:39:07 pm CET »
volt már ilyen akciójuk.... a lényeg, h rajtad keresnek 6000ft-t és kapsz 1 szutyok leírást, h lehetsz nyerő.... nem éri meg a részedről

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #9 Dátum: November 29, 2010, 20:16:47 pm CET »
Sziasztok!

Ma kaptam egy e-mailt a ....-tol.  Ha rajtuk keresztül regelek a Betclichez 8 napon belül, akkor a Betclic alap kezdőbónusza mellé kapok tőlük egy foci és egy tenisz plusz stratégiák könyvet!

Kicsit félek az irodától, de 2 ezer forintot megéri talán kockáztatni!

Hallottatok erről valamit???

danko: a reklámozás tilos!
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető danko78

• Fogadó
  • **
« Válasz #10 Dátum: November 30, 2010, 21:29:16 pm CET »
Bocs!

Nem akartam én reklámozni, csak kíváncsi voltam a véleményetekre erről a dologról!

Ezentúl figyelek

Ui: egyébként őket is ezen a weboldalon fedeztem fel valamikor egy hozzászólásban! Még egyszer bocsi!

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #11 Dátum: November 30, 2010, 21:39:02 pm CET »
Bocs!

Nem akartam én reklámozni, csak kíváncsi voltam a véleményetekre erről a dologról!

Ezentúl figyelek

Ui: egyébként őket is ezen a weboldalon fedeztem fel valamikor egy hozzászólásban! Még egyszer bocsi!

Semmi gond: nem ellened irányult a támadás, csak sokszor olyanok regisztrálnak akik csak reklámozni szeretnének, s ezért a gyors reagálásom.

;)
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető Atika

• Haladó
  • Kedvenc iroda: bet365
« Válasz #12 Dátum: December 01, 2010, 20:52:42 pm CET »
Kipróbáltam én is ezt a kockázatmentes dolgot hál isten nyertem s ami a lényeg cirka 13-14  óra múlva ki is fizették a nyereményt moneybookersre  :D

Nem elérhető pecsigergo

• Fogadó
  • **
« Válasz #13 Dátum: December 17, 2010, 11:02:31 am CET »
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a 13250 Ft-os bónuszt lehet kombiba játszani vagy csak single fogadásra érvénye?!

Nem elérhető Vinny

• Profi fogadó
« Válasz #14 Dátum: December 17, 2010, 22:57:30 pm CET »
Olvasom,hogy itt valakit 13-14 óra alatt kifizettek...
Beküldtem a személyim másolatát tegnap este,de még mindig folyamatban van a kifizetés,pedig Moneybookers-en kértem,és azon is fizettem be.
Az adataim a számla menüben már hitelesítve vannak.A kifizetés pedig folyamatban...

Mennyi a normál átfutási idő?
Az ügyfélszolgálatuk amúgy villámgyors...

Sportfogadas.org

Fogadj a Betclic-nél:
« Válasz #14 Dátum: December 17, 2010, 22:57:30 pm CET »