Május 19, 2013, 21:30:19 pm CEST

Szerző Téma: SPF Kupa Infó  (Megtekintve 13076 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Pisti1987

• Szerkesztő
  • Profi fogadó
  • Saját napló: Megtekintés
Re:SPF Kupa Infó
« Válasz #180 Dátum: Június 27, 2012, 12:21:18 pm CEST »

Sziasztok!

Az elődöntőkre mikortól tudunk tippelni? :)
,,A szerencse üvegből van, amikor a legjobban ragyog, akkor törik el"   Publilius Syrus

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #181 Dátum: Június 27, 2012, 12:38:55 pm CEST »
Sziasztok!

Az elődöntőkre mikortól tudunk tippelni? :)

Egy kis türelmet, ellenőrizzük a hibát.
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #182 Dátum: Június 27, 2012, 12:55:08 pm CEST »
Egy kis türelmet, ellenőrizzük a hibát.

Közben megvan a hiba. Volt három tenisztipp, amely félbeszakítás miatt függőként szerepelt, de mivel nem befolyásolták az eredményt, ezért ezeket "push"-ként könyveltük el.

Most már lehet tippelni! További sok sikert!  :beerchug:
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal

Nem elérhető Pisti1987

• Szerkesztő
  • Profi fogadó
« Válasz #183 Dátum: Június 27, 2012, 12:55:54 pm CEST »
Közben megvan a hiba. Volt három tenisztipp, amely félbeszakítás miatt függőként szerepelt, de mivel nem befolyásolták az eredményt, ezért ezeket "push"-ként könyveltük el.

Most már lehet tippelni! További sok sikert!  :beerchug:
Köszi! :beerchug:
,,A szerencse üvegből van, amikor a legjobban ragyog, akkor törik el"   Publilius Syrus

Nem elérhető ragadozo93

• Haladó
« Válasz #184 Dátum: Július 13, 2012, 17:08:49 pm CEST »
alkotunk SPF kupában is:
        oakland23    2 000.00    3 / 0 / 3    
68    csacsa44    1 502.12    18 / 10 / 8
70    ragadozo93    1 430.00    7 / 2 / 5
77    patyi    10.00    14 / 5 / 9
80    RedMunchen2010    0.00    7 / 1 / 3
83    Knapp    0.00    5 / 0 / 4

Tele vagyunk kredittel :great:
That calls for a Carlsberg

Nem elérhető csungi

• Fogadó
  • **
« Válasz #185 Dátum: Július 22, 2012, 23:26:18 pm CEST »
Volt már úgy, hogy egy hónapban elmaradt a SPF kupa nyolcaddöntő első napja ?
Valaki nem tartja be a játékszabályokat  :police:

Elérhető Várda64

• fő moderátor
  • Profi fogadó
  • Az "Év fogadójával"
  • Kedvenc iroda: Expekt
« Válasz #186 Dátum: Július 23, 2012, 04:54:13 am CEST »
Volt már úgy, hogy egy hónapban elmaradt a SPF kupa nyolcaddöntő első napja ?
Valaki nem tartja be a játékszabályokat  :police:
Nos, ilyen még tényleg nem volt. Az illetékesek helyett én kérek elnézést a történtekért az érdekeltektől. Erre mondják mifelénk: "tévedni emberi dolog". A hiba megtörtént, de kárt senki nem szenvedett, minden érdekelt egyenlő eséllyel folytathatja a játékot.

De... Arra megkérnélek, hogy most ne gyere elő a szokásos "jobbító szándékkal írtam" sablonnal, mert nem igaz! Ha mindezt 12-13 óra körül írod elhiszem, hogy szeretted volna felhívni az illetékesek figyelmét a feledékenységükre, de éjjel.... Ez tömény rosszindulat véleményem szerint.

Ettől függetlenül sok sikert kívánok a játékhoz!
"Pistikém! Minden meccsnek van végeredménye. Azt kell eltalálni és nyersz!" by M.B.
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenűl soha!" by S.T.

Nem elérhető csungi

• Fogadó
  • **
« Válasz #187 Dátum: Július 23, 2012, 07:18:12 am CEST »
A rosszindulat megint tőled jön. ..................... Most egyet káromkodtam.  Addig vártam, hátha.............
Ha délben írok, akkor azért vagyok lebaszva. Már álljon meg a ................... Elég volt, hogy mások hibájából mindig én szívok.
Az egész oldalt minősíti a visszatámadás. Rendesen kell csinálni és kussba maradok.
Mindenki magából indul ki................

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #188 Dátum: Július 23, 2012, 10:37:04 am CEST »
Annak következtében, hogy egyik illetékes sem volt gépközelben a júliusi SPF Kupa nyolcaddöntője lerövidült két napról egyre.

Elnézést az esetleges kellemetlenségekért.

Nem elérhető Sound

• Haladó
  • Megoldóember
  • Kedvenc iroda: bet365
« Válasz #189 Dátum: Július 23, 2012, 14:15:18 pm CEST »
Nem tudom...
4. éve vagyok itt tag! Szerintem páratlan az oldal a maga tekintetében! Az online sportfogadást teljes egészében itt tanultam meg. Eleinte óriás buktáim voltak....
Több, mint féléve naponta többször itt vagyok. Tipp tömegek, folyamatos segítség, fejlődési lehetőség itt adott! Mellette ingyen játékok tömege, melyekkel valóságos pénzt lehet nyerni.
Mindezt önszerveződve, szabadidőben csinálva, szerintem ilyen nincs még egy az országban semmiből. Az apró határidő csúszkálások itt főleg beleférnek. Gondoljatok az APEH-unk hihetetlen beszedem ami nem jár, s nem fizetem vissza határidőre című "játékára".
Nem minősíteném azt aki itt követelőzik(ki vallja be az itteni nyereményeit?), mert egy néhány eurós játék elcsúszik egy napot, még akkor sem ha igaza van!
Viszont az üzemeltetők előtt többszörös kalapemelésem!
HajrRákóczi - aijaihaioha.

Elérhető Várda64

• fő moderátor
  • Profi fogadó
  • Az "Év fogadójával"
« Válasz #190 Dátum: Július 23, 2012, 17:17:28 pm CEST »
A rosszindulat megint tőled jön. ..................... Most egyet káromkodtam.  Addig vártam, hátha.............
Ha délben írok, akkor azért vagyok lebaszva. Már álljon meg a ................... Elég volt, hogy mások hibájából mindig én szívok.
Az egész oldalt minősíti a visszatámadás. Rendesen kell csinálni és kussba maradok.

csungi!

Érdekesen reagáltad le a történéseket, de lelked rajta. Káromkodtál? Jól tetted!! Ilyen idős korban, már én is inkább a káromkodás híve vagyok, sem mint infarktust kapjak.
Nos, hogy a lényegi dolgokról is beszéljünk, én nem támadtalak, hanem véleményt formáltam a hozzászólásodról, melyet továbbra is fenntartok. A kettő nem ugyanaz. Egy éjjel fél tizenkettőkor írt "figyelemfelkeltést" inkább tartok rosszindulatúnak ebben a szituációban, mint építő jellegűnek. Érdekes módon a történtek rajtad kívül még 15 főt érintettek, de Ők vártak türelmesen. Gondolták ha hónapok óta normális mederben megy a játék, akkor valaminek történnie kellett a háttérben amiért most nem folytatódik. Hogy mi történt arra ma Milan megadta a választ.
Felhatalmazásom nincsen rá, hogy kulissza titkokba beavassalak, de remélem ezt most Milan elnézi nekem csak azért, hogy egy kicsit jobban értsd a dolgokat. Fórumon belül van egy oldal, melyen belső dolgokat beszélünk meg, figyelmeztetjük, segítjük egymást. Most innen kiragadtam a csatolmányba egy képet. Kérlek vizsgálgasd annak tartalmát, különös tekintettel az első hsz. időpontját. Ha valaki nincs gépközelben, ezeket nem olvashatta. Ennyi.
Részemről ennek a képnek a közzétételével a témát befejezettnek tekintem.

További sikeres játékot kívánok Mindenkinek!
"Pistikém! Minden meccsnek van végeredménye. Azt kell eltalálni és nyersz!" by M.B.

Nem elérhető gigazo

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: bet365
« Válasz #191 Dátum: Július 23, 2012, 22:37:01 pm CEST »

Hogy mik vannak!  :D
Az élet célja, hogy azok legyünk akik vagyunk és azzá váljunk , akik lehetünk.

Elérhető Várda64

• fő moderátor
  • Profi fogadó
  • Az "Év fogadójával"
« Válasz #192 Dátum: Július 24, 2012, 03:41:43 am CEST »
Annak következtében, hogy egyik illetékes sem volt gépközelben a júliusi SPF Kupa nyolcaddöntője lerövidült két napról egyre.

Górékám! Nem tesz jót neked a hosszabb távollét.  ;D Fogalmazzunk inkább úgy, hogy három napról kettőre. Jobban fedi a valóságot.  ;)

Na, egs!  :beerchug:

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #193 Dátum: Július 24, 2012, 11:38:34 am CEST »
Górékám! Nem tesz jót neked a hosszabb távollét.  ;D Fogalmazzunk inkább úgy, hogy három napról kettőre. Jobban fedi a valóságot.  ;)

Na, egs!  :beerchug:

;)

Nem elérhető Stavros01

• Olvasó
  • *
« Válasz #194 Dátum: Július 24, 2012, 12:56:29 pm CEST »
Szóval akkor mégis csak két nap lesz a nyolcaddöntő?Nem is értettem tegnap mert a szabályzatban 3 nap van írva!
Akkor már csak arra lennék kíváncsi,hogy így minimum hány tippet kell tenni a nyolcaddöntőben?

Sportfogadas.org

SPF Kupa támogatója:
« Válasz #194 Dátum: Július 24, 2012, 12:56:29 pm CEST »