Május 24, 2013, 21:18:15 pm CEST

Szerző Téma: Európai Kosár Fogadások 2011/12  (Megtekintve 1774 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető F_Kazarian

• Részvényes
  • Profi fogadó
  • I feel devotion!
  • Kedvenc iroda: Pinnacle
  • Saját napló: Megtekintés
Re:Európai Kosár Fogadások 2011/12
« Válasz #15 Dátum: December 13, 2011, 22:10:59 pm CET »
A ma este fantasztikus idegenbeli győzelmet arató Szolnoki Olaj továbbjutott az EuroChallenge legjobb 16 csapata közé és az utóbbi másfél órában már csak arra várt (persze az ünneplés és a ciprusi vacsora közben), hogy megtudja, mely másik három gárda ellen küzdhet meg a sorozat középdöntős-csoportkörében. Az biztos volt, hogy a H-csoport második pozíciójában továbbjutó magyar bajnok az E-jelű négyes győztesét, az F-, illetve a G-jelű csoportok győzteseit, valamint az F-jelű négyes második helyezettjét kapja ellenfélül.

Nos, először a G-csoportban dőlt el, hogy a német Telekom Baskets Bonn (a Bundesliga jelenlegi 11. helyezettje) jut tovább elsőként, mivel 80 - 65 arányban győzték le Jared Jordanék a török Pinar Karsiyaka együttesét.

Ez után a az E-jelű négyes "fináléjában" csapott össze a belga Antwerp Giants (3. helyezett jelenleg a nemzeti bajnokságában) és a francia Elan Chalon (jelenlegi 1.(!) helyezett a francia élvonalban) együttese, itt is a győztes került a "magyar" középdöntős csoportba. Hatalmas csatában, végül79 - 78-ra, idegenben nyert a gall gárda, így övék az első hely és velük játszanak majd Horváth Ákosék.

Végül az F-jelű csoportban a második hely volt a tét a belga Okapi Aalstar és a ciprusi Etha Engomi derbijén, ahol a hazaiak végül simán diadalmaskodtak, így a csöppet sem gyenge belga pontvadászat jelenlegi második helyezettje is a Szolnok ellenfele lesz a legjobb 16 között.

Tehát a Top 16-ban a német Telekom Bonn, a francia Elan Chalon és a belga Okapi Aalstar lesz a Szolnoki Olaj ellenfele a J-jelű négyesben. A középdöntős csoportkörben január 10-én rendezik az első fordulót, a magyar bajnok azon a napon idegenbe látogat az Elan Chalon együtteséhez.

A további menetrend:

1. forduló: Elan Chalon (francia) - Elan Chalon (francia) - január 10.

2. forduló: Szolnoki Olaj KK (magyar) - Okapi Aalstar (belga) - január 17.

3. forduló: Telekom Baskets Bonn (német) - Szolnoki Olaj KK (magyar) - január 24.

4. forduló: Szolnoki Olaj KK (magyar) - Elan Chalon (belga) - január 31.

5. forduló: Okapi Aalstar (belga) - Szolnoki Olaj KK - február 21.

6. forduló: Szolnoki Olaj KK (magyar) - Elan Chalon (francia) - február 28.
(kezdo5.hu)
"Sorry about your damn luck !!!"

Nem elérhető gerry

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: Unibet
« Válasz #16 Dátum: December 28, 2011, 14:07:21 pm CET »
BC Kolín - NH Ostrava 1 odds: 1.40  ;)
"Elménk akár a csomagtartó: ha jól pakoljuk, szinte minden belefér, ha rosszul, szinte semmi!"

Nem elérhető gerry

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: Unibet
« Válasz #17 Dátum: December 28, 2011, 22:06:34 pm CET »
BC Kolín - NH Ostrava 1 odds: 1.40  ;)

94-88
   :beerchug:
"Elménk akár a csomagtartó: ha jól pakoljuk, szinte minden belefér, ha rosszul, szinte semmi!"

Elérhető RedMunchen2010

« Válasz #18 Dátum: December 29, 2011, 18:32:51 pm CET »
Bayern München - BBC Bayreuth 2. negyed 35,5 over 1,85

A negyed elején kihagytak mindent, majd a szünet után már talán tényleg kosárlabdáznak.

Bayern München - BBC Bayreuth 3. negyed 34,5 over 1,75
« Utoljára szerkesztve: December 29, 2011, 18:46:06 pm CET írta RedMunchen2010 »

Elérhető RedMunchen2010

« Válasz #19 Dátum: December 29, 2011, 19:43:44 pm CET »
Bayern München - BBC Bayreuth 2. negyed 35,5 over 1,85

A negyed elején kihagytak mindent, majd a szünet után már talán tényleg kosárlabdáznak.

Bayern München - BBC Bayreuth 3. negyed 34,5 over 1,75

35 pont szűken, de jött.  :great:

Nem elérhető whitedragon

• Haladó
  • Kedvenc iroda: betfair
« Válasz #20 Dátum: Január 04, 2012, 10:57:56 am CET »
El clasico-n mi várható?
Sziasztok :cya:

Nem elérhető Szabcsi151

• Haladó
  • Kedvenc iroda: betfair
« Válasz #21 Dátum: Január 25, 2012, 12:56:34 pm CET »
A Szolnok remek győzelmet aratott múlt héten a belga Okapi ellen, ma viszont Bonn-ban, lássuk be nem sok esély van a meglepetésre.

Telekom Bonn-Szolnoki Olaj H
Odds: 1,20

Azonban reménykedjünk és HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZOLNOK!!!!!! :great:
Bízzál magadban. Többet tudsz, mint hinnéd.

Aki vereséget szenved, annak még nincs vége.
Annak van vége, aki feladja.

Nem elérhető F_Kazarian

• Részvényes
  • Profi fogadó
  • I feel devotion!
  • Kedvenc iroda: Pinnacle
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #22 Dátum: Január 25, 2012, 14:04:04 pm CET »
Szerintem meg ilyen kis oddson nem éri meg játszani a németeket, nálam:
+11,5 1,85-ért
"Sorry about your damn luck !!!"

Nem elérhető Forfar - 25

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: bwin
« Válasz #23 Dátum: április 20, 2012, 15:59:59 pm CEST »
04.20 __ spanyol kosár LEB

Girona - Caja Rioja
151,5-nél több találat
@ 1.85
kezdés 21:00

Nem elérhető Forfar - 25

• Profi fogadó
« Válasz #24 Dátum: április 20, 2012, 16:15:24 pm CEST »
04.20 __ francia kosár LNB

Paris Levallois - Cholet
tipp __ 1 __ Levallois
A győztes végső előnye 6 - 10 pont
@ 5.25
kezdés 19:30

Nem elérhető Forfar - 25

• Profi fogadó
« Válasz #25 Dátum: április 20, 2012, 21:36:23 pm CEST »
04.20 __ francia kosár LNB

Paris Levallois - Cholet
tipp __ 1 __ Levallois
A győztes végső előnye 6 - 10 pont
@ 5.25
kezdés 19:30

70 - 85 igazi beszivás :noway:

Nem elérhető Szurki

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: Sportingbet
« Válasz #26 Dátum: Május 21, 2012, 09:13:31 am CEST »
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy ma végre kezdetét veheti a görög döntő Olympiakos pályaelőnnyel.
A párharc végső győztesét tekintve én szinte biztos vagy a Pana sikerben. Az Olympiakos nem kis meglepetésre behúzta az Euroligát, de a görög bajnoki címet már szerintem nem fogja és a két óriás klub valahol talán "igazságosan" de osztozni fog a címeken...nekem ez a megérzésem.
A bwinnél 2,4-es szorzó a Pana siker, ami szerintem reálisan inkább olyan 1,8 és 2 közötti lenne. A végső győztes kilétére sokat kellene várni (mondjuk biztosabbnak is érzem) de a mai vendég siker is szükséges hozzá a Panának.Mit gondoltok, melyik az erősebb? Az Euroliga győzelem utáni önbizalomnövekedés (ami esetleg koncentráció hiánnyal jár) vagy a dac, a düh és a
"csakazértis" bizonyítási vágy, motiváció. Én utóbbit erősebbnek érzem most, pláne egy erősebbnek tűnő kerettel.
Mi a véleményetek? :)

Elérhető Pozzato

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: bet365
« Válasz #27 Dátum: Május 21, 2012, 20:58:27 pm CEST »
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy ma végre kezdetét veheti a görög döntő Olympiakos pályaelőnnyel.
A párharc végső győztesét tekintve én szinte biztos vagy a Pana sikerben. Az Olympiakos nem kis meglepetésre behúzta az Euroligát, de a görög bajnoki címet már szerintem nem fogja és a két óriás klub valahol talán "igazságosan" de osztozni fog a címeken...nekem ez a megérzésem.
A bwinnél 2,4-es szorzó a Pana siker, ami szerintem reálisan inkább olyan 1,8 és 2 közötti lenne. A végső győztes kilétére sokat kellene várni (mondjuk biztosabbnak is érzem) de a mai vendég siker is szükséges hozzá a Panának.Mit gondoltok, melyik az erősebb? Az Euroliga győzelem utáni önbizalomnövekedés (ami esetleg koncentráció hiánnyal jár) vagy a dac, a düh és a
"csakazértis" bizonyítási vágy, motiváció. Én utóbbit erősebbnek érzem most, pláne egy erősebbnek tűnő kerettel.
Mi a véleményetek? :)

Lehetséges hogy nyer a pana viszont az események nem mellette szólnak.Teljesen kikészült a csapat a busz megtámadása után és ez látszott is a játékon.Hiába próbálták megmutatni hogy őket még ilyen aljas módszerrel se megállítani mégis sikerült.Úgy vélem a Pana szezon végére teljesen elfáradt.Látszott már a Barca ellen is a 3.helyért folytatott küzdelemben hogy elfáradtak.Olympiakosznál meg szerintem ott van az Ivkovic-faktor aki idénre úgy összeszedte ezt a csapatot hogy bárki ellen bármekkora hátrányból képesek felállni is győzni.Hatalmas a küzdeni tudásuk még akkor is ha nincsennek olyan nagy sztárjaik is.
Lehet összeszedi magát a pana a következő meccsekre de ha ez így folytatódik akkor nehéz dolguk lesz mert a pireusz megérezte a vérszagot és idén tarolni akarnak ha már megnyerték az euroleaguet.
A regisztrált és nem regisztrált alkoholfogyasztás Magyarországon átlagosan 14,15 liter fejenként, amely Európában a legmagasabbak között van.
Végre valami amiben az élmezőnyben vagyunk!

Nem elérhető Szurki

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: Sportingbet
« Válasz #28 Dátum: Május 22, 2012, 17:26:14 pm CEST »
Hát ez az első görög rangadót elnéztem eléggé...nah, mindegy! Fel a fejjel, megyünk tovább :)

Mára a Besiktas-Galata meccset néztem ki, ahol az alapszakasz győztes vendégeket elég szép oddson (2,7-2,9)-es oddson kínálják.
Mivel a hazai gárda összesítésben 2-1re vezet, ezért a vendégeknek kötelező a győzelem. Legalábbis az lenne ha a hazaiak az örjöngő hazai szurkulóik előtt nem szakadnának meg a győzelemért...én mégis azt gondolom, hogy vendég siker fog születni. Ki mit gondol?

Elérhető Cpt. Szikla

• Meccsnéző
  • Profi fogadó
« Válasz #29 Dátum: Május 22, 2012, 17:40:13 pm CEST »
Én sima x re raktam. Aztán meglátjuk. Ebben a párharcban épp itt lenne az ideje egynek!
... I just wanna ski powder...

Sportfogadas.org

Betclic - Fogadj a Kosárlabdára ITT:
« Válasz #29 Dátum: Május 22, 2012, 17:40:13 pm CEST »