25c-ért elindultam egy 45 fős SNG-n a Pokerstarson. Második szinten járunk és már három összecsapásom volt eddig ugyanazzal az egy fishsel, kettőt megnyertem belőle, így összességében már ebben a korai szakaszban megdupláztam a zsetonjaim számát.
Egy asztalt már becsuktunk, irány a nagy nyeremények felé!!!

* 25/50: egy újabb asztal becsukva, nem történt különösebben semmi. Kisvakban kiegészítettem J8o-tal, előttem a button limpelt. 6JJ flopon 2/3-dal benyitottam, amire kaptam egy 2.5x raiset a nagyvaktól, amit a button megadott. Feltételezve, hogy a vaknál bármi lehet, a top pár gyenge kikkert elengedtem ott és akkor. Nem derült ki, volt-e valamelyiküknél hatos, de azt hiszem volt. Turnre nyolcas jött, két párt még rosszabb lett volna dobni...
**50/100: Korai 2.5x-et adtam meg nagyvakból AQs-dal. J-magas flopon kontbet érkezett (kicsit kevesebb, mint félpot), megad, törnre három egyszínű lap lett a boardon, ami lelassította ellenfelemet, így riveren egy félpotos hívással ászmagassal vittem ki a kasszát
*** 50/100: AAv99 pfai TJKQT boarddal a magasabb sor győzött. 6200 zsetonom van majd' az átlag duplája. Ezzel csipmásodik vagyok a maradék húszból
**** 75/150 uccsó két asztal, melegszik a pite...
****** 75/150 CO AJs fold hozzám, én 2.5x-et emelek, 6BB stackből nagyvak visszatolja, megadom: AQ v AJ, nem sikerül fordítani -1000 zseton.
******* 100/200 American Airlines ismét, limp után 3x-et emelek mindenki dob limper megad. J95 rainbow - teljesen veszélytelen - flop, mégsem lassítok, mert úgy gondolom az imidzsem elég laza ahhoz, hogy az ellenfélben gyanút keltsen, ha elmarad a contbet. Nem marad el, kicsit alácélzok a félpotnak, ellenfelem rövid töprengés után dob, újra 6000 zseton, 17-en játékban, sajnos csak egyedül magyar.
******** SZAVAZZATOK!
********* Kb a negyedik emelésem buttonról, most ATo-tal, a nagyvak kíváncsi. Egyszínű flopon QTx. Csekk-csekk, érdektelen törnre ráhív, megadok azzal a tervvel, hogy riveren is kifizetek egy épeszű hívást. River T-nemszín, így csekk után ezret hívok a 2200-as potba. Ellenfelem elengedi, ismét 7000 körüli zseton.
********** Ismét erősödtem, de telefonáltam a hand közben, így nem maradt meg teljes egészében, alacsony párom és sorhúzóm volt és riverre lejött a sor. Most sem fizettek ki...
*********** 150/300 cowboyok a kézben, elölről 2.5x emelés, kétezerig tolom vissza, az eredeti emelő megad. J-magas szimpatikus flopon megint dobnak kontbetre. Mi kell ezeknek, hogy ne higgyenek nekem? 10500-am van, továbbra is az átlag duplája, újra második vagyok, tizennégyen versenyben.
************ 200/400 Final Table!!! Harmadik vagyok, 10500-zal, húszezres CL tőlem kettővel balra. Nem örülök.
************* Heten maradtunk: ITM!!! AK-val elölről dupláztam (200/400), shortstack visszatolta, A7-et mutatott; kitartottam. 13300 zseton! Kicsit most befeszülök, amíg 1-2 kisebb stack kiesik.
************** nem alakultak jól a dolgok, csak egy esett, ki én meg gyengültem 9000-re, ahonnan feldupláztam AJ v 99 flippel. Ha csak minimális előnnyel is de az élre ugrottam!
*************** Második szünet, 400/800-nál vagyunk, még mindig hatan. Tizennyolcezer zsetonomat egy-két rablással tartva másodikként szürcsölgetem a kávémat.
**************** 500/1000 Felgyorsultak az események, nem maradt időm naplózni, végülis a negyedik helyen végeztem, ami az előzmények tekintetében csalódás, de várható volt, hogy visszaüt a sok jó lap, amit az idáig vezető úton kaptam. Visszaestem 13 000-ra, amikor ötkezesben lejátszottam egy 40-60-at az egyik laza játékos A9-e ellen (nálam KQo). Igazából reménykedtem, hogy ászkicsi van nála, aholis reális esély mutatkozott, hogy fordítsak jó bolt lett volna, ha ő kiesik, én pedig masszív chipleaderként vágok neki az utolsó négynek. Nem így történt és innentől már a vakok játszottak, kisvakból K4-et toltam a nálam éppenhogycsak vastagabb nagyvakra, akinél pont domináló lap volt KJ és meg is adott vele. Q66-os flopon még reménykedtem egy chopban, de sajnos az utolsó két lap kicsi-kicsi lett és nem négyes. Nyereményem: $1.29
$+1.04