Május 25, 2013, 07:45:00 am CEST

Szerző Téma: Örömpóker 2012  (Megtekintve 2131 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető söprű

Re:Örömpóker 2012
« Válasz #15 Dátum: Május 08, 2012, 13:14:51 pm CEST »
Mostmár azért kicsit jobb a kedvem...  ;)

$0.55 DON ---- 2/2 ---- $ +0.90

és egy egydolláros chip and chair MTT: 2. hely (44 induló) ---- $ +10.00

Kicsit azért árnyékolja a dolgot, hogy a headsupnak volt egy szakasza, ahol 90k vs 5k volt a chipállás ide és onnan visszaadta ellenfelemnek. Ilyen a póker.

Mégsem panaszkodom, mert ha úgyvesszük, hogy három egymás utáni flipet nyertem hogy egyáltalán idáig eljussak máris más a leányzó fekvése. Méghogy nem szerencsejáték, mi?...
Kösz, jól.

Nem elérhető söprű

« Válasz #16 Dátum: Május 14, 2012, 16:02:39 pm CEST »
Lekaptam a tizenöt dollárt, de nem a bukikhoz vittem, hanem a Starsra, meglátjuk mire megyek vele.

Újrakezdtem tanulni a játékot, olvasok, elemzek, próbálok visszaokosodni. Nem is minden eredmény nélkül, ma ugyanis szépen sikerült a napom.

Kezdtem egy másfél dolláros normál szittel, ahol sikerült szépen felmérnem a mezőnyt, hozzájuk igazítanom a játékot, két nagyjából egymást követő badbeatet ugyanakkor már nem bírt el a stackem (már az első megrogyasztott), így ötödik helyen zártam. Ezt követte egy 25 centes MTT SNG, kilencven indulóval, ahol sikerült a második helyre odérnem $3.57 profitért.

A napot pediglen egy normál $3.50-es szittel zártam, ahol ismételten a második hely esett le (kilencből azért könnyebb) $4.89 profitot termelve.
Kösz, jól.

Nem elérhető söprű

« Válasz #17 Dátum: Május 14, 2012, 16:12:52 pm CEST »
A múlt héten kipróbáltam magam a való világban is, haveri körben játszottam már persze néhányszor, de azt nem veszem igazán számításba.

Helyszín: egy angliai nagyváros peremvároskájának pubja, ahová kitaxiztam a nagyvárosból, hogy megnézzem miről is szól ott a játék. Kedves barátságos emberek, akik heti szinten nyomják a bajnokságukat, 5 fontos beülővel. Fantasztikus estém volt (ezerszer jobb, mint a gép előtt játszani egy unalmas szállodában), rettenetesen élveztem a hús-vér emberek elleni játékot. Tizenhárman jöttünk össze és a negyedik helyre sikerült odaérnem, éppen kimaradtam a pénzjutalomból, de ez nem is igazán érdekelt. Amúgy seem éreztem volna fairnek, ha pénzt hozok ki ebből rendkívül barátságos közösségből. Felkerültem a leaderboardra is (egyből a tizenhetedik helyen landoltam, 25 játékos nevezett eddig a szezon folyamán valamikor valamelyik versenyre), ittam pár korsó angol sört, és bár kicsit nehezemre esett fejben tartani a stackállásokat, illetve a pot méretét, ebben is határozottan javultam az idő előrehaladtával. Bevallom, mindig is ódzkodtam, hogy komolyabb közegben is kipróbáljam az élő pókert, most nagyon megjött a kedvem hozzá...
Kösz, jól.

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #18 Dátum: Május 16, 2012, 08:46:58 am CEST »
 :great:

Élőben teljesen más a játék. Szerencsejáték konferenciákon mindig van pókerturné, s az első szereplésekkor csak kapkodtam a fejem, hogy most mi van...viszont valóban nagyon kellemes élőben játszani, látni a többi játékost.
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető frostling

• Chatről kitiltott
  • Haladó
  • *
« Válasz #19 Dátum: Június 16, 2012, 09:16:38 am CEST »
Szevasz söprű brada! Az élő póker természetesen teljesen más játék, mint a lepitopi mögött, én is csak ritkán játszom, de nagyon élvezem.

Ajánlom, h. gyere vissza az Everest re, m. a fish ek hemzsegnek DON $1.10 ig biztosan. Nem emlékeztem, h. ki írta, h. feljöttek még ezen a szinten is a játékosok, de már rájöttem, h TE voltál. Cáfolom, szerintem a beülős még mindig a régi, jól bevált vadászterület lehet nekünk.

Mit csinálsz Angliában, még mindig kint vagy? Nagyváros és nem London? Birmingham, Manchester, esetleg Newcastle, Southampton? Merre vagy? Angliát imádom, remélem hamarosan eljutok ismét. Amikor legutóbb kint voltam hétfő reggel kellett visszarepülnöm és vasárnap éjjel volt egy komoly póker party egy kisvárosi pub ban Birmingham mellett, háááát, nem örültem, h. ki kellett hagynom! Szóval, nah, nem olyan rossz Neked. ;)

Írj, h. áll az 'Örömpóker a fas.om' Project! :D
'Fools talk, cowards are silent, wise men listen.'

Nem elérhető söprű

« Válasz #20 Dátum: Június 18, 2012, 13:24:45 pm CEST »
Szia frostling, Milton Keynesben voltam.

Egyébként játszogatok Everesten, csak megint előlről kell kezdeni, de ha pókerben nem is, újrakezdésben nagy király vagyok!  ;D

Sok szerencsét Neked is!!!
Kösz, jól.

Nem elérhető frostling

• Chatről kitiltott
  • Haladó
  • *
« Válasz #21 Dátum: Június 18, 2012, 20:25:45 pm CEST »
Milton Keynes Dons, egész jó csapat, League  One, de a Play - Off ból kiestek az idén. AFC Wimbledon drukkereknek ne dicsekedj vele, h. merre jártál, m. ők gyűlölik az MK Dons t, akik felvásárolták az anno nagy csapatot szőröstől bőröstől. Az 1ik nagy kedvencem a Wimbledon, akik jelenleg a League Two - ban profiskodnak, a semmiből küzdötték fel magukat, igazi phoenix club!

Good Luck Neked is!! A 0 - ról kezdeni tényleg sza., sajnos nem rég én is erősen a közelében jártam, onnan támadtam fel egy kicsit, de remélem lesz jobb is! ;)
'Fools talk, cowards are silent, wise men listen.'

Nem elérhető söprű

« Válasz #22 Dátum: Június 19, 2012, 09:24:46 am CEST »
Örülök, hogy így lelkesedsz, nekem MK egy kalap fos. Valamikor a hetvenes évelben épült, ha jól tudom, hogy tehermentesítse valamelyest Londont és úgy is néz ki. Minden szabályos, precízen megtervezett, embert nem látsz az utcán, csak amíg ki- és beszállnak a kocsiba, és bár ügyelnek, hogy sok legyen a zöld, minden fában csak azt látom, hogy fél méterrel lejjebb a gyökere tutira a betont veri. Ezért is volt hatalmas élmény kimenni a Wolvertonba és kedves emberekkel beszélgetni, sörözni, zsugázni. Ha legközelebb mennem kell már ebben a régióban keresek majd magamnak szállást is az fix, a cityt tiszta szívemből rühellem.
Kösz, jól.

Nem elérhető söprű

« Válasz #23 Dátum: Július 04, 2012, 15:38:15 pm CEST »
Pozzato kolléga meghozta a kedvem, hogy egy kicsit megint naplózzak, éppen kétfrontos SNG dúl az Everesten 1 dolláros beülővel:

1) $1 Chip and Chair (52905504) két ötös épp most gázolt el két királyt pfai, laza quaddal mutatta meg mennyit is érhet adott esetben a prémium lap.
        *  legyengültem kezdőstack felére, jó ötletnek tűnt buttonról egyszínű A7-tel fogadni a BB kolléga KTo shove-ját.      Első közös lap mindjárt tizes, de jött még kettő utána... :)
      ** nem sikerült visszajönni, 150-nél 4.5BB-vel ment a shove (QJs), amit pechemre egy királypár adott meg.

$-1.00

2) $1.10 DON, nemigen akar összeállni az asztal.
     15:52 végre elkezdődött (52905740)
     * 15/30: szépen sikerült felerősödnöm elölről emelek AKs-dal, mindkét vak jön, még pozícióm is lett, meg egy flösshúzóm flopon. SB potot emel, mindketten megadunk, turnre jött az ász, check - check én félpot, egy megadás. Riveren K, betoltam a maradékot, de már nem jött velem. +1100 zseton
     *** 80/160  hatan vagyunk, pár idiótának köszönhetően kiegyenlítődtek a stackek, az enyém az átlagnál kicsit alacsonyabb, de 10bb-nél több
    **** 100/200 becsúsztam pénzbe ötödikként, a shortstack addig várt, míg végül kapott egy AJ-t, amit a nagyvak 83o-fal vert.

$+0.90
« Utoljára szerkesztve: Július 04, 2012, 17:08:27 pm CEST írta söprű »
Kösz, jól.

Nem elérhető söprű

« Válasz #24 Dátum: Július 04, 2012, 16:00:59 pm CEST »
3) Menjen még egy $1.10-es DON (52905815)
     * 20/40 uncsi, 10%-al nőtt a stackem egy felezésnek köszönhetően
     ** tartom magam kezdőstack környékén, az előbb dámákkal adtam meg bb-ből egy 3.5x-es cutoff emelést, majd AKK flopon, dobni kényszerültem
     *** 80/160 megint dámák nagyvakban, walk
     **** bizarr módon értem pénzbe: 100/200 TT-vel elölről push (5bb stacket), CO megad: JJ, BB megad: AQ. JJ szettesedik, AQ mindkettőnket kiver flössel, és miután a JJ vékonyabb volt mint én, becsúsztam ötödiknek.

$+0.90

« Utoljára szerkesztve: Július 04, 2012, 17:12:20 pm CEST írta söprű »
Kösz, jól.

Nem elérhető söprű

« Válasz #25 Dátum: Július 04, 2012, 17:23:18 pm CEST »
Mára ennyi is volt, az utóbbi időkben egyébként is kevesebbet játszom, illetve figyelek, hogy max két asztalon játsszam egyszerre (azt is leginkább csak duplázók esetén). A minden profit jó profit elv alapján nem lehetek elégedetlen a mai nappal, mégha nem is annyi, mintha A Big One for One Dropot nyertem volna meg, majd egyszer annak is eljön az ideje.

Sok szerencsét mindenkinek!!!   :cya:
Kösz, jól.

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: bet365
« Válasz #26 Dátum: Július 04, 2012, 19:32:28 pm CEST »
Mára ennyi is volt, az utóbbi időkben egyébként is kevesebbet játszom, illetve figyelek, hogy max két asztalon játsszam egyszerre (azt is leginkább csak duplázók esetén). A minden profit jó profit elv alapján nem lehetek elégedetlen a mai nappal, mégha nem is annyi, mintha A Big One for One Dropot nyertem volna meg, majd egyszer annak is eljön az ideje.

Sok szerencsét mindenkinek!!!   :cya:
Sok szerencsét!Don sngvel próbálkozol? Páran  mondták hogy ez a profitábilisebb mint a sima 9fősek 3fizetősek.Mi a véleményed róla?
A regisztrált és nem regisztrált alkoholfogyasztás Magyarországon átlagosan 14,15 liter fejenként, amely Európában a legmagasabbak között van.
Végre valami amiben az élmezőnyben vagyunk!

Nem elérhető söprű

« Válasz #27 Dátum: Július 05, 2012, 07:03:19 am CEST »
Sok szerencsét!Don sngvel próbálkozol? Páran  mondták hogy ez a profitábilisebb mint a sima 9fősek 3fizetősek.Mi a véleményed róla?

Őszintén szólva én nem szeretem nagyon, ez tényleg csak a pénzgyár. Nem mondanám, hogy profitosabb, mint a normál verzió, de lényegesen kisebbek a downswingek (nem is tudom, vesztettem-e valaha kettőnél többet zsinórban), így kisebb bankkal is viszonylag biztonságosan lehet játszani. Természetesen ez csak az Everestre vonatkozik a lassú struktúra miatt, más termekben - nekem - negatív tapasztalataim vannak a duplázókkal kapcsolatban.

Számomra a végletekig unalmas duplázózni, viszont a jelenlegi bankomnál - sajnos - megkerülhetetlen. Ezzel termelem ki azt a pénzt, amivel játszhatok igazi pókert.
Kösz, jól.

Nem elérhető söprű

« Válasz #28 Dátum: Július 05, 2012, 12:26:21 pm CEST »
25c-ért elindultam egy 45 fős SNG-n a Pokerstarson. Második szinten járunk és már három összecsapásom volt eddig ugyanazzal az egy fishsel, kettőt megnyertem belőle, így összességében már ebben a korai szakaszban megdupláztam a zsetonjaim számát.

Egy asztalt már becsuktunk, irány a nagy nyeremények felé!!!  ;)

* 25/50: egy újabb asztal becsukva, nem történt különösebben semmi. Kisvakban kiegészítettem J8o-tal, előttem a button limpelt. 6JJ flopon 2/3-dal benyitottam, amire kaptam egy 2.5x raiset a nagyvaktól, amit a button megadott. Feltételezve, hogy a vaknál bármi lehet, a top pár gyenge kikkert elengedtem ott és akkor. Nem derült ki, volt-e valamelyiküknél hatos, de azt hiszem volt. Turnre nyolcas jött, két párt még rosszabb lett volna dobni...

**50/100: Korai 2.5x-et adtam meg nagyvakból AQs-dal. J-magas flopon kontbet érkezett (kicsit kevesebb, mint félpot), megad, törnre három egyszínű lap lett a boardon, ami lelassította ellenfelemet, így riveren egy félpotos hívással ászmagassal vittem ki a kasszát

*** 50/100: AAv99 pfai TJKQT boarddal a magasabb sor győzött. 6200 zsetonom van majd' az átlag duplája. Ezzel csipmásodik vagyok a maradék húszból

**** 75/150 uccsó két asztal, melegszik a pite...

****** 75/150 CO AJs fold hozzám, én 2.5x-et emelek, 6BB stackből nagyvak visszatolja, megadom: AQ v AJ, nem sikerül fordítani -1000 zseton.

******* 100/200 American Airlines ismét, limp után 3x-et emelek mindenki dob limper megad. J95 rainbow - teljesen veszélytelen -  flop, mégsem lassítok, mert úgy gondolom az imidzsem elég laza ahhoz, hogy az ellenfélben gyanút keltsen, ha elmarad a contbet. Nem marad el, kicsit alácélzok a félpotnak, ellenfelem rövid töprengés után dob, újra 6000 zseton, 17-en játékban, sajnos csak egyedül magyar.

******** SZAVAZZATOK!

*********  Kb a negyedik emelésem buttonról, most ATo-tal, a nagyvak kíváncsi. Egyszínű flopon QTx. Csekk-csekk, érdektelen törnre ráhív, megadok azzal a tervvel, hogy riveren is kifizetek egy épeszű hívást. River T-nemszín, így csekk után ezret hívok a 2200-as potba. Ellenfelem elengedi, ismét 7000 körüli zseton.

********** Ismét erősödtem, de telefonáltam a hand közben, így nem maradt meg teljes egészében, alacsony párom és sorhúzóm volt és riverre lejött a sor. Most sem fizettek ki...

*********** 150/300 cowboyok a kézben, elölről 2.5x emelés, kétezerig tolom vissza, az eredeti emelő megad. J-magas szimpatikus flopon megint dobnak kontbetre. Mi kell ezeknek, hogy ne higgyenek nekem? 10500-am van, továbbra is az átlag duplája, újra második vagyok, tizennégyen versenyben.

************ 200/400 Final Table!!! Harmadik vagyok, 10500-zal, húszezres CL tőlem kettővel balra. Nem örülök.

************* Heten maradtunk: ITM!!! AK-val elölről dupláztam (200/400), shortstack visszatolta, A7-et mutatott; kitartottam. 13300 zseton! Kicsit most befeszülök, amíg 1-2 kisebb stack kiesik.

************** nem alakultak jól a dolgok, csak egy esett, ki én meg gyengültem 9000-re, ahonnan feldupláztam AJ v 99 flippel. Ha csak minimális előnnyel is de az élre ugrottam!

*************** Második szünet, 400/800-nál vagyunk, még mindig hatan. Tizennyolcezer zsetonomat egy-két rablással tartva másodikként szürcsölgetem a kávémat.

**************** 500/1000 Felgyorsultak az események, nem maradt időm naplózni, végülis a negyedik helyen végeztem, ami az előzmények tekintetében csalódás, de várható volt, hogy visszaüt a sok jó lap, amit az idáig vezető úton kaptam. Visszaestem 13 000-ra, amikor ötkezesben lejátszottam egy 40-60-at az egyik laza játékos A9-e ellen (nálam KQo). Igazából reménykedtem, hogy ászkicsi van nála, aholis reális esély mutatkozott, hogy fordítsak jó bolt lett volna, ha ő kiesik, én pedig masszív chipleaderként vágok neki az utolsó négynek. Nem így történt és innentől már a vakok játszottak, kisvakból K4-et toltam a nálam éppenhogycsak vastagabb nagyvakra, akinél pont domináló lap volt KJ és meg is adott vele. Q66-os flopon még reménykedtem egy chopban, de sajnos az utolsó két lap kicsi-kicsi lett és nem négyes. Nyereményem: $1.29

$+1.04
« Utoljára szerkesztve: Július 05, 2012, 14:18:41 pm CEST írta söprű »
Kösz, jól.

Nem elérhető söprű

« Válasz #29 Dátum: Július 06, 2012, 08:59:50 am CEST »
Megint beültem egy ugyanilyen 25c-es versenybe a Starson, és bár a játék maga teljesen másként alakult (elkerülnek a jó lapok, egyetlen egyszer kaptam KK-t, amit simán levert egy 89s pfai), a végeredmény azonban már biztosan jobb lesz ugyanis hárman vagyunk már csak versenyben a negyvenötből a második szünet végéhez közeledve. Nekem van a legkisebb stackem, de az is 12BB, szóval itt még bármi lehet.

* Győztem!!! Remek érzés, $3.23 a bankban. Lehet, hogy ez lesz a kedvenc versenyem? Szünet után tehát feleannyim volt, mint a másik két ellenfélnek, akik közül az egyik nem jött vissza, a másik ellen pedig egy kezdeti gyengülés után sikerült feldupláznom (JJ v K6) Szóval mire a vakok megették a bronzérmest, már nem volt nagy távolság köztünk és headsupban pedig elég jó lapok jöttek ahhoz, hogy folyamatosan nyomás alatt tudjam tartani, az egyébként rendkívül passzív ellenfelet. Szépen el is fogyott, én pedig elég szép sikert könyvelhetek el szerény kis pókerkarrieremben.

$+2.98
« Utoljára szerkesztve: Július 06, 2012, 09:29:41 am CEST írta söprű »
Kösz, jól.

Sportfogadas.org

Betclic Póker:
« Válasz #29 Dátum: Július 06, 2012, 08:59:50 am CEST »