Június 19, 2013, 17:18:51 pm CEST
Tudtad, hogy a Bet365-nél ÉLŐ-ben követhetsz több, mint 40.000 sporteseményt évente? Nem? Próbáld ki!

Fogadj és kövesd ÉLŐ-ben a mérkőzéseket ITT!

Szerző Téma: Foci EB Tippjáték  (Megtekintve 4313 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patrikk05

• Fogadó
  • **
Re:Foci EB Tippjáték
« Válasz #90 Dátum: Július 10, 2012, 09:59:20 am CEST »
Senki,sehol nem szólt róla,hogy külön jelentkezni kellett volna... (bár én is szóltam tnap Milan-nak biztos ami biztos...).
De ez akkor is érdekes.

Szerintem is...

Elérhető csacsa44

• fő moderátor
  • Forum Addicted
  • Kedvenc iroda: bet365
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #91 Dátum: Július 10, 2012, 11:00:38 am CEST »
Sziasztok!

Itt nyilván nem azokról a játékosokról van szó, akiknek minden adatuk rögzítve van. Vannak felhasználók, akik csak a játék miatt regisztráltak, azaz életükben nem jártak még itt a játék idején kívül. Milan privát üzenetben valószínűleg megkereste őket az adatok egyeztetése miatt, de ha nem kapott rá időben választ, azzal sajnos nem tudott mit kezdeni. És más sem tudott volna.
Megértelek benneteket, de most egy kis türelemre lesz szükség, míg Milan vissza nem érkezik, ez pedig jövő hét vége előtt szinte biztos, hogy nem fog megtörténni.  ;)

Gondoltam tiszta vizet öntök a pofámba!  :D

Üdv,

csacsa

Nem elérhető Whylechlapht

• Haladó
« Válasz #92 Dátum: Július 10, 2012, 13:09:27 pm CEST »
Senki,sehol nem szólt róla,hogy külön jelentkezni kellett volna... (bár én is szóltam tnap Milan-nak biztos ami biztos...).
De ez akkor is érdekes.

Akiknek ott a felhasználóneve a nyertesek között, Milan küldött privátot.
Most látom hogy már ment a válasz, csak az előző oldalt néztem.
« Utoljára szerkesztve: Július 10, 2012, 13:12:00 pm CEST írta Whylechlapht »

Nem elérhető patrikk05

• Fogadó
  • **
« Válasz #93 Dátum: Július 15, 2012, 20:21:15 pm CEST »
Milan pontosan mikor tér vissza, nem tudja valaki?  ??? :(

Nem elérhető Seven

• Profi fogadó
  • Seven
« Válasz #94 Dátum: Július 15, 2012, 20:43:28 pm CEST »
Ne izgulj már ennyire Patrik! ;) ;D

Nem elérhető patrikk05

• Fogadó
  • **
« Válasz #95 Dátum: Július 16, 2012, 01:03:38 am CEST »
Halllgasss barátom!:D Már szétizgulom a fejem pontosan!:D  :P

Nem elérhető Knapp

• Profi fogadó
« Válasz #96 Dátum: Július 16, 2012, 23:40:34 pm CEST »
A játékok akkor érnek véget, ha a nyeremények kiosztásra kerültek, addig izgulás van... hehe

Azt mondjuk nem értem, hogy ha már Milanéknak nagy rutinjuk van a játékszervezésben és a határidők kitűzésében ;D , miért nem lehetett ezekben a játékokban is dátumokhoz kötni az eredményhirdetést, a játékosok "azonosítását", illetve a nyerteslisták átküldését.
Akkor nem bűnhődnénk egységesen egy-egy "lemaradó" név miatt.

(ebben a játékban mondjuk nem érint, de másik kettőben én is várakozó állásponton vagyok...)

Oké, tudom - illetve sejtem -, hogy meg fogjuk kapni a nyereményeket, de a pénz egyik sajátossága, hogy ha előbb érkezik, az megnyugtatóbb érzés, ráadásul akkor általában többet is ér.   :D
Persze ha a várakozással sikerül pont kivárni egy drasztikus forint gyengülést, akkor még jól is járhatunk a csúszással, de már nagyon forgathatnékom van...
Az én szótáramban nincsen olyan szó, hogy szerencse.   /Obi-Wan Kenobi/

Nem elérhető Őrült Király

• Profi fogadó
« Válasz #97 Dátum: Július 17, 2012, 01:42:37 am CEST »
Én ezzel kapcsolatban azon az állásponton vagyok, hogy ráér még 1-2 hetet a foci EB -és játékokon elért nyeremények jóváírás, így legalább biztosan nem játszom el az olimpiáig.  ;D
« Utoljára szerkesztve: Július 17, 2012, 01:45:58 am CEST írta Őrült Király »

Nem elérhető ncis88

• Profi fogadó
« Válasz #98 Dátum: Július 17, 2012, 02:13:13 am CEST »
Tetszik ez az álláspont.. Én ugyanígy vagyok a totóson nyert 40Euroval.. :) csak mivel nekem novemberig zárva van a bet365 számlám, így én addig nem bukom el.. :)

Nem elérhető Knapp

• Profi fogadó
« Válasz #99 Dátum: Július 17, 2012, 09:37:23 am CEST »
Én ezzel kapcsolatban azon az állásponton vagyok, hogy ráér még 1-2 hetet a foci EB -és játékokon elért nyeremények jóváírás, így legalább biztosan nem játszom el az olimpiáig.  ;D

Nekem meg az a jobb, ha az olimpiáig már ki is vannak forgatva  a bónuszok (több, mint 150 ezer jött össze az EB ideje alatt a különböző játékokból, szerencsére a "rizikósabbak" már fizettek) és ha a londoni megnyitó idejére már a moneybookers-emen pihen az összes pénz, akkor tudok vele ugrani  az irodák befizetési- és egyéb bónuszaira.
Fel kell készülni a váratlan kiadásokra. hehe

Egyébként én sem tervezem, hogy elveszítem a nyereményeket az olimpiáig, akármikor is kapom meg...   ;)

Az én szótáramban nincsen olyan szó, hogy szerencse.   /Obi-Wan Kenobi/

Elérhető Pikaa

« Válasz #100 Dátum: Július 23, 2012, 12:31:36 pm CEST »
Nem siettetni akarlak Milan,csak érdeklődni szeretnék. Ha már ennyit tudtam várni,még tudok várni.  :)
Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy itt sikerült elküldeni a Fortunawin-nek a nyertesek neveit?
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról!"

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #101 Dátum: Július 23, 2012, 12:34:25 pm CEST »
Nem siettetni akarlak Milan,csak érdeklődni szeretnék. Ha már ennyit tudtam várni,még tudok várni.  :)
Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy itt sikerült elküldeni a Fortunawin-nek a nyertesek neveit?

Igen.
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Elérhető Pikaa

« Válasz #102 Dátum: Július 23, 2012, 12:38:22 pm CEST »
Igen.

Ma küldted el?  :o  Most nézem,hogy már a számlámon is van a pénz. Köszönöm szépen a nyereményt! :) Forgatási követelményeket leírod,ha megkérlek?
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról!"

Nem elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
« Válasz #103 Dátum: Július 23, 2012, 12:42:45 pm CEST »
Ma küldted el?  :o  Most nézem,hogy már a számlámon is van a pénz. Köszönöm szépen a nyereményt! :) Forgatási követelményeket leírod,ha megkérlek?

Erről pontosabban a Fortunawin tud tájékoztatni.
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Elérhető Pikaa

« Válasz #104 Dátum: Július 23, 2012, 12:44:04 pm CEST »
Erről pontosabban a Fortunawin tud tájékoztatni.

Rendben,akkor megkérdem tőlük és közlöm veletek.  :)