Május 21, 2013, 08:53:36 am CEST

Szerző Téma: Betfair - EuroChallenge  (Megtekintve 505 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Elérhető Milan

• admin
  • Forum Addicted
  • Siempre Milan!
    • SfStats
Betfair - EuroChallenge
« Dátum: Június 08, 2012, 12:47:12 pm CEST »

Fogadj virtuális pénzzel az EB meccseire, és nyerj kétszemélyes utazást a Premier League egyik őszi rangadójára a Betfair Facebook-alkalmazásával!

A Facebookon elérhető alkalmazás segítségével virtuális pénzzel fogadhatsz az Európa-bajnokság mérkőzéseire, sőt, akár barátaidat is kihívhatod, ha egy meccsel kapcsolatban nem egyezik a véleményetek.
A játék célja, hogy minél több zsetont gyűjts össze az Európa-bajnokság végére – az első helyezett 500 euró ingyenes fogadást valamint egy kétszemélyes utazást nyer a Premier League egyik őszi mérkőzésére, míg a többi helyezett egy iPad 2-vel, egy iPhone 3G-vel, valamint összesen 1000 euró ingyenes fogadással és ajándékcsomagokkal lehet gazdagabb a Betfair jóvoltából.

A játék már elérhető a https://apps.facebook.com/euro-challenge?country=hu címen.

Nyiss egy Betfair számlát ITT!
Ajánlott fogadóirodák: Bet365   Betclic   Betfair   Bwin   Expekt   FortunaWin   Gamebookers   Sportingbet   Unibet
Ajánlott pókerkliensek: PokerStars   PartyPoker   ParadisePoker
Legújabb weboldalunk: Online Kaszinó Portál   Angol Sportfogadás Portál: Online Sportsbetting Portal    Német Sportfogadás Portál: Online Sportwetten Portal
Férfi Kézilabda Portál: 7meteres.com

Nem elérhető whitedragon

• Haladó
  • Kedvenc iroda: betfair
Re:Betfair - EuroChallenge
« Válasz #1 Dátum: Június 08, 2012, 21:07:06 pm CEST »

Fogadj virtuális pénzzel az EB meccseire, és nyerj kétszemélyes utazást a Premier League egyik őszi rangadójára a Betfair Facebook-alkalmazásával!

A Facebookon elérhető alkalmazás segítségével virtuális pénzzel fogadhatsz az Európa-bajnokság mérkőzéseire, sőt, akár barátaidat is kihívhatod, ha egy meccsel kapcsolatban nem egyezik a véleményetek.
A játék célja, hogy minél több zsetont gyűjts össze az Európa-bajnokság végére – az első helyezett 500 euró ingyenes fogadást valamint egy kétszemélyes utazást nyer a Premier League egyik őszi mérkőzésére, míg a többi helyezett egy iPad 2-vel, egy iPhone 3G-vel, valamint összesen 1000 euró ingyenes fogadással és ajándékcsomagokkal lehet gazdagabb a Betfair jóvoltából.

A játék már elérhető a https://apps.facebook.com/euro-challenge?country=hu címen.

Nyiss egy Betfair számlát ITT!

ha raktam 1 meccsre, és azt írja hogy arra nem is raktam, de ott van, hogy raktam és nem írja jóvá az egyenlegemen a nyereményt, akkor mi van ? :)

Elérhető davixxx

• Profi fogadó
  • Szokecigany waaooaaa
  • Kedvenc iroda: bet365
  • Saját napló: Megtekintés
« Válasz #2 Dátum: Június 08, 2012, 22:41:46 pm CEST »
Azt mondjatok meg nekem, hogy van az, hogy Oroszokra, és X re raktam és 1068 pontom van, és a masik csávónak is és neki meg majdnem 1200, és nem párbajozott eggyet sem.. :) Kicsit furcsa :D
Csernoviczki Éva Európa bajnok!! Budapest, 2013.

Nem elérhető bzsolti1990

• Olvasó
  • *
« Válasz #3 Dátum: Július 04, 2012, 18:15:42 pm CEST »
Valaki esetleg nem tudja, hogy mi lesz a nyereményekkel?Mivel az EB vége után 2 nappal teljesen eltűnt a Facebookról az alkalmazás, és azóta semmi értesítést nem küldtek ezzel kapcsolatban.

Sportfogadas.org

Fogadj a Foci EB-re ITT:
« Válasz #3 Dátum: Július 04, 2012, 18:15:42 pm CEST »