Május 24, 2013, 02:43:13 am CEST

Szerző Téma: Micro Millions challenge  (Megtekintve 4179 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
  • Kedvenc iroda: bet365
Re:Micro Millions challenge
« Válasz #135 Dátum: Július 17, 2012, 12:56:28 pm CEST »
Legalább írd le a fejleményeket :)
Ettem.. fél szemem a pókerem volt így kétszer kellett rebuyolnom felmentem mégegyszer 8-9k környékére majd jött két rossz megadás A4 vs QQ(ss volt) amivel meggyengültem majd utána sikrült megint erősödnöm de most két rossz megadás következtében mard 1,8k-m ami olyen 3bb..várom a csodát..
Most allin tettem magam mindenki dobott így szünet előtt kicsivel többem van mint 3k(olyan 5bb).Rebuyt már nem tervezek.Innentől lesz ami lesz alapon játszok.
A regisztrált és nem regisztrált alkoholfogyasztás Magyarországon átlagosan 14,15 liter fejenként, amely Európában a legmagasabbak között van.
Végre valami amiben az élmezőnyben vagyunk!

Royal332

• Vendég
« Válasz #136 Dátum: Július 17, 2012, 13:01:33 pm CEST »
Ettem.. fél szemem a pókerem volt így kétszer kellett rebuyolnom felmentem mégegyszer 8-9k környékére majd jött két rossz megadás A4 vs QQ(ss volt) amivel meggyengültem majd utána sikrült megint erősödnöm de most két rossz megadás következtében mard 1,8k-m ami olyen 3bb..várom a csodát..
Most allin tettem magam mindenki dobott így szünet előtt kicsivel többem van mint 3k(olyan 5bb).Rebuyt már nem tervezek.Innentől lesz ami lesz alapon játszok.

GOOOO! :)Szorítok!Én játszogatok hangolódok a játéka mert még nagyon nem érzem!
Satelliteket szeretnék nyerni SNG indulok ha felébredtem!Még nem sikerült :(

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
« Válasz #137 Dátum: Július 17, 2012, 13:09:05 pm CEST »
GOOOO! :)Szorítok!Én játszogatok hangolódok a játéka mert még nagyon nem érzem!
Satelliteket szeretnék nyerni SNG indulok ha felébredtem!Még nem sikerült :(
Sok sikert hozzá.Én most kiestem:) AJs vs KQs flop: JJK turn(azthiszem): 8 (flushesélye volt) river: szerencsére leesett neki a K :)) jöhet du a stud és vége is a napnak számomra.
A regisztrált és nem regisztrált alkoholfogyasztás Magyarországon átlagosan 14,15 liter fejenként, amely Európában a legmagasabbak között van.

Royal332

• Vendég
« Válasz #138 Dátum: Július 17, 2012, 13:37:46 pm CEST »
Sok sikert hozzá.Én most kiestem:) AJs vs KQs flop: JJK turn(azthiszem): 8 (flushesélye volt) river: szerencsére leesett neki a K :)) jöhet du a stud és vége is a napnak számomra.
Sajnálom,h kiestél!Sok szerencsét a délutáni versenyedhez!Pihenj addig :)

Nem elérhető ncis88

• Profi fogadó
« Válasz #139 Dátum: Július 17, 2012, 18:01:07 pm CEST »

A szokásos 60-40.. 

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
« Válasz #140 Dátum: Július 17, 2012, 18:32:52 pm CEST »
Ez a stud event se az én versenyem 2,5k maradt...sose esik a jobb lapnak..azthiszem innen is lassan kiesek.
Lool istenem..ilyen mezőnyt...itt kb mindennel játszanak..első 4lap után két pár másiknak 4különböző erre 7.lapra leesik neki a topkétpárja nekem meg nemjön se a full se flush..ez a pokerstars..kb ilyen ezalatt a verseny alatt vagy 3-4x volt..Jobb is hogy kiesek.1k maradt.
Csodaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3as allint nyertem...200ból lett 700körüli zsetonom XDDD
Újra 300zsetonon .micsoda izgalom.egymást múlják alul a szarabb lapokkal.ironikus hogy amikor nekem volt a legrosszabb 3kezdő lapom akkor én nyertem az allint.....
Na kiestem végre holnap folytköv.
« Utoljára szerkesztve: Július 17, 2012, 18:56:47 pm CEST írta Pozzato »

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
« Válasz #141 Dátum: Július 17, 2012, 19:09:29 pm CEST »
Na innentől az összes eventet csak élvezni fogom és próbálom a legjobbat nyújtani hátha még összejön valami.Nem tervezek már sok versenyt( Mindennapra kettőt kb) végül pedig a main eventen fogok indulni és meglátjuk milesz.Mindenkinek sok sikert és kitartást:)

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
« Válasz #142 Dátum: Július 18, 2012, 10:46:28 am CEST »
Mai napra is a szokásos játék:) első tornáról szia másodikról is lassan és akkor számomra véget is ér a nap.Felesleges bármit is írni az eddigi eseményekről hogy mik történtek mert minek írjam hogy mákoltak le? (mert szinte csak ezek történek.ha akartam volna egy értelmesebb partit akkor rendre semmi se lett belőle a többieknek hála..) Kb lényegtelen dolog.Ha innen is kiesek akkor irány a strand:) majdnem írtam hogy még tanulok de oly lényegtelen mert csak akkor játszok jól ha fishként játszok XD

Nem elérhető hurkabalint

« Válasz #143 Dátum: Július 18, 2012, 11:27:18 am CEST »
Mai napra is a szokásos játék:) első tornáról szia másodikról is lassan és akkor számomra véget is ér a nap.Felesleges bármit is írni az eddigi eseményekről hogy mik történtek mert minek írjam hogy mákoltak le? (mert szinte csak ezek történek.ha akartam volna egy értelmesebb partit akkor rendre semmi se lett belőle a többieknek hála..) Kb lényegtelen dolog.Ha innen is kiesek akkor irány a strand:) majdnem írtam hogy még tanulok de oly lényegtelen mert csak akkor játszok jól ha fishként játszok XD

Ami nem megy azt kár erőltetni! :D

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
« Válasz #144 Dátum: Július 18, 2012, 11:50:56 am CEST »
Ami nem megy azt kár erőltetni! :D
Jaja pontosan:D azért játszok már kevesebbet.Vasárnap úgyis vége  :ok:

Royal332

• Vendég
« Válasz #145 Dátum: Július 18, 2012, 12:08:28 pm CEST »
Jaja pontosan:D azért játszok már kevesebbet.Vasárnap úgyis vége  :ok:

Én inkább erre azt válaszolnám.Bárki kipróbálhatja magát az asztaloknál és eldöntheti mennyire egyszerűek ezek a versenyek! 3xturbo, 30-50 ezer induló játékos, 90 perc nevezési idő és rebuy!
Hajrá!!LOOL!
« Utoljára szerkesztve: Július 18, 2012, 12:30:11 pm CEST írta Royal332 »

Nem elérhető Pozzato

• Profi fogadó
« Válasz #146 Dátum: Július 18, 2012, 12:16:58 pm CEST »
Na kiestem a versenyről.Preflop 88vs AK és a riverstars ledobta riverre az A-t:) Majd holnap folytatom addig meg irány ki a jóidőbe. :ok:

Nem elérhető ncis88

• Profi fogadó
« Válasz #147 Dátum: Július 18, 2012, 14:07:20 pm CEST »
Nekem tegnap este óta jól megy. 3,75-t nyertem betclicen, ma de 38centet a 100k-on,amiből neveztem egy 35centes 6fős hyper SNGre, 1.lettem nyertem egy 1$os event jegyet, amiből neveztem 2db 50centes badugi satellitre. Az egyiken már nyertem is egy 3.30as jegyet,de már pont a verseny, szal kénytelen vagyok játszani rajta. Másikon FT-n vagyok 8/5. 6nyer egy ugyanilyen 3.30as jegyet.

A benevezett eventen is jól megy a cserélgetés.. Ha játszok szinte mindig viszem a potot, csak ritkán van játszható lapom. DE élvezetes nézni a sok idiótát aki azt hiszi egy AA22 itt nyerő lap. Pedig azt veri három különböző színű KQJ is

* Sikerült véletlenül a foldra nyomnom a 3.csere után A234-gyel, vagyis a Badugi nutsával. 15Kpotot vittem volna. 2345-je volt az ellenek..
« Utoljára szerkesztve: Július 18, 2012, 14:30:27 pm CEST írta ncis88 »

Royal332

• Vendég
« Válasz #148 Dátum: Július 18, 2012, 19:55:10 pm CEST »
Nekem tegnap este óta jól megy. 3,75-t nyertem betclicen, ma de 38centet a 100k-on,amiből neveztem egy 35centes 6fős hyper SNGre, 1.lettem nyertem egy 1$os event jegyet, amiből neveztem 2db 50centes badugi satellitre. Az egyiken már nyertem is egy 3.30as jegyet,de már pont a verseny, szal kénytelen vagyok játszani rajta. Másikon FT-n vagyok 8/5. 6nyer egy ugyanilyen 3.30as jegyet.

A benevezett eventen is jól megy a cserélgetés.. Ha játszok szinte mindig viszem a potot, csak ritkán van játszható lapom. DE élvezetes nézni a sok idiótát aki azt hiszi egy AA22 itt nyerő lap. Pedig azt veri három különböző színű KQJ is

* Sikerült véletlenül a foldra nyomnom a 3.csere után A234-gyel, vagyis a Badugi nutsával. 15Kpotot vittem volna. 2345-je volt az ellenek..

Hajrá!Sokáig legyen melletted a szerencse még! :great:
« Utoljára szerkesztve: Július 18, 2012, 19:57:16 pm CEST írta Royal332 »

Nem elérhető ncis88

• Profi fogadó
« Válasz #149 Dátum: Július 18, 2012, 19:59:54 pm CEST »
Kösz.

Ti játszotok?Én jelenleg az omaha hilon. 1szünet után van  6,2k-m, kb fele ember már kiesett. Szeretném megélni a következő szünetet, aztán meg egy kurva ITM-et végre.

*95perc után 16,2K, átlag 1,5x-ese.
« Utoljára szerkesztve: Július 18, 2012, 20:36:36 pm CEST írta ncis88 »

Sportfogadas.org

Bwin Póker:
« Válasz #149 Dátum: Július 18, 2012, 19:59:54 pm CEST »