Kíváncsi leszek a Korce-Loki visszavágójára. Én azt hittem, ezek az albánok gyengébbek, de ezek modern focit játszanak. Hátul is olyan nyugalommal hozták ki a labdát a védők, hogy leesett az állam. Nem felbikázták, amerre állnak, próbálták rövid passzokkal felhozni. Félidőben 5.00-ás odds volt a Skenderbeu-n, 2.60 a Lokin (bet365) Én egy 1X-et húztam, 1.50-ért, látva az első fi-t csak idő kérdése volt, mikor szopunk be egyet. Sajnos ez az 1-0 egy piszok rossz eredmény, mert ha Nyíregyen betalálnak, akkor a Lokinak hármat kell rúgni.
De a lényeg, hogy az albán Superliga is megelőzi az NBI-t színvonalban. Hogy őszinte legyek, a Kispest ugyan 3-0-al tovább ment, de a Flamurtari otthon a leírások alapján mezőnyben jobb volt, és a statok is ezt támasztják alá, és Kispesten is ha kis mákjuk van, akkor ők nyernek 2-0-ra. Ugye Tchami óriási gólja a másik oldalon a kapufán csattant, és aki látta a Honvéd meccsét, az tudja, hogy a Flamurtati több helyzetet dolgozott ki.
MTK KO, Vidi kérdéses, és a tegnapi meccs után a Loki továbbjutására sem tennék sokat. Ez a Loki már a Vidi ellen sem tetszett, mert a korai gól után nem igazán mentek a srácok, tegnap pedig bebizonyosodott, hogy nagyon nincsenek még ott fejben.