A szombat esti BL-döntőre a bet365 egy fantasztikus kockázatmentes élő fogadást kínál nektek!

Helyezz el egy mérkőzés előtti fogadást a Real Madrid - Atletico Madrid BL-döntőre, és megajándékoznak egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

BL-döntő Bet365 ajánlat

Ahhoz, hogy jogosult legyél a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen tegyél egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadj a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben az ELSŐ élő fogadásod veszít, a tét értékét visszafizetik a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 3.000 Ft*).

Amennyiben az élő fogadásnál több mint egy választást teszel fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni, és a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhatsz mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Mérkőzés szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.

Számos mérkőzés előtti és élő fogadás piacuknak, illetve fantasztikus élő fogadás ajánlatuknak köszönhetően, a legtöbbet hozhatod ki minden bet365-nél elhelyezett labdarúgás fogadásodból.

Részvételi feltételek

Ki lesz a győztes?

Real Madrid - 1.72   Atletico Madrid - 2.10

Real Madrid - Atletico Madrid (háromesélyes)

Tippmix: H: 2.45  D: 3.05  V: 3.10
Tippmixpro: H: 2.42  D: 3.00  V: 3.00
Bet365: H: 2.50  D: 3.10  V: 3.30 (a számok beszélnek!)

BL-döntő Tippjáték! 

Tippeld meg a szombat esti BL-döntő első gólszerzőjét, illetve a gól időpontját, s amennyiben te állsz a legközelebb a valósághoz, akkor egy 30€ értékű bet365 bónuszban részesülsz. Tippelj MOST!

Fogadj kockázatmentesen ITT!