Esélytelenként indulni egy mérkőzésen jó. Persze, nem kellemes, de legyünk komolyak, a csapatok közt, mármint Dánia és Magyarország közt nagy erőviszony különbség van, s sajnos nem felénk billen a mérleg.

Ezt valahogy úgy is lehet tekinteni, mint a decemberi női kézilabda EB-n a magyar - norvég párharcot. Mindenki tudta, hogy ki az erősebb, s hogy kevés az esély, viszont bizakodni bizakodtunk.

Akkor nem sikerült a bravúr, de mi van ha most mégis? Annyi meglepetést látunk már, annyiszor veszítettünk el egy olyan fogadást, amelyen egy "biztos" 1.20-as szorzó állt, hogy kár is visszagondolni. Miért ne lehetne ez a nap a miénk? A meglepetések napja!

 

Magyar Férfi Kézilabda

MTI: Kovács Anikó

 

Az eddigi mérkőzéseinkből a nagy csatákat (Horvátország és Spanyolország ellen) elveszítettük, viszont utóbbi mérkőzésen, a spanyolok ellen, félidőig még jól birtuk az iramot, hátha most a csapat nem esik össze, s 60 percig, sőt mi több ha kell hosszabítás végéig emelt fővel küzd, s nem csak az ellenfél előnye nő percről percre.

Aki hisz a magyar csapatban, annak pl. simán ajánlani tudunk egy "Magyarország +4,5 gólos fogadást", ami azt jelenti, hogy Magyarország ha vereséget is szenved nem kap ki több, mint 4 góllal. Mindezt egy elég szép kis szorzón lehet megfogadni, a bet365-nél pontosan 1.95-ös szorzót ajánlanak erre. Aki még biztosabbra szeretne menni, az fogadhat a +6,5-ös előnyre is, 1.42-es szorzón, amely akkor nyertes, ha Magyarország nem kap ki több, mint 6 góllal. 

A spanyolok ellen a félidőben még döntetlen volt az eredmény, a Sportingbeten pl. arra fogadhatunk, hogy Magyarországnak a félidőben max. 1 góllos hátránya van, s mindezt 2.35-ös szorzón tehetjük meg.

Ha valaki nagyon hisz a magyar csapatban, s annak erejében, annak ajánlani tudjuk a magyar győzelemért felajánlott 6.50-es szorzót, illetve egy dupla esélyes fogadást (döntetlen vagy magyar siker) 4.50-es szorzóval.
Hogy mit is jelent egy 6.50-es szorzó? Abban az esetben ha 10.000 Forintot fogadunk egy 6.50-es szorzóra, nyertes tipp esetén 65.000 Forintot nyerünk (10.000 x 6.50), így a tiszta profitunk 55.000 HUF.

 

A mérkőzést 20:45-től élőben közvetíti a Sport1, viszont akinek nincs lehetősége megtekinteni a TV-ben, annak ajánljuk a Bet365 ÉLŐ közvetítést. Erről további információt ITT találtok.

 

Magyarország - Dánia, Kézilabda VB Promóció:

Nyiss egy Sportingbetes számlát, s 3.000 Forint ütheti markod, ha általunk regisztrálsz. 

További részletek...

 

Fórum - Férfi Kézilabda VB 2013

Hajrá Srácok! Hajrá Magyarok!

 

Fogadj a mérkőzésre ITT!