William Hill bónusz: Build #YourOdds: szorzót növelsz vagy biztosításos fogadást választasz?

Beállíthatsz magasabb nyereményszorzókat, vagy bebiztosíthatod magad egy rossz eredmény ellen, hogy akár 20£ ingyenes fogadás formájában visszakaphasd pénzed.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt William Hill bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

William Hill bónusz részvételi feltételek

Így működik:

1. Hozz létre egy Build #YourOdds fogadást, amely 3 vagy több választásból áll, ha a 'Boost' jutalmat szeretnéd aktiválni

2. Hozz létre egy Build #YourOdds fogadást, amely 5 vagy több választásból áll, ha a 'Biztosítás' jutalmat szeretnéd aktiválni

  • Válaszd ki a 3 vagy több szelekcióból álló Build #YourOdds fogadás árának 20 £-ig történő növelését.
  • Biztosítás - Válaszd ki, hogy 5 vagy több szelvényből álló (4.00 vagy nagyobb kombinált oddsszal rendelkező) fogadásod bebiztosítod, így ha csak egy szelvény veszít, 20 angol fontig ingyenes tétként visszatérítik a téted

5. Add hozzá a tétet, és tedd meg a fogadásod

A Build #YourOdds Freedom csak a Football Build #YourOdds fogadásokra érhető el.

A Build #YourOdds Freedom az Acca Freedomtól különálló promóció.

További tudnivalók

  1. Ez a promóció csak a williamhill.com weboldalon és alkalmazáson keresztül érhető el. Telefogadási szolgáltatásokon keresztül vagy üzleteikben nem érhető el.
  2. A promóció 2022. június 17-én, pénteken 00:00:00 órakorl (brit idő szerint) kezdődött és addig tart. amíg erről másképp nem rendelkezik a williamhill.com
  3. Az általános szabályok, hely-, piac- és pénznem korlátozások és feltételek erre a promócióra is érvényesek

 

A promóció feltételei

 

Hogyan működik:

  1. Ha részt vesz ebben a promócióban, akkor a promóciós időszak minden napján 00:00:00 (brit idő szerint) és 23:59:59 (brit idő szerint) között választhat, hogy egy tétnövelést vagy acca-biztosítást kap.
  2. Ha a tétnövelést/boostot választod, az adott napra vonatkozó biztosítási opciót eltávolítják, és fordítva. Tehát ha például a "Biztosítás" opciót választod, akkor aznap nem tudsz tétnövelést is használni.
  3. Ha nem veszed igénybe a boost vagy a biztosítás opciót, az automatikusan lejár. Egy másik napon már nem használható fel.
  4.  Az ingyenes fogadások (akár a tét teljes értéke, akár csak egy része) felhasználásával megtett fogadások nem számítanak bele ebbe a promócióba.
  5.  Az ingyenes fogadás igénybevételére vonatkozó utasításokat a weboldalunkon a "Hogyan találom meg és használhatom fel az ingyenes fogadásomat?/How do I find and use my free bet?" menüpont alatt találod.

Ha a 'Bet Boost' opciót választod:

  1. A maximális tét, amire a bet boost használatával jobb oddsot kaphatsz, 20 £ (vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben).
  2. A tétnövelést legalább három és legfeljebb hat labdarúgó Build #YourOdds választásra kell felhasználnod.
  3. A teljes tétnövelést fel kell használnod, és csak egyszer használhatod.
  4. A tétnövelést csak egyetlen Build #YourOdds fogadásra lehet alkalmazni. A Freedom nem érhető el a Multiple Build #YourOdds fogadások esetében.
  5. Ha a fogadás érvénytelenné válik (úgy tekintik, hogy soha nem is került elhelyezésre), mert egy vagy több szelekciót elhalasztanak, a fogadási boost törlésre kerül, és aznap nem pótolható

Ha a 'Biztosítás' lehetőséget választod:

  1.  A fogadásodnak legalább öt labdarúgó Build #YourOdds választást kell tartalmaznia 4.00 vagy annál nagyobb összesített oddsszal.
  2. A biztosítást olyan labdarúgó Build #YourOdds fogadásokra használhatod, amelyeknek a teljesítési időpontja 2022. április 2. 00:00 óra után van.
  3. A Biztosítást csak egyszeri Build #YourOdds fogadásokra lehet alkalmazni. A Freedom nem érhető el a többszörös Build #YourOdds fogadásokra.
  4. Későbbi fogadások, amelyek ugyanazt a választást tartalmazzák, nem számítanak bele ebbe a promócióba.

Általános Feltételek

Lásd a teljes feltételeket alább:

1. Feltételek és kikötések

a. Az ingyenes fogadás igénybevételére vonatkozó utasításokat a William Hill weboldalon a "Hogyan találom meg és használhatom fel az ingyenes fogadásomat?/How do I find and use my free bet?" menüpont alatt találod.b. A pénznemek átváltásakor 10 fontot úgy számolnak, hogy az egyenlő:

€10 (euro)
AU$20 (Australian dollar)
CA$20 (Canadian dollar)
CHf15 (Swiss franc)
Kr80 (Danish krone)
HK$115 (Hong Kong dollar)
¥1300 (Japanese yen)
Kr120 (Swedish krona)
S$20 (Singapore dollar)
US$10 (US dollar)

2. Általános korlátozások

a. Elvárjuk, hogy a promóciókban való részvétel során tisztességesen járjon el. Bizonyos játéktípusokat tisztességtelennektekintünk. Ezek a tisztességtelen játéktípusok a következők:

"Minimális kockázatú fogadási sémák" használata (azaz a fogadások vagy tétek olyan meghatározott sémája, amely tisztességtelenül minimalizálja a kockázatokat).
Egynél több számla használata annak érdekében, hogy egy ügyfél számára az engedélyezettnél több bónusz jusson.
Személyre szabott promóciók (azaz olyan promóciók, amelyek csak az általunk felajánlott konkrét ügyfelek számára érhetőek el) megosztása másokkal. Ez magába foglalja a személyre szabott promócióban való részvételt, amelyet valaki más továbbított Önnek, ha azt nem Önnek szánták.
Olyan promócióban való részvétel, amely nem érhető el abban az országban, ahol Ön él.
Összejátszás más ügyfelekkel (azaz összeesküvés másokkal tisztességtelen előny megszerzése érdekében).
Személyenként, háztartásonként vagy IP-címenként egynél több fiók használata.
b. Ha Ön olyan játékban vesz részt, amelyet tisztességtelennek tartunk, törölhetjük a számlájára alkalmazott bónuszokat vagy promóciókat, visszakövetelhetünk minden olyan bónuszt, amelyet a törölt promóció részeként kapott, és vagy: 

a fogadásokat a helyes szorzókkal, nem pedig a bónusz- vagy promóciós szorzókkal kell kiegyenlíteni;
érvényteleníti az ingyenes fogadásokat vagy a bónuszból finanszírozott fogadásokat (úgy kezelve őket, mintha soha nem is tették volna meg); vagy bármely bónuszhoz kapcsolódó nyereményt törölni.
3. Általános feltételek

a. Függetlenül a jelen feltételekben összefoglaltaktól, Ön bármikor vehet le pénzt számlájáról, kivéve, ha jogi vagy szabályozási kötelezettségeink teljesítése érdekében vissza kell tartanunk a pénzt.

b. Nem vehet részt ebben a promócióban, ha korábban eltiltottuk Önt a promóciókban való részvételtől, illetve a weboldalunkon történő fogadástól vagy játéktól.

c. Visszatarthatjuk vagy megtagadhatjuk a bónuszból származó nyeremény kifizetését, ha a számlájára befizetett pénzeszközöket (beleértve a már felhasznált összegeket is) bármely fizetési szolgáltatás (például a kártyaszolgáltatója) törli vagy megtagadja.

d. Megváltoztathatjuk vagy törölhetjük ezt a promóciót, vagy módosíthatjuk ezeket a feltételeket:

értesítés nélkül, ha a módosításra vagy törlésre törvényi vagy rendeleti változás miatt van szükség; vagy előzetes értesítéssel, ha a módosítás vagy a törlés bármely más érvényes okból történik (például ha a promóció nyújtásához használt szoftver vagy rendszer hibás, vagy ha hibát észlelünk a promócióban vagy az általános szerződési feltételekben).
A jelen promócióban említett bónusszal egyenértékű bónuszt is adhatunk.
e. Nem vállalunk felelősséget semmilyen technikai, hardver- vagy szoftver hibáért, vagy olyan nem elérhető vagy elveszett hálózati feltételekért, amelyek hibás információk megjelenítését eredményezhetik, vagy befolyásolhatják a promócióban való részvételt. Ha bármilyen vita merül fel a promócióra való jogosultságával kapcsolatban, a mi döntésünk a mérvadó és végleges.

f. A weboldalunk használatára, valamint a játékra vagy fogadásra a weboldalunk vagy a távfogadási szolgáltatásunk használatára vonatkozó általános szerződési feltételeink (a továbbiakban: általános feltételek) érvényesek. Mielőtt részt venne ebben a promócióban, el kell olvasnia az általános feltételeket. Ha az itt felsorolt feltételek bármelyike ellentétes az általános feltételekkel, akkor az itt felsorolt feltételek az irányadóak.

g. Ezekre a feltételekre Anglia és Wales törvényei vonatkoznak, és azokkal összhangban értelmezendők. A jelen feltételekkel kapcsolatos bármilyen jogi lépést Anglia és Wales bíróságai előtt kell elbírálni.

h. Ezt a promóciót  a WHG (International) Limited kínálja, kezeli és teszi elérhetővé a weboldalán (william hill.com).