Bet365 - bet365 Játékok: vasárnapi nyersz vagy pörgetsz

Nyerj pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket.


Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Így működik a bet365 játéka

 1. Jelentkezz és játssz bármely feljogosító nyerőgépen egy promóciós időszakban.
 2. Fogadj legalább 15.000 Ft készpénzért és játssz legalább 10 pörgetést.
 3. Ha pluszban vagy a játékod során, a nyereményeddel megegyező pénzjutalmat írnak jóvá akár 7.500 Ft-ig.
 4. Ha negatívan állsz vagy nullszaldósan, öt ingyen pörgetést kapsz, melyeket jogosult nyerőgépeken használhatsz fel.

Az egyes feljogosító időszakok végét követő napon igényelheti a díját.

Fő részvételi feltételek (eredeti)

 • A promóció vasárnaponként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart 2023. február 5-től április 2-ig.
 • Ahhoz, hogy jogosult legyen jutalomra, jelentkeznie kell az akcióra, meg kell tennie legalább 15.000 Ft készpénzes tétet és le kell játszania minimum 10 pörgetést feljogosító nyerőgépeken az egyes promóciós időszakokban. Az akcióra legkésőbb 23:59-ig (GMT) jelentkezhet az egyes promóciós időszakokban.
 • A fogadási feltételek teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására feljogosító nyerőgépek: 8 Immortals: The Great and Noble Cao, 8 Immortals: Zhang Guolao's Combat Quest, Ancient Gods: Legends of Amun-Ra, Apocalypse Returns Infectious X, Bavarian Cheer, Mercenary X és Pride of the Serengeti.
 • Amennyiben összességében pluszban van a feljogosító nyerőgépeken a feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá maximum 7.500 Ft értékben. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia.
 • Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az igényléshez nyissa meg a Számla menü Ajánlataim részét.
 • Ha összességében negatívan áll vagy nullszaldós a feljogosító nyerőgépeken a vonatkozó feljogosító időszakban, akkor 5 ingyen pörgetésben részesül, melyeket a jogosult nyerőgépeken használhat fel. Az ingyen pörgetéseket a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a megszerzett nyereményekkel együtt.
 • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

Jogosultság megszerzése

 1. A promóció vasárnaponként 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart 2023. február 5-től április 2-ig.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen a pénzjutalomra vagy az ingyen pörgetésekre, jelentkeznie kell az akcióra.
 3. Az akcióra legkésőbb 23:59-ig (GMT) jelentkezhet az egyes promóciós időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező promóciós időszakra jogosult lesz.
 4. A fogadási feltételek teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására feljogosító nyerőgépek: 8 Immortals: The Great and Noble Cao, 8 Immortals: Zhang Guolao's Combat Quest, Ancient Gods: Legends of Amun-Ra, Apocalypse Returns Infectious X, Bavarian Cheer, Mercenary X és Pride of the Serengeti.
 5. A Játékok - bet365 számítógépes felületén, mobil oldalán és alkalmazásán megtett tétek számítanak bele ebbe az akcióba.
 6. Ez az ajánlat nem érhető el, ha a regisztrált országa a Bahamák, Litvánia vagy Szerbia.
 7. Ezen ajánlat jogosult nyerőgépei a bet365 belátása szerint változhatnak. Ilyen esetekben a részvételi feltételeket frissítjük a következő promóciós időszak kezdetét megelőzően. Kérjük, ellenőrizze ezt az oldalt az egyes promóciós időszakokban.

Díjak

 1. Amennyiben összességében pluszban van a feljogosító nyerőgépeken a feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá maximum 7.500 Ft értékben. A jutalmakat felkerekítjük a legközelebbi egész értékhez. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az igényléshez nyissa meg a Számla menü Ajánlataim részét.
 2. Ha összességében negatívan áll vagy nullszaldós a feljogosító nyerőgépeken a vonatkozó feljogosító időszakban, akkor 5 ingyen pörgetésben részesül, melyeket a jogosult nyerőgépeken használhat fel. A jogosult nyerőgépek: 8 Immortals: The Great and Noble Cao, 8 Immortals: Zhang Guolao's Combat Quest, Ancient Gods: Legends of Amun-Ra, Apocalypse Returns Infectious X, Bavarian Cheer, Mercenary X és Pride of the Serengeti.
 3. Az ingyen pörgetéseket a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a megszerzett nyereményekkel együtt.
 4. Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 30 Ft és 75 Ft között lehet a játéktól függően.
 5. Általános információ
 6. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, illetve elképzelhető, hogy a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
  A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
  Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 7. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 8. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 9. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 10. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 11. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.