Bet365 bónusz: Free4All

Válaszolj helyesen négy kérdésre, hogy fogadási krediteket nyerj.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Ez az ajánlat bizonyos bet365 által kiválasztott mérkőzésekre érvényes csak.

Kövesd fórumtémánkat ahol közösségünk tagjai általában jelzik, hogy aktuálisan melyik mérkőzésre érvényes a bet365 free4all ajánlat.

Válaszolj helyesen két mérkőzés előtti kérdésre a kiválasztott esemény 1. félidejével kapcsolatosan és ha azokat eltalálod, akkor a meccs szünetében további két kérdésre válaszolhatsz a 2. félidőt illetően, még mielőtt az elkezdődne - találd el mind a négyet és nyerj fogadási krediteket.

Így működik a bónusz:

  1. Jelentkezz be a számládba és nyisd meg a Free4All részt.
  2. Elérhető a főoldalon és az Ingyen játékok menüpontban az adott eseményeken belül.
  3. Válaszolj helyesen két mérkőzés előtti kérdésre a kiválasztott mérkőzés 1. félidejével kapcsolatosan és ha azokat eltalálod, további két kérdésre válaszolhatsz a 2. félidőt illetően.
  4. Válaszolj mind a 4 kérdésre helyesen és nyerj 5€ fogadási kreditet.
  5. A díjakat a Fogadási kreditek egyenlegén írják jóvá, ha a kiválasztott mérkőzésre vonatkozó mind a négy kérdést helyesen válaszoltad meg.
  6. Csak egy nyeremény érhető el az egyes feljogosító mérkőzéseknél.
  7. A Free4All játékra való nevezés különbözik a hagyományos fogadásoktól és a bet365 ajánlatai nem érvényesek.

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

  • Ön felelős minden olyan adófizetési kötelezettségért (bejelentés és/vagy adóelszámolás), amely az Ön joghatósága szerint alkalmazandó a befizetésekkel, tétekkel vagy belépő díjakkal, illetve a nyereményekkel/díjakkal vagy veszteségekkel kapcsolatban.
  • A feltüntetett nyeremények értéke nem tartalmazza az adólevonást (amennyiben alkalmazandó).

Fogadási kredit felhasználása (eredeti)

  • A díjakat a Fogadási kreditek egyenlegén írjuk jóvá, miután a feljogosító mérkőzésre vonatkozó mind a négy kérdést helyesen megválaszolta.
  • A fogadási krediteket nem lehet kivenni. A fogadási kredit tétekből származó nyereményeket a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, de a nyeremények nem tartalmazzák a fogadási kredit téteket. Például, ha 10€ tétet tenne meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 30€ lenne (20€ nyereség plusz 10€ tét), azonban ha 10€ fogadási kredit tétet tesz meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 20€ lenne, mivel a 10€ értékű fogadási kredit tétjét nem kapná vissza.
  • A tétjeit fedezheti részben a fogadási kreditjeiből és részben a saját kivehető egyenlegéből, azonban a tétje fogadási kreditekből álló része nem lesz része a nyereményeknek. Például, egy 10€ értékű fogadás 3.00 (2/1) szorzóval, amelyet 5€ fogadási kredittel és 5€ készpénzzel fedezett 25€ nettó nyereményt adna (20€ nyeremény plusz 5€ készpénzes tét), mivel az 5€ fogadási kredit tét nem jár vissza. Amennyiben egy fogadás érvénytelenítésre kerül és lehetősége volt nyerni (például push esetén), a fogadási kredit tétek nem járnak vissza. Ha egy fogadás érvénytelenítésre kerül és nem volt lehetősége nyerni (például ha egy Gólszerző fogadást egy olyan játékosra tesznek meg, aki nem játszik a mérkőzésen), a fogadási kredit tétek visszajárnak.
  • A fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, ha a számlája 90 egymást követő napig inaktív. Amennyiben végrehajt egy befizetést, lead egy sportfogadást, vagy részt vesz bármilyen játékban a Kaszinó, Játékok vagy Póker terméken, úgy az számlaaktivitásnak számít.

Általános információ (eredeti)

  • A Free4All funkció elérhetősége a bet365 saját belátásán múlik és a bet365 nem garantálja annak elérhetőségét. A bet365 nem vállal felelősséget, ha a Free4All funkció technikai okok miatt nem elérhető.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy a Free4All nevezésért kiosztott fogadási kreditet visszavonja, ha egy vonatkozó mérkőzés eredményét hibásan állapították meg.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármelyik Free4All nevezést elfogadja vagy elutasítsa. A bet365 fenntartja a jogot, hogy módosítsa, felfüggessze vagy eltávolítsa a Free4All funkciót (vagy annak bármelyik részét) bármely eseménynél, mérkőzésnél vagy ügyfélnél.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy eltávolítsa a Free4All funkciót bármely olyan ügyfél vagy ügyfélcsoport esetében, ahol alapos okkal feltételezi, hogy az ügyfél vagy ügyfélcsoport visszaél a funkcióval.