Bet365 bónusz: bet365 Játékok: Hétfői ingyen pörgetés növelő

Növeld ingyen pörgetéseid minden hétfőn,  július 31-től október 23-ig.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Így működik a bet365 játéka

 1. Jelentkezz és játssz a feljogosító nyerőgépekkel a promóciós időszak alatt.
 2. Szerezz öt ingyen pörgetést, amennyiben felteszel 7.500 Ft készpénzt.
 3. Egy plusz ingyen pörgetést kapsz minden megtett további 1.500 Ft készpénzes téted után.
 4. Szerezz akár 100 ingyen pörgetést.

Fő részvételi feltételek (eredeti)

 • A promóciós időszakok minden hétfőn 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. július 31-től október 23-ig.
 • Egyszer kell jelentkeznie, amelyet megtehet bármikor a promóciós időszak alatt, és meg kell tennie legalább 7.500 Ft-ot készpénzben a feljogosító játékokon, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. Ezt követően egy plusz ingyen pörgetést kap a feljogosító nyerőgépeken megtett minden további 1.500 Ft készpénzes tétért. Maximum 100 ingyen pörgetéshez juthat.
 • Csak a Játékok oldal feljogosító nyerőgépein tett készpénzes tétek számítanak. A Kaszinó, Élő Kaszinó, Sport, Bingó vagy a Póker kliensen megtett tétek nem számítanak.
 • Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti játék jogosultnak számít.
 • A tétkövetelmények teljesítésére és az ingyen pörgetések felhasználására feljogosító nyerőgépek: 7 Lucky Keys, Bullish Business: Mad Money, Candy Cube Hitz, Constellation Chaos, Goblins Hoard, King of Klondike, Mask of Agamemnon és Samurai vs Ninja.
 • Az ingyen pörgetéseket a promóciós időszak végét követő 72 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. Az ez idő alatt fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk.
 • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

Jogosultság megszerzése

 • A promóciós időszakok minden hétfőn 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak 2023. július 31-től október 23-ig.
 • Egyszer kell jelentkeznie, amelyet megtehet bármikor a promóciós időszak alatt, és meg kell tennie legalább 7.500 Ft-ot készpénzben a feljogosító nyerőgépeken, hogy öt ingyen pörgetéshez jusson. A feljogosító nyerőgépek: 7 Lucky Keys, Bullish Business: Mad Money, Candy Cube Hitz, Constellation Chaos, Goblins Hoard, King of Klondike, Mask of Agamemnon és Samurai vs Ninja. Ezt követően egy plusz ingyen pörgetést kap a feljogosító nyerőgépeken megtett minden további 1.500 Ft készpénzes tétért. Maximum 100 ingyen pörgetéshez juthat.
 • Csak a Játékok oldal feljogosító nyerőgépein tett készpénzes tétek számítanak. A Kaszinó, Élő Kaszinó, Sport, Bingó vagy a Póker kliensen megtett tétek nem számítanak.
 • Amennyiben egy promóciós időszakban 23:59 (GMT) előtt jelentkezik, akkor az adott promóciós időszak alatti játék jogosultnak számít. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező promóciós időszakra jogosult lesz.
 • Maximum 100 ingyen pörgetést szerezhet az egyes promóciós időszakokban.
 • Ezen ajánlat jogosult nyerőgépei a bet365 belátása szerint változhatnak. Ilyen esetekben a részvételi feltételeket frissítjük a következő promóciós időszak kezdetét megelőzően. Kérjük, ellenőrizze ezt az oldalt az egyes promóciós időszakokban.
 • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Igénylés

 • Az ingyen pörgetéseket a promóciós időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. Az ez idő alatt fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk.
 • Az ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken játszhatók le: 7 Lucky Keys, Bullish Business: Mad Money, Candy Cube Hitz, Constellation Chaos, Goblins Hoard, King of Klondike, Mask of Agamemnon és Samurai vs Ninja.
 • Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik semmilyen fogadási követelmény, és az azokból származó nyereményeket a saját belátása szerint utalhatja át vagy veheti ki.
 • Az ingyen pörgetések értéke pörgetésenként 60 Ft.

Általános információ

 • Nem tudjuk garantálni, hogy minden nyerőgép elérhető lesz, illetve elképzelhető, hogy a kiválasztott feljogosító nyerőgépek csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 • A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 • A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 • A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, valamint az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra.
 • Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.