Zulabet bónusz: Korai kifizetés két gólos előnynél

Amennyiben az általad támogatott csapat 2 gólos előnyre tesz szert a mérkőzés során, automatikusan nyertél, anélkül, hogy ki kellene várnod a végeredményt.


Regisztrálj itt Zulabet bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Zulabet bónusz részvételi feltételek

Azokon a mérkőzéseken, amelyeken ez a funkció elérhető, a piac jellemzőit tartalmazó mezőn megjelenik a megfelelő ""Korai kifizetés (KP)"" felirat.

Így működik a Zulabet ajánlata:

 1. Regisztrálj egy számlát a Zulabet fogadóirodánál
 2. Az ajánlat az 1X2-es piacra (Hazai vagy Vendég győzelem) CSAK a mérkőzés kezdete előtt, de nem a mérkőzés alatt megkötött egyszeri, kombinált, rendszerfogadások és Fogadásépítő belül megkötött fogadások esetén érvényes.
 3. A korai kifizetés más sportágaknál is igénybe vehető, azonban különböznek a sportágankénti feltételek.

Felhasználási feltételek

 • Ez az ajánlat weboldalunk összes jövőbeni, bónuszra jogosult regisztrált felhasználója számára elérhető a Weboldalunkon oldalon!
 • A promóció 2022.09.01. 00 óra 00 perckor (CET időzóna) veszi kezdetét. A promóció a vezetőség döntése alapján bármikor megszüntethető.
 • Az ajánlat az 1X2-es piacra (Hazai vagy Vendég győzelem) CSAK a mérkőzés kezdete előtt, de nem a mérkőzés alatt megkötött egyszeri, kombinált, rendszerfogadások és Fogadásépítő belül megkötött fogadások esetén érvényes. Az egyes mérkőzéseken a Döntetlen választásra, valamint a ""Megnövelt esély"" mérkőzés-győztes piacra kötött fogadások vonatkozásában nem érvényesíthető. Azokon a mérkőzéseken, amelyeken ez a funkció elérhető, a piac jellemzőit tartalmazó mezőn megjelenik a megfelelő ""Korai kifizetés (KP)"" felirat.
 • 4. Példa:
 • Esemény: Csapat 1 vs. Csapat 2. Korai kifizetés biztosított.
 • A fogadáskötésre az 1x2-es piacon kerül sor. A mérkőzés egy bizonyos pontján a Csapat 1 2-0-ra vezet.
 • Ez azt jelenti, hogy az 1x2-es piacon az "1" jelzésű tippeket az összes előzetes (meccs előtti) fogadás nyertesként bírálandó el.
 • Ha a végeredmény 2-2, akkor:
  Az "1" előzetes tippek nyertesként lesznek elbírálva.
  Az "1" élő tippek vesztesként lesznek elbírálva.
  Az "X" tippek nyertesként lesznek elbírálva.
  A "2" tippek nyertesként lesznek elbírálva.
 • Sportágankénti feltételek. Korai kifizetés biztosított:
  Baseball - ha csapata 5 futással vezet;
  Amerikai futball - ha csapata 17 ponttal vezet;
  Kosárlabda - ha csapata 20 ponttal vezet;
  Tenisz - ha az adott játékos 2 szettel vezet;
  Jégkorong - ha a csapatod 3 góllal vezet.
 • Ez az ajánlat nem alkalmazandó azokra a fogadásokra, amelyek esetében a Kifizetés funkció már felhasználásra került. A szorzók esetében a fogadás egy adott tippre/tippekre vonatkozó ajánlat biztosítása utólagosan sem befolyásolja az adott ajánlat igénybevételét, ha az ügyfél felveszi a tippekre elhelyezett tétekből fennmaradó összeget. Minden nyeremény a csapat két gólos előnye után a lehető leghamarabb jóváírásra kerül. Ez az ajánlat nem alkalmazható, ha egy fogadás már teljes mértékben kifizetésre került. Amennyiben egy fogadás csak részben került kifizetésre, és a csapat két góllal vezet, a fogadás a fennmaradó aktív tétre kerül kifizetésre.
 • A Foci korai kifizetés ajánlat igénybevétele érdekében köss egy fogadást a mérkőzés kezdete előtt az 1X2-es piacon (hazai vagy vendég győzelem), és amennyiben csapatod a mérkőzés bármelyik pontján 2 gólos előnyre tesz szert, úgy automatikusan nyeremény üti a markodat, anélkül, hogy ki kellene várnod a mérkőzés befejezését!
 • Amint a feltételek teljesülnek, a tét automatikusan nyereményként kerül elbírálásra. A fogadás értéke teljes egészében kifizetésre kerül, ha csapata a mérkőzés bármelyik pontján két góllal vezet, függetlenül a végeredménytől.
 • Amennyiben fogadás az ajánlatnak megfelelően idő előtt kifizetésre kerül, azt nem fizetik ki újra, ha az általad kiválasztott játékos megnyeri a mérkőzést.
 • A vezetőség fenntartja a jogot, hogy indoklás és előzetes értesítés nélkül megakadályozza az ügyfelet ezen funkció használatát. Vitás kérdések esetén a vezetőség döntése végleges, és vita tárgyát nem képezheti.
 • Az Áltanálos Szerződési Feltételek alkalmazandók.