Bet365 bónusz: 15.000 Forint kezdő bónusz

Regisztrálj most a világ legnagyobb magyar nyelven is elérhető fogadóirodájához, töltsd fel a számlád és egy 100%-os kezdő bónusz vár rád, amely akár 15.000 Forintot is jelenthet!


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

  1. Regisztrálj, fizess be minimum 1.500 Ft-ot vagy többet, és feljogosító befizetésed 100%-ig jogosult leszel egy bónuszra, legfeljebb 15.000 Ft értékben.
  2. Bónuszod igényléséhez, egyszerűen hajts végre egy feljogosító befizetést, kattints az Ügyfelekre a Szolgáltatások menüben, nyisd meg az Akciók fület, majd az Elérhető ajánlatok részen kattints az Igénylés mostra.
  3. Ahhoz, hogy a bónuszoddal fogadhass, egyszerűen forgasd meg befizetésednek összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. A rendezett fogadások értékének el kell érnie a feljogosító befizetés és bónusz háromszorosát, hogy kifizetést indíthass. A NETeller, Skrill vagy Skrill 1-Tap befizetések nem számítanak feljogosító befizetésnek.

Általános feltételek:

  1. Végezzen el egy feljogosító befizetést legalább 1.500 Ft* értékben és igényeljen egy 100%-os bónuszt, amellyel fogadhat. A feljogosító befizetés a legnagyobb befizetése (maximum 15.000 Ft*), amelyet az ajánlat igénylése előtti 7 napban hajtott végre. A NETeller, Skrill vagy Skrill 1-Tap befizetések nem számítanak feljogosító befizetésnek.
  2. A maximálisan igényelhető bónusz 15.000 Ft*. A félreértések elkerülése végett, ha a feljogosító befizetés 15.000 Ft* vagy több, Ön akkor is 15.000 Ft* bónuszra lesz jogosult.
  3. Ahhoz, hogy a bónuszával fogadhasson, igényelje az ajánlatot, majd forgassa meg a feljogosító befizetésének (maximum 15.000 Ft*) összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon (a 12-13. feltételeknek megfelelően).
  4. A rendezett fogadások értékének el kell érnie a feljogosító befizetés (maximum 15.000 Ft*) és a bónusz háromszorosát, hogy kifizetést indíthasson (az alábbi 12-15. feltételek érvényesek).
  5. Amennyiben a megforgatási feltételeket az ajánlat igénylésétől számított 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
  6. Ez az ajánlat nem igényelhető 2017. november 13-án, angol idő szerint 13:59 után.
  7. Ez az ajánlat kizárólag a Bahamák, Brazília, Egyiptom, Katar, Kuvait, Magyarország, Málta és Szlovákia területén élő ügyfelek számára érhető el.
  8. Az ajánlatot a feljogosító befizetéstől számított 7 napon belül kell igényelnie.
  9. Amennyiben kifizetést vagy átutalást igényel:
    a. az ajánlat igénylése előtt, a korábbi befizetések nem számítanak bele a feljogosító feltételekbe, vagy
    b. az ajánlat igénylése után, de a fogadási feltételek teljesítése előtt, úgy a bónuszegyenlegén szereplő összeg elveszik és az ajánlat már nem lesz elérhető az Ön számára.
  10. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
  11. Ez az ajánlat nem használható együtt bármely más számlanyitási ajánlattal.
  12. A kisebb mint 1.50 (1/2) szorzós egyszeri fogadások nem számítanak bele a megforgatási feltételbe. Többszörös fogadások esetén az egyik választásnak legalább 1.50 (1/2) szorzójúnak kell lennie, hogy a fogadás beleszámítson a megforgatási feltételbe.
  13. Minden piac/esemény kombinációnál, akár mérkőzés előtti vagy élő, kizárólag az első választásra tett fogadás számít bele a megforgatási követelmények teljesítésébe. A más választásokra tett fogadások ugyanannál a piac/esemény kombinációnál már nem számítanak bele a megforgatási feltételekbe. Ezek a feltételek a további korlátozásokkal együtt érvényesek. Például, ha jogosult a bónuszra és arra fogad, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát a Játékidő eredménye piacon legalább 1.50-es (1/2) szorzóval, úgy a fogadása beleszámít a megforgatási feltételekbe, azonban ha később ugyanennél a mérkőzésnél Ön a Chelsea-re fogad a Játékidő eredménye piacon, akár mérkőzés előtt vagy élőben, úgy a fogadása nem számít bele a megforgatási feltételekbe. Amennyiben az első fogadása kisebb szorzóval rendelkezik, mint 1.50 (1/2) bármilyen piac/esemény kombinációja esetén, ez a fogadás és minden további ugyanerre a piac/esemény kombinációra vonatkozó fogadás nem fog beleszámítani a megforgatási feltételek teljesítésébe.
  14. Az ázsiai hendikep és a gólok száma (goal line) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a 4. feltételben szereplő megforgatási követelménybe.
  15. A Felvehető most funkcióval lezárt vagy az Azonnali játékokra tett fogadások nem számítanak bele a 4. feltételben szereplő megforgatási követelménybe. Amennyiben egy fogadást módosítanak a Fogadás módosítása funkcióval, az eredeti tét nem fog beleszámítani a fogadási követelmény teljesítésébe, és csak az új tét fog számítani.
  16. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
  17. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
  18. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
  19. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.