betfair - Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Mit kell tenned?

 1. Regisztrációkor használd a következő ajánló kódot: ZSKABS
 2. Tölts fel a számlád bankkártyád segítségével minimum 20€-val és egy 100%-os kezdőbónuszban részesülsz, így a játékot 40€-val kezdheted
 3. A feltöltött összeget, illetve a kapott bónuszt 10x kell megfogatnod 90 nap alatt, mielőtt kifizetést igényelhetnél

Fő részvételi feltételek

 1. Kifizetés előtt 10x kell megforgatnod a feltöltött + bónuszként kapott összeget sportfogadáson (a Cashed Out fogadások nem számítanak a forgatásba).
 2. Forgatáskor előbb az általad feltöltött összeget használod
 3. Fogadásod minimum egy olyan eseményt kell tartalmazzon melynek nyereményszorzója legalább 1.60! Amennyiben ezt a feltételt nem teljesíted, a megtett fogadás nem számít bele a forgatásba.
 4. 90 nap áll rendelkezésedre, hogy a forgatási követelményeket teljesítsd.
 5. Nézd át az alábbi teljes részvételi feltételeket is.

Teljes részvételi feltételek*

 1. Kifizetés előtt a befizetett összeget + kapott bónuszt minimum 10-szer meg kell forgatnod.
 2. A befizetett összeg (20€) és a kapott 100%-os bónusz (20€) fogja alkotni a 40€ értékű összeget a bónusz számládon. A bónusz számládon szereplő összeget 10x kell megforgatnod. Előbb a befizetett összeget használod megforgatásra.
 3. Ez az ajánlat csak az asztali gépen, mobilon, illetve táblagépen elhelyezett fogadásokra érvényes. A telefonon történő (Telephone Betting) fogadások nem számítanak.
 4. 10x kell megforgatnod a bónusz számládon levő összeget (40€).
 5. A forgatási határidő: 90 nap az ajánló kód megadásától kezdve. Amennyiben nem teljesíted a feltételeket 90 nap alatt, a kapott bónuszt törlik.
 6. Minden kvalifikáló fogadást a bónusz lejárata előtt kell elhelyezni.
 7. A Betfair Exchange részleglén elhelyezett fogadások nem érvényesek.
 8. Minden kvalifikáló fogadás le kell záruljon a bónusz lejáratáig.
 9. Az 1.60-nál alacsonyabb nyereményszorzós egyedi fogadásod nem számítanak bele a forgatási feltételekbe. Gyűjtő fogadásoknál minimum egy esemény nyereményszorzója legalább 1.60 kell, hogy legyen.
 10. Ezen ajánlat a következő országokból regisztráló játékosokra érvényes: Finnország, Hollandia, Ukrajna, Szlovákia, Svájc, Magyarország, Horvátország, Fehéroroszország, Norvégia, Litvánia, Luxemburg, Bosznia és Hercegovina, Lettország, Izland, Belgium, Észtország, Andorra, Liechtenstein, Macedónia, Moldova, Montenegró, San Marino, Szerbia, Vatikánváros
 11. Egyszerre csak egyetlen egy aktív bónuszod lehet
 12. Virtuális sportra elhelyezett fogadások nem számítanak
 13. SP-re elhelyezett fogadások nem számítanak
 14. Törölt/elutasított fogadás esetén a tét visszajár, s az illető fogadás nem számít bele a forgatási követelménybe
 15. Amennyiben törlöd a bónuszod: Minden bónuszösszeg törölve lesz számládról abban az esetben ha törlöd a bónuszt még mielőtt teljesítetted volna a feltételeket. Az általad feltöltött (maradék) összeg ebben az esetben visszakerül a főszámládra.
 16. Egyszerre csak egy aktív bónuszod lehet. Ahhoz, hogy új bónuszt aktiválj, előbb a jelenleginek a feltételeit teljesítened kell, vagy törölnöd kell azt.
 17. Minden nyeremény a bónusz számlára kerül mindaddig amíg nem teljesíted a forgatási követelményeket.
 18. Amennyiben a bónusz számla lenullázódik, vagy lejár a forgatási periódus, a bónuszt lezárják, s a főszámlára nem kerül át semmilyen összeg. 
 19. Ezen ajánlatot nem lehet kombinálni más kezdőbónusszal.
 20. Az 1.60-nál alacsonyabb nyereményszorzós egyedi fogadásod nem számítanak bele a forgatási feltételekbe. Gyűjtő fogadásoknál minimum egy esemény nyereményszorzója legalább 1.60 kell, hogy legyen.
 21. Egy piacon belül csak az első fogadás számít a forgatási feltételbe (akár mérkőzés előtti, akár élő fogadás). Ugyanazon mérkőzésre elhelyezett különböző fogadások nem számítanak.Például ha arra fogadsz, hogy a Liverpool megveri a Manchester Unitedot egy minimum 1.60-os nyereményszorzón, teljesíted a forgatási feltételt, viszont amennyiben a következő fogadásod az, hogy a Manchester United nyer a Liverpool ellen, akár mérkőzés előtti vagy élő fogadásként, az már nem számít. 
 22. A Betfair fenntartja a jogot, hogy kizárja azon játékosokat, törölje a bónuszt ahol csalás merül fel.
 23. Minden Betfair ajánlat hobbi játékosokra vonatkozik, s fenntartják a jogot, hogy kizárjanak személyeket az ajánlatból.
 24. Háztartásonként csak egyetlen egy bónuszban lehet részesülni.
 25. A BETFAIR fenntartja a jogot, hogy bármikor felfüggessze, törölje az ajánlatot. 

*A fenti részvételi feltételek az eredeti angolról lettek lefordítva. Az eredetit megtaláljátok a Betfairen.