betfair bónusz: Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt betfair bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

betfair bónusz részvételi feltételek

Mit kell tenned a Betfair iroda kezdő bónuszának használatához?

 1. Regisztrálj a Betfair fogadóirodához.
 2. Regisztrációkor használd a következő ajánló kódot: ZSKABS
 3. Tölts fel a számlád bankkártyád segítségével minimum 8000 Ft-al és egy 100%-os kezdő bónuszban részesülsz, így a játékot 16000 Ft-tal kezdheted.
 4. A feltöltött összeget, illetve a kapott bónuszt 10x kell megforgatnod 90 nap alatt, mielőtt kifizetést igényelhetnél.

Fő részvételi feltételek

 1. Kifizetés előtt 10x kell megforgatnod a feltöltött + bónuszként kapott összeget sportfogadáson (a Cashed Out fogadások nem számítanak a forgatásba).
 2. Forgatáskor előbb az általad feltöltött összeget használod.
 3. Fogadásod minimum egy olyan eseményt kell tartalmazzon melynek nyereményszorzója legalább 1.60! Amennyiben ezt a feltételt nem teljesíted, a megtett fogadás nem számít bele a forgatásba.
 4. 90 nap áll rendelkezésedre, hogy a forgatási követelményeket teljesítsd.
 5. Nézd át az alábbi teljes részvételi feltételeket is.

Teljes részvételi feltételek*

 1. Kifizetés előtt a befizetett összeget + kapott bónuszt minimum 10-szer meg kell forgatnod.
 2. A befizetett összeg (8000 Ft) és a kapott 100%-os bónusz (8000 Ft) fogja alkotni a 16000 Ft értékű összeget a bónusz számládon. A bónusz számládon szereplő összeget 10x kell megforgatnod. Előbb a befizetett összeget használod megforgatásra.
 3. Ez az ajánlat csak az asztali gépen, mobilon, illetve táblagépen elhelyezett fogadásokra érvényes. A telefonon történő (Telephone Betting) fogadások nem számítanak.
 4. 10x kell megforgatnod a bónusz számládon levő összeget (16000 Ft).
 5. A forgatási határidő: 90 nap az ajánló kód megadásától kezdve. Amennyiben nem teljesíted a feltételeket 90 nap alatt, a kapott bónuszt törlik.
 6. Minden kvalifikáló fogadást a bónusz lejárata előtt kell elhelyezni.
 7. A Betfair Exchange részlegén elhelyezett fogadások nem érvényesek.
 8. Minden kvalifikáló fogadás le kell záruljon a bónusz lejáratáig.
 9. Az 1.60-nál alacsonyabb nyereményszorzós egyedi fogadásod nem számítanak bele a forgatási feltételekbe. Gyűjtő fogadásoknál minimum egy esemény nyereményszorzója legalább 1.60 kell, hogy legyen.
 10. Ezen ajánlat a következő országokból regisztráló játékosokra érvényes:  Ukrajna, Szlovákia, Svájc, Magyarország, Horvátország, Fehéroroszország, Litvánia, Luxemburg, Bosznia-Hercegovina, Lettország, Izland, Andorra, Liechtenstein, Moldova, Montenegró, San Marino, Szerbia és Vatikánváros.
 11. Egyszerre csak egyetlen egy aktív bónuszod lehet.
 12. Virtuális sportra elhelyezett fogadások nem számítanak.
 13. SP-re elhelyezett fogadások nem számítanak.
 14. Törölt/elutasított fogadás esetén a tét visszajár, s az illető fogadás nem számít bele a forgatási követelménybe.
 15. Amennyiben törlöd a bónuszod: Minden bónusz összeg törölve lesz számládról abban az esetben ha törlöd a bónuszt még mielőtt teljesítetted volna a feltételeket. Az általad feltöltött (maradék) összeg ebben az esetben visszakerül a főszámládra.
 16. Egyszerre csak egy aktív bónuszod lehet. Ahhoz, hogy új bónuszt aktiválj, előbb a jelenleginek a feltételeit teljesítened kell, vagy törölnöd kell azt.
 17. Minden nyeremény a bónusz számlára kerül mindaddig amíg nem teljesíted a forgatási követelményeket.
 18. Amennyiben a bónusz számla lenullázódik, vagy lejár a forgatási periódus, a bónuszt lezárják, s a főszámlára nem kerül át semmilyen összeg. 
 19. Ezen ajánlatot nem lehet kombinálni más kezdő bónusszal.
 20. Az 1.60-nál alacsonyabb nyereményszorzós egyedi fogadásod nem számítanak bele a forgatási feltételekbe. Gyűjtő fogadásoknál minimum egy esemény nyereményszorzója legalább 1.60 kell, hogy legyen.
 21. Egy piacon belül csak az első fogadás számít a forgatási feltételbe (akár mérkőzés előtti, akár élő fogadás). Ugyanazon mérkőzésre elhelyezett különböző fogadások nem számítanak.Például ha arra fogadsz, hogy a Liverpool megveri a Manchester Unitedot egy minimum 1.60-os nyereményszorzón, teljesíted a forgatási feltételt, viszont amennyiben a következő fogadásod az, hogy a Manchester United nyer a Liverpool ellen, akár mérkőzés előtti vagy élő fogadásként, az már nem számít. 
 22. A Betfair fenntartja a jogot, hogy kizárja azon játékosokat, törölje a bónuszt ahol csalás merül fel.
 23. Minden Betfair ajánlat hobbi játékosokra vonatkozik, s fenntartják a jogot, hogy kizárjanak személyeket az ajánlatból.
 24. Háztartásonként csak egyetlen egy bónuszban lehet részesülni.
 25. A BETFAIR fenntartja a jogot, hogy bármikor felfüggessze, törölje az ajánlatot. 

*A fenti részvételi feltételek az eredeti angolról lettek lefordítva. Az eredetit megtaláljátok a Betfairen.