Bet365 bónusz: 0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés a 0:0-val végződő labdarúgó-mérkőzéseken.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek. Regisztráció szükséges.

Így működik az ajánlat:

  1. Tégy egy mérkőzés előtti fogadást a Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast piacra BÁRMELY labdarúgó-mérkőzésen.
  2. Ha a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul és a fogadás veszít, a téted visszafizetik.

Fő részvételi feltételek (eredeti)

  • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
  • Ez az ajánlat minden mérkőzésnél elérhető a Félidő/játékidő, minden Pontos eredmény és minden Scorecast piacra tett mérkőzés előtti fogadásoknál. Amennyiben a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul, a tétjét visszafizetjük, ha a fogadás veszít.
  • Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag a fennmaradó aktív tétet fizetjük vissza.
  • Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak a kezdőrúgás előtt és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag az új tétet fizetjük vissza. Amennyiben egy fogadást azért módosítottak, hogy egy élő eseményre vonatkozó választást adjanak hozzá a szelvényhez vagy módosítsanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

Jogosultság megszerzése

  1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
  2. Ez az ajánlat minden mérkőzésnél elérhető a Félidő/játékidő, minden Pontos eredmény és minden Scorecast piacra tett mérkőzés előtti fogadásoknál. Amennyiben a találkozó 0:0-val ér véget, a vesztes téteket visszafizetjük.
  3. Többszörös fogadásokban választását nem indulóként kezeljük.
  4. Amennyiben ezt az ajánlatot egy a Fogadáskészítővel leadott fogadásnál alkalmazzák és a mérkőzés 0:0-val végződik, a Fogadáskészítő fogadás tétjét visszafizetjük, ha az egyik választás a Pontos eredmény vagy Félidő/Játékidő piacra vonatkozik.

Korlátozások

  1. Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag a fennmaradó aktív tétet fizetjük vissza.
  2. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak a kezdőrúgás előtt és a mérkőzés 0:0-ra végződik, kizárólag az új tétet fizetjük vissza. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Általános

  1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely megnövelt fizetést, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb olyan akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, visszafizetés vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kredit, ingyen fogadás, visszafizetés vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.