Bet365 - bet365 Játékok: Akár 15.000 Ft Új játékos bónusz

100% bónusz akár 15.000 Ft értékben.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Kezdjen el játszani a Játékok - bet365 oldalon egy 100%-os Új játékos bónusszal akár 15.000 Ft értékben!

Így működik:

 1. Fizessen be/utaljon át legalább 3.000 Ft-ot a Játékokra.
 2. Kattintson az Igénylés most gombra az Ügyfelek oldal Elérhető ajánlatok részén.
 3. Játssza meg a feljogosító tranzakció összegét harminc alkalommal a feljogosító játékokon.
 4. Használja fel akár 15.000 Ft értékű 100%-os bónuszát remek játékokon.

Fő részvételi feltételek

 • Az ajánlat igénylése előtti hét napban végrehajtott legnagyobb Játékok befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosítja fel a maximum 15.000 Ft értékű 100%-os bónuszra. Ez a „feljogosító befizetése/átutalása”. A bónuszhoz igényelnie kell az ajánlatot, majd meg kell játszania a feljogosító befizetése/átutalása (15.000 Ft felső határral) összegét 30 alkalommal a feljogosító játékokon: Kérjük, tekintse meg a Teljes részvételi feltételek 9. pontját.
 • Nem minden játék számít bele a fogadási követelmény teljesítésébe. Kérjük, tekintse meg a Teljes részvételi feltételek 9. pontját.
 • Bármilyen befizetett/átutalt összeg és/vagy abból származó nyeremény tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra.
 • A bónuszát eltávolítják, ha a fogadási követelményt nem teljesíti az ajánlat igénylésétől számított 60 napon belül. Amint teljesítette a fogadási követelményt, a bónuszát jóváírjuk a kivehető egyenlegén és azt bármikor felhasználhatja vagy kiveheti.
 • Az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az Új játékos bónusz 2021. január 28-án 10:59 (angol idő) után már nem igényelhető.
 2. Az ajánlat igénylése előtti hét napban végrehajtott legnagyobb Játékok befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosítja fel a maximum 15.000 Ft értékű 100%-os bónuszra. Ez a „feljogosító befizetése/átutalása”. A bónuszhoz igényelnie kell az ajánlatot, majd játssza meg a feljogosító befizetését/átutalását 30 alkalommal a feljogosító játékokon.
 3. A Játékok - bet365 számítógépes és mobil oldalán, valamint a Játékok - bet365 és Nyerőgépek - bet365 alkalmazáson megtett tétek számítanak bele ebbe az akcióba.
 4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Bónusz

 1. A bónuszát eltávolítják, ha a fogadási követelményt nem teljesíti az ajánlat igénylésétől számított 60 napon belül. Amint teljesítette a fogadási követelményt, a bónuszát jóváírjuk a kivehető egyenlegén és azt bármikor felhasználhatja vagy kiveheti.
 2. Bármilyen befizetett/átutalt összeg és/vagy abból származó nyeremény tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra.
 3. Egyszerre csak egy aktív bónusza lehet. Másik bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
 4. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 5. A Játékok oldalon és a Nyerőgépek - bet365 alkalmazáson megjátszott minden tét beleszámít a fogadási feltételek teljesítésébe a következő játékok (amikor elérhetőek) kivételével, amelyeken a tétek nem számítanak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a listához, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon.
A Videópóker és duplázós játékok összes verziója Rulett összes verziója Baccarat összes verziója
Casino Poker összes verziója A Virtual, Instant és Rush sportok összes verziója Összes élő játék
Duplázós nyerőgépes játékok Craps Hi Lo Gambler
A Blackjack összes verziója


Általános információ

 1. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 2. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 6. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.