Bet365 bónusz: bet365 Póker: Üdvözlő csomag akár 365€ értékben

A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Mindössze hozzon létre egy számlát és válasszon póker becenevet a póker szoftverben, hogy kihasználhassa az Üdvözlő csomagja által kínált következő előnyöket:

  • 365€ kiváltható bónusz
  • Öt "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegy

Továbbá, használja ki a következőket, ha már lejátszott egy Twister bajnokságot bármilyen beugróval:

  • 1€ Twister jegy
  • Üdvözlő díjkerék pörgetés

Az Üdvözlő csomaggal és a kiváltásával kapcsolatos részleteket a póker szoftver Küldetések részén találja meg.

Fő részvételei feltételek

  • Az akció 2020. március 2-án 10:00-tól (GMT) augusztus 3-án 09:59-ig (GMT) tart.
  • A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 "Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részlet egyenként 100 "Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 "Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  • 10 "Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  • A Twister jegyekkel csak a megfelelő beugróval rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket azt követően írjuk jóvá a számláján, hogy játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon. A díjkereket a póker szoftver felső részén lévő ikonon keresztül érheti el.
  • A díjak lebontása az Üdvözlő díjkerék részvételi feltételeiben szereplő táblázatban található, és a díjkerék pörgetések a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
  • A "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján, amint bejelentkezik és létrehoz egy becenevet. A "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyek a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
  • Az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

365€ bónusz - teljes részvételi feltételek
  1. Jelentkezzen be és hozzon létre egy bet365 Póker becenevet, hogy megkapja 365€ kiváltható bónuszát.
  2. A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 "Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részlet egyenként 100 "Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 "Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  3. 10 "Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után.
  4. A 365€ bónuszra nem vonatkozik fogadási követelmény, és amint kiváltotta, azt tetszés szerint kiveheti. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  5. Minden készpénzes játék és bajnokság variáció beleszámít a 365€ bónusz kiváltásába.
1€ Twister jegy - teljes részvételi feltételek
  1. Az 1€ Twister jegyet azt követően írjuk jóvá a számláján, hogy játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számla létrehozásától számított hét napon belül.
  2. A Twister jegyekkel csak a megfelelő beugróval rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt.
  3. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Üdvözlő díjkerék pörgetés - teljes részvételi feltételek
  1. Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket azt követően írjuk jóvá a számláján, hogy játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon. A díjkereket a póker szoftver felső részén lévő ikonon keresztül érheti el.
  2. A díjkeréken nyert "bet365 Coins" érméket csak a bet365 üzletben elérhető tételekre használhatja. További részletekért kattintson ide.
  3. Az Üdvözlő díjkeréken szerzett jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján, és azok a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
  4. A küldetések teljesítéséből származó Twister jegyek a megfelelő típusú és beugrójú bajnokságokon való részvételhez használhatóak. A felhasználatlan jegyek a jóváírásukat követő 7 nap után lejárnak.
  5. A díjkeréken nyert pénzt automatikusan jóváírjuk a számláján.
  6. A díjak lebontása az alábbi táblázatban tekinthető meg, és a díjkerék pörgetések a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
Üdvözlő díjkerék lebontás
Díj Valószínűség
100€ készpénz 0,017%
50€ készpénz 0,051%
20€ készpénz 0,171%
10€ Twister jegy 1,705%
5€ Twister jegy 4,263%
2€ Twister jegy 8,527%
1€ Twister jegy 17,053%
50 "bet365 Coins" érme 34,106%
10 "bet365 Coins" érme 34,106%

"€100 Bronze Loyalty" - teljes részvételi feltételek
  1. Öt "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyet írunk jóvá a számláján automatikusan, amint bejelentkezik és létrehoz egy becenevet.
  2. A "€100 Bronze Loyalty" jegyekkel a "€100 Bronze Loyalty" bajnokságra juthat be, amely minden nap 19:00-kor (GMT) indul. További részletekért kattintson ide.
  3. A "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyek a jóváírást követő hét nap után lejárnak
Általános információ
  1. Az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
  2. Az akció 2020. március 2-án 10:00-tól (GMT) augusztus 3-án 09:59-ig (GMT) tart.
  3. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  4. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  5. A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  6. Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
  7. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  8. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  9. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  10. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.